נסיעה לאיטליה 10 ימים, מה הפתרון הכי זול לחבילת חול
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אשמח לעזרה.
שימוש עיקרי גלישה , משני שיחות. מניח ששיחות יבצעו דרך וואצאפ.
תודה,
ליאור
שימוש עיקרי גלישה , משני שיחות. מניח ששיחות יבצעו דרך וואצאפ.
תודה,
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
יש שירשור כאן עם כל החבילות המומלצות בחו"ל, תחפש.
בעיקרון האפשרויות שלך הן לרכוש סים מקומי, באיטליה זה עולה בסביבות ה-20 יורו.
או להצטייד מראש בסים, אני ממליץ על פלאפון שמציעים חבילה עם גלישה שתקפה 3 שנים ב-170 מדינות.
או להצטייד מראש בסים, אני ממליץ על פלאפון שמציעים חבילה עם גלישה שתקפה 3 שנים ב-170 מדינות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבדוק בפלאפון.vivi כתב:יש שירשור כאן עם כל החבילות המומלצות בחו"ל, תחפש.
או להצטייד מראש בסים, אני ממליץ על פלאפון שמציעים חבילה עם גלישה שתקפה 3 שנים ב-170 מדינות....
לגבי השרשור מכיר אותו אבל הוא לא עודכן כבר דיי הרבה זמן וטיבם של החבילות הללו שהן משתנות על בסיס שבועי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- vivi
- חבר מביא חבר

@Lior_M
·
הייתי ברומא לפני מספר חודשים, כל חברות הסלולר מתואמות ולוקחות בין 20-35$.
הייתי הולך היום על חבילה של פלאפון של 5GB ל-3 שנים ותקפה בכל העולם.
אם יש לך אשראי של MAX יש להם שיתוף פעולה.
בהצלחה
·
הייתי ברומא לפני מספר חודשים, כל חברות הסלולר מתואמות ולוקחות בין 20-35$.
אם יש לך אשראי של MAX יש להם שיתוף פעולה.
בהצלחה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
@Lior_M
·
אם אתה בסלקום - תמתין להגעה לשדה התעופה, תקבל הודעה שמציעה לך חבילת גלישה ושיחות ב89 או 99 שקלים.
זה כולל 1 ג'יגה גלישה רגילה, 5 ג' יגה לווטסאפ ועוד שתי רשתות חברתיות, 50 דרות שיחה ו50 הודעות.
הספיק לי לכמה נסיעות דומות.
יש לי גם כרטיס סים של הדואר ב100 שקלים, תקף לכמה מקומות בעולם ול3 שנים. יש שם את נושא המספר שלך - אתה תצטרך לעשות העברות שיחה. חוץ מזה עובד יופי.
·
אם אתה בסלקום - תמתין להגעה לשדה התעופה, תקבל הודעה שמציעה לך חבילת גלישה ושיחות ב89 או 99 שקלים.
זה כולל 1 ג'יגה גלישה רגילה, 5 ג' יגה לווטסאפ ועוד שתי רשתות חברתיות, 50 דרות שיחה ו50 הודעות.
הספיק לי לכמה נסיעות דומות.
יש לי גם כרטיס סים של הדואר ב100 שקלים, תקף לכמה מקומות בעולם ול3 שנים. יש שם את נושא המספר שלך - אתה תצטרך לעשות העברות שיחה. חוץ מזה עובד יופי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
השרשור ההוא בהחלט עדכני - כפי שקודמיי ציינו, איטליה יקרה ומסורבלת למדי בתחום הזה, וכרגע הכי מומלץ זה הגלובל סים של פלאפון, שניתן לרכישה בדוכנים שלהם בקניונים, רשת קרביץ וכמובן במרכזי השירות שלהם.
99 ש"ח ל-2GB או 149 ש"ח ל-5GB, וזה תקף ל-3 שנים. ניתן בכל עת להטעין עוד גלישה באתר שלהם עם כרטיס אשראי (גם כשאתה בחו"ל כמובן), שתהיה תקפה מחדש ל-3 שנים. עם ניווטים +וואטס אפ, לי יוצא להשתמש בלא יותר מכמה מאות מגה בייט בשבוע, אז מדובר בפתרון הכי משתלם לטווח ארוך, כי הסים יוכל לשמש אותך גם לטיולים הבאים.
99 ש"ח ל-2GB או 149 ש"ח ל-5GB, וזה תקף ל-3 שנים. ניתן בכל עת להטעין עוד גלישה באתר שלהם עם כרטיס אשראי (גם כשאתה בחו"ל כמובן), שתהיה תקפה מחדש ל-3 שנים. עם ניווטים +וואטס אפ, לי יוצא להשתמש בלא יותר מכמה מאות מגה בייט בשבוע, אז מדובר בפתרון הכי משתלם לטווח ארוך, כי הסים יוכל לשמש אותך גם לטיולים הבאים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מדהים כמה אנו הישראלי מתעסקים בחסכון של 50 שח ומוכנים לשלם על בית שעלה לפני שנתיים 2 מליון 2.5 ללא שום סיבה מוצדקת.
עזוב אותך משטויות, קח גלובל סים עובד ברוב המדינות שנדרש, נגמר אתה טוען, חבילה הוגנת ביותר לגלישה.
אם רק הינו משקיעים את אותו מאמץ בהורדת המחירים של הדברים היקרים באמת במדינה, רכבים, דיור, ועוד.
לאחר שאתה מסודר עם גלובל סים ואתה מגיע למדינת היעד מה שאני ממליץ לך זה להיכנס לחנות וודפון הסמוכה, אם אין תור ומחיר הסים זול (נניח 15 יורו לגלישה של 10 ג’יגה ) אז לרכוש סים מקומי וכך הגלובל סים ישרת אותך את כל ארבע השנים שלו.
אבל זה רק בתנאי שאתה לא מבזבז שעה בחיפוש חנות ועמידה בתור ואכן המחיר שם זול, בסיציליה לדוגמא קניתי סים לחודש תקף לכל אירופה עם 20 ג’יגה גלישה ב 12 יורו. אבל בגרמניה גלישה של 2 ג’יגה יכולה לעלות 20 יורו ואז כבר עדיף להישאר עם הגלובל סים.
חשוב לא פחות לנהל נכון את התנהגות הטלפון בחול אחרת הוא כל הזמן בודק מזג אוויר,דואר , ....וסתם שותה לך את החבילה.
הורד מפה לא מקוונת בגוגל מפה בחר WiFi בלבד בזמן הנסיעה אחרת שוב שותה לך את החבילה
לא לשכוח להפעיל במקביל גם וייז ללא ניווט רק שיעבוד ברקע לטובת התרעות מצלמות, חגיגה באיטליה....
יאללה תהנה
עזוב אותך משטויות, קח גלובל סים עובד ברוב המדינות שנדרש, נגמר אתה טוען, חבילה הוגנת ביותר לגלישה.
אם רק הינו משקיעים את אותו מאמץ בהורדת המחירים של הדברים היקרים באמת במדינה, רכבים, דיור, ועוד.
לאחר שאתה מסודר עם גלובל סים ואתה מגיע למדינת היעד מה שאני ממליץ לך זה להיכנס לחנות וודפון הסמוכה, אם אין תור ומחיר הסים זול (נניח 15 יורו לגלישה של 10 ג’יגה ) אז לרכוש סים מקומי וכך הגלובל סים ישרת אותך את כל ארבע השנים שלו.
אבל זה רק בתנאי שאתה לא מבזבז שעה בחיפוש חנות ועמידה בתור ואכן המחיר שם זול, בסיציליה לדוגמא קניתי סים לחודש תקף לכל אירופה עם 20 ג’יגה גלישה ב 12 יורו. אבל בגרמניה גלישה של 2 ג’יגה יכולה לעלות 20 יורו ואז כבר עדיף להישאר עם הגלובל סים.
חשוב לא פחות לנהל נכון את התנהגות הטלפון בחול אחרת הוא כל הזמן בודק מזג אוויר,דואר , ....וסתם שותה לך את החבילה.
הורד מפה לא מקוונת בגוגל מפה בחר WiFi בלבד בזמן הנסיעה אחרת שוב שותה לך את החבילה
לא לשכוח להפעיל במקביל גם וייז ללא ניווט רק שיעבוד ברקע לטובת התרעות מצלמות, חגיגה באיטליה....
יאללה תהנה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מזג אוויר, דואר, וואטס אפ וניווט עם ווייז או גוגל מפות לא שותים את החבילה.
דפדוף בפייסבוק כן, בגלל הסרטונים. ניתן להגדיר שלא ינגן סרטונים אוטומטית כשלא מחוברים לוויי פיי.
דפדוף בפייסבוק כן, בגלל הסרטונים. ניתן להגדיר שלא ינגן סרטונים אוטומטית כשלא מחוברים לוויי פיי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
·vivi כתב:@Lior_M
·
בהצלחה...
תרחיב בבקשה.
לא הבנתי את העניין של ה 3 שנים.
הזמנתי מפלאפון לפני שבועיים חב' גלישה 10 גי'גה בתוקף לחודש (אירופה).
לקחו 200 ש"ח.
- vivi
- חבר מביא חבר

@טלHD
·
מדובר בגולבאל סים של פלאפון
זה סים נפרד שמיועד למטרה של טיסות לחו"ל בלבד, ז"א שהמספר שלך לא יהיה זמין ולא יוכל לקבל שיחות \ סמסים.
זה עולה 149 ש"ח חד ל-5GB, תקף ל-3 שנים [או פחות אם יש לך אשראי של MAX]
אפשר ברגע שנגמר להטעין את הסים בגלישה.
בהצלחה
·
זה סים נפרד שמיועד למטרה של טיסות לחו"ל בלבד, ז"א שהמספר שלך לא יהיה זמין ולא יוכל לקבל שיחות \ סמסים.
בהצלחה
אפשרת לרכוש גם חבילת דקות ולעשות עקוב אחרי לגלובל סים.vivi כתב:@טלHD
·
בהצלחה...
גם תקף לשלוש שנים.