חוזרים לישראל מארהב - מה להביא?
שלום לכולם,
אנחנו חוזרים לישראל בקיץ הזה (אחרי כמעט 10 שנים..), ואני רוצה להביא מפה מערכת קולנוע ביתי. אחרי מחקר באינטרנט התכנסתי על פלסמה "50 של פנסוניק (מוניטור FULL HD). המודל הוא מודל אמריקאי, אבל תומך ב-PAL ו- 50Hz (מודל TH-50PF9UK)
האם מישהו יודע שהמוניטור הזה יוכל לשמש כטלויזיה בארץ (או לחילופין, יודע שזה לא יעבוד)?
אני מבין שכרגע אין בארץ שידורי HD, מבין YES , ו-HOT מי יותר ידידותי לחובבי קולנוע ביתי (איכות תמונה, סיכוי לHD, ממיר עם יציאה דיגיטאלית או (DVI\HDMI) או COMPONENTS)
אמיר
אנחנו חוזרים לישראל בקיץ הזה (אחרי כמעט 10 שנים..), ואני רוצה להביא מפה מערכת קולנוע ביתי. אחרי מחקר באינטרנט התכנסתי על פלסמה "50 של פנסוניק (מוניטור FULL HD). המודל הוא מודל אמריקאי, אבל תומך ב-PAL ו- 50Hz (מודל TH-50PF9UK)
האם מישהו יודע שהמוניטור הזה יוכל לשמש כטלויזיה בארץ (או לחילופין, יודע שזה לא יעבוד)?
אני מבין שכרגע אין בארץ שידורי HD, מבין YES , ו-HOT מי יותר ידידותי לחובבי קולנוע ביתי (איכות תמונה, סיכוי לHD, ממיר עם יציאה דיגיטאלית או (DVI\HDMI) או COMPONENTS)
אמיר
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
נראה לי שהכוונה לדגמים החדשים שטרם הגיעו לארץ.דגמי הFHD יהיו זמינים החל מספטמבר באירופה,והדגמים הרגילים כבר החלו להמכר:
http://www.pioneer.eu/eur/campaign/prod ... ineup.html
http://www.pioneer.eu/eur/campaign/prod ... ineup.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות
As I said, I can get the 1080p Panasonic 50" monitor for roughly half that price (2600$), so I think I'm going to pass on the pioneers just now.israeli2k כתב:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st10808673...
The only thing stopping me from actually buying the 1080p pioneer (model TH-50PF9UK), is that I'd like to know that someone in Israel have previously brought a panasonic professional plasma (not neccesarily full HD, not necessarily last generation) from the US, and managed to get it working with PAL inputs (behind a step-down voltage converter, naturally).
Thanks,
Amir
p.s. Sorry for writing in english, I do not have a hebrew keyboard, and the fun of using the the virtual keyboard lasts only a short time
מסך פנסוניק או פיוניר
המסך פנסוניק שאתה מדבר עליו יעבוד פצצה בארץ אבל אתה צריך לרכוש ממיר מתח
מ220 ל110 וולט ל א ל ש כ ו ח
או כמובן את ה PDP-5000EX של פיוניר הוא יעבוד בארץ ואפילו אתה לא צריך ממיר מתח
הוא עובד מ 100 וולט עד 250 וולט ובארץ הוא עולה סביב 65000 שח או 15500$
בארה"ב אתה יכול להסיג אותו בפחות מ 5000$
ב ה צ ל ח ה
מ220 ל110 וולט ל א ל ש כ ו ח
או כמובן את ה PDP-5000EX של פיוניר הוא יעבוד בארץ ואפילו אתה לא צריך ממיר מתח
הוא עובד מ 100 וולט עד 250 וולט ובארץ הוא עולה סביב 65000 שח או 15500$
בארה"ב אתה יכול להסיג אותו בפחות מ 5000$
ב ה צ ל ח ה
The Pioneers are 5K$ here (I know it is very low compared to the prices in Israel, but it is more than I intended to spend right now).
The Panasonic 1080p, are much cheaper (2700$ rougly), so I'll go with that
Regarding the step-down converter, I'll get one (should be less than 100$), but I read in avsforum a post that claimed that the panasonic professional monitors will take 220V happily (though thay are not marketed this way). I was hoping someone in Israel already tries that one out (i.e., going without a
step-down converter). so I won't need to be the "brave one" (or is it "the stupid one")
Amir
The Panasonic 1080p, are much cheaper (2700$ rougly), so I'll go with that
Regarding the step-down converter, I'll get one (should be less than 100$), but I read in avsforum a post that claimed that the panasonic professional monitors will take 220V happily (though thay are not marketed this way). I was hoping someone in Israel already tries that one out (i.e., going without a
step-down converter). so I won't need to be the "brave one" (or is it "the stupid one")
Amir
אמיר,
המוכרים ב B&H טוענים שהפנסוניק אכן תעבוד גם ב 220 v למרות שזה לא רשום ואף אחד לא יתן לך אחראיות לזה. לטענתם פנסוניק לא מפרסמת את זה כי היא לא רוצה לפגוע בשוק האירופאי, כלומר מי שבאירופה שיקנה דגם אירופאי ולא מארה"ב. אני לא לקחתי את הסיכון של לשרוף את הטלויזיה ע"י חיבורה ל 220 V וקניתי ב ebay טרנספורמטור של 750V ב 50 $ וכפי שכבר כתבתי, הטלויזיה עובדת מעולה.
לגבי אם הבאתי עוד משהו, שווה לך להוסיף עוד כרטיס חיבור לטלויזיה של HDMI או DVI או כל חיבור אחר שאתה יכול לחשוב עליו. הדגמים האלה די דלים בחיבורים. רמקולים - אם לא בא לך לפתוח את הרסיבר כל פעם בשביל לשמוע חדשות , כדאי לך להביא את הרמקולים של פנסוניק שמתחברים בצדדים . אפשר להשיג בארה"ב ב 250$. בארץ 1700 ש"ח.
אני החלטתי לא להביא רסיבר למרות הפערים הגדולים במחיר כי לא רציתי להתעסק עם עוד טרנספורמטור.
מקווה שעזרתי, בהצלחה
המוכרים ב B&H טוענים שהפנסוניק אכן תעבוד גם ב 220 v למרות שזה לא רשום ואף אחד לא יתן לך אחראיות לזה. לטענתם פנסוניק לא מפרסמת את זה כי היא לא רוצה לפגוע בשוק האירופאי, כלומר מי שבאירופה שיקנה דגם אירופאי ולא מארה"ב. אני לא לקחתי את הסיכון של לשרוף את הטלויזיה ע"י חיבורה ל 220 V וקניתי ב ebay טרנספורמטור של 750V ב 50 $ וכפי שכבר כתבתי, הטלויזיה עובדת מעולה.
לגבי אם הבאתי עוד משהו, שווה לך להוסיף עוד כרטיס חיבור לטלויזיה של HDMI או DVI או כל חיבור אחר שאתה יכול לחשוב עליו. הדגמים האלה די דלים בחיבורים. רמקולים - אם לא בא לך לפתוח את הרסיבר כל פעם בשביל לשמוע חדשות , כדאי לך להביא את הרמקולים של פנסוניק שמתחברים בצדדים . אפשר להשיג בארה"ב ב 250$. בארץ 1700 ש"ח.
אני החלטתי לא להביא רסיבר למרות הפערים הגדולים במחיר כי לא רציתי להתעסק עם עוד טרנספורמטור.
מקווה שעזרתי, בהצלחה
This is great help thanks. I'll get a step-down transformer for this one and my reciever. Regarding connection - what do you use HDMI for (in Israel, I mean). The model I'm considering has already a DVI + VGA + component inputs
How are you connecting the yes box to the plasma? I'm thinking of getting a scart input, or use a transcoder scart-to-components - am not sure what to do here.
Thanks again,
Amir
This is great help thanks. I'll get a step-down transformer for this one and my reciever. Regarding connection - what do you use HDMI for (in Israel, I mean). The model I'm considering has already a DVI + VGA + component inputs
How are you connecting the yes box to the plasma? I'm thinking of getting a scart input, or use a transcoder scart-to-components - am not sure what to do here.
Thanks again,
Amir
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים