בחירת מסך lcd 37

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

א.אני מחפש מסך lcd בגודל של 37 אינץ' האם בגדלים כאלה יש טעם לקנות מסך full hd ?יהיה הבדל בתמונה בין מסך 1366*768 לבין מסך full hd בגדלים כאלה?

ב.האם צפויה ירידת מחירים גדולה ב-3-4 חודשים הקרובים?

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274

שליחה #2 

ההבדל לא יהיה גדול, אבל זה תלוי גם במרחק הישיבה מהמסך. היתה פעם כתבה מאוד מפורטת בנושא, תריץ חיפוש.
לגבי מחירים - סביר להניח שתהיינה ירידות נאות לקראת החגים (תחילת ספטמבר), כפי שהיה לפני פסח.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

מה מרחק הצפיה שלך מהמסך?
Silence speaks louder than words

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

המרחק צפייה 3.2 מטר
אני מתלבט אם לקחת מסך שהוא לא full hd אבל עם נתונים כמו זמן תגובה\ניגודיות יותר טובים או לקחת מסך full hd

האם ממרחק של 3.2 מטר יהיה ניתן להבחין בהבדלים בגדלים כאלו של מסך?

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

האם בצפייה ב- 720P על מסך 37 hd ready לבין צפייה ב-1080P במסך full hd 37 שבשניהם הצפייה היא ממרחק של 3.2 מטר יהיו הבדלים משמעותיים?

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #6 

קודם כל אתה צריך תוכן 1080 בשביל זה. ההבדלים לא יהיו מטורפים במרחק כזה. FHD הגיוני במסכים גדולים יותר. בכל מקרה בתקופה שבה מקורות הHD מעטים הפשרה הכי טובה היא HD READY. כל עלייה ברזולוציה מציגה "יותר ברור" את איכותו הנמוכה של שידור הSD במערומיו.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

BRK כתב:קודם כל אתה צריך תוכן 1080 בשביל זה. ההבדלים לא יהיו מטורפים במרחק כזה. FHD הגיוני במסכים גדולים יותר. בכל מקרה בתקופה שבה מקורות הHD מעטים הפשרה הכי טובה היא HD READY. כל עלייה ברזולוציה מציגה "יותר ברור" את איכותו הנמוכה של שידור הSD במערומיו.
...
אז לקנות מסך 37 ברזולוציה כזאת גבוהה זה יהיה בזבוז כסף לא?
ודווקא יש הרבה תכנים של hd באינטרנט.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #8 

הרבה תכנים של HD 1080 באינטרנט זה לפחות 10 גיגה לסרט, ומגיע עד 15 ל 20. אם אתה חושב שאתה הולך לראות 1 -2 כאלו בשבוע מהאינטרנט אז אולי.
רוב הסרטים הם 720. ורוב רובו של מה שמופץ באינטרנט מאוד דחוס, בעיקר 1080.שיא האיכות וסרטים מהאינטרנט זה ברוב המקרים קצת סותר.
אם אתה מדבר על להשקיע בשביל איכות (1080) אז זה בעיקר אם יש לך נגן BR או HDDDVD או שידור 1080 איכותי קבוע (ארה"ב למשל).

להשקיע עוד סכום כסף נכבד בשביל 1080 זה לא כדאי במיקרה שלך רק בגלל העובדה שאתה שואל שאלה זו.
עדיף להשקיע את הכסף באיכות של טלווזיה מאשר בעוד פיקסלים כמעט בלתי שימושיים שאפילו גורעים כרגע שנמצאים על מוצר נחות.

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

אני הייתי בוחר מסך HD-READY ולא FHD. התוספת במחיר פשוט לא שווה את התמורה. במרחק צפיה כזה לא תחוש הבדל בין 720 ל-1080.
מס הקניה על מוצרי אלקטרוניקה בידורית צפוי להתבטל בחודשים הקרובים כך שהמחירים ירדו בכ-5-10%.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

ewolf כתב:אני הייתי בוחר מסך HD-READY ולא FHD. התוספת במחיר פשוט לא שווה את התמורה. במרחק צפיה כזה לא תחוש הבדל בין 720 ל-1080.
מס הקניה על מוצרי אלקטרוניקה בידורית צפוי להתבטל בחודשים הקרובים כך שהמחירים ירדו בכ-5-10%.
...
מאיזה מרחק ומאיזה גודל של מסך כן יהיו הבדלים?

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

PoNi כתב: מאיזה מרחק ומאיזה גודל של מסך כן יהיו הבדלים?
...
נסה כאן.
זכור כי [foot]=0.305*[meter].

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”