לבעלי סאב E150P של JBL..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Snir-H פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מאוד רוצה לקנות, בעיקר בגלל שכל הרמקולים שלי הם מאותה סדרה, אבל אני קצת חושש מהביקורות על המוצר באמזון, אם יש פה מישהו שהמוצר ברשותו אני אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים שלו.. תודה מראש.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אני חושבת שהוא מצויין.

הוא מאוד עוצמתי וכולל פיר תחתון.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

Snir-H פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי זה טוב לדעת... לדעתך הוא עושה גם עבודה טובה עם מוזיקה ותכני סטריאו או שהוא נותן בראש רק בקולנוע ביתי ? האם באמת מרגישים שהוא מגיע ל-27 HZ ? ושאלה אחרונה מציקה - יודעת איפה אני יכול להשיג אותו ? (ניופאן לא חוזרים אליי), אני חייב דחוף להשלמת הסדרה.. תודה מראש.. (:

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

לא הייתי ממליץ לך לשלב אותו בסטריאו זה לא דבר מקובל בטח עם סאב כזה שהוא די עוצמתי
עם ברשותך רצפתיים של הסדרה אין צורך בשילוב הסאב
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

Snir-H פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

כן אחי אני מבין מה שאתה אומר, אבל הרצפתיים שלי הם E-60, והבס שלהם יחסית חלש ואני ממש אוהב באסים, אם היה לי למשל E-90 לא הייתי חושב בכלל בכיוון של הסאב הזה.

liran1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
שם מלא: לירן

שליחה #6 

לי יש סאב JBL SUB125 ואני שומע איתו בסטריאו כל הזמן, מוזיקה, ואני מאוד מרוצה ממנו. והסאב שאתה מתכוון אליו הוא מאותה חברה, וכנראה טוב ויקר יותר, אז על אחת כמה וכמה.
זה מדובר על חדר קטן אצלי, סאב 8" על חדר 2.70X3.30~. זאת דעה אחת, דעתי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”