מכה קשה למחנה ה HD-DVD
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
בלוקבאסטר החליטה להחזיק רק סרטי BD ולזנוח לחלוטין את ה HD-DVD. נתון זה בנוסף למכירות ביחס של 30 70 לטובת ה BD, מחזקות את ההשערה שהמנצח כבר נקבע
http://www.engadget.com/2007/06/17/bloc ... -war-over/
http://www.engadget.com/2007/06/17/bloc ... -war-over/
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כולם ידעו שסוני תנקום על הפסד ה Betamax, זו רק הייתה שאלה של זמן...
Blu-Ray בהחלט הפורמט הטוב יותר, כך שמבחינת הצרכנים השומרים חוק, זו התפתחות חיובית.
מבחינת הצרכנים הפחות שומרים חוק, לעומת זאת, המצב לא מעודד. Blu-Ray מכיל שכבת הגנה שעדיין לא נעשה בה שימוש באף סרט. לשכבת ההגנה הזו אין עדיין פריצה.
Blu-Ray בהחלט הפורמט הטוב יותר, כך שמבחינת הצרכנים השומרים חוק, זו התפתחות חיובית.
מבחינת הצרכנים הפחות שומרים חוק, לעומת זאת, המצב לא מעודד. Blu-Ray מכיל שכבת הגנה שעדיין לא נעשה בה שימוש באף סרט. לשכבת ההגנה הזו אין עדיין פריצה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני רואה שיש ברשת סרטי BD שעברו המרה לTS שנראה מצויןnoam23 כתב:כולם ידעו שסוני תנקום על הפסד ה Betamax, זו רק הייתה שאלה של זמן...
מבחינת הצרכנים הפחות שומרים חוק, לעומת זאת, המצב לא מעודד. Blu-Ray מכיל שכבת הגנה שעדיין לא נעשה בה שימוש באף סרט. לשכבת ההגנה הזו אין עדיין פריצה....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
sam22 כתב:אני רואה שיש ברשת סרטי BD שעברו המרה לTS שנראה מצוין...
פירסמו את שלושת סירטי המאטריקס, הילדים של מחר, דה ז'ה וו, THE PRESTIGE, האיש שבפנים ועכשיו גם את שודדי הקאריביים הראשון
5-6 דיסקים לסרט
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הוויכוח הזה סובב סביב נתח שוק כל כך זניח ושממילא הופך ללא רלוונטי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ותזכיר לי כמה באיזו שנה כמות מכשירי ה DVD בבתים עברה את זו של מכשירי הווידיאו VHS שנמכרו משנת 1987 ? אההה..כן. 2007. ופה מדובר בטכנולוגיה שהחליפה טכנולוגיה נחותה בהרבה מכל הבחינות - מה שאי אפשר להגיד על שני הפורמטים החדשים. אבל מה 'כפת לי, בינתיים זה נותן יופי של נושא לוויכוחים והזדמות לפולמוסים מעבירי זמן.
ברם, רוצה להתערב שתוך 5 שנים מקסימום עצם הרעיון של רכישת מכשיר ייעודי לצפייה בסרט במקום להוריד אותו מהרשת יהיה כל כך מגוחך שכל הוויכוח הזה סביב HD DVD ו Blu-Ray יישמע כמו דיון אם מנוע קיטור טוב יותר מצמד סוסים?
ברם, רוצה להתערב שתוך 5 שנים מקסימום עצם הרעיון של רכישת מכשיר ייעודי לצפייה בסרט במקום להוריד אותו מהרשת יהיה כל כך מגוחך שכל הוויכוח הזה סביב HD DVD ו Blu-Ray יישמע כמו דיון אם מנוע קיטור טוב יותר מצמד סוסים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.