שאלה לכל אלה שמתלהבים מהטלוויזיות LCD
תראו .. הייתי היום במחסני חשמל . ואמרתי לעצמי נראה תאיכות של המסכי LCD כי עד היום לא כל כך שמתי לב לזה.. קיצר אני לא מבין למה כולם כל כך רוצים לקנות את זה. האיכות ממש ממש גרועה לעומת ה CRT . ואני מדבר על טלוויזיות טובות כמו טושיבה/הייאר/סמסונג . בכל הטלוויזיות האלה האיכות הייתה ממש לא טובה אז אני שואל את עצמי למה כל כך הרבה אנשים רוצים לקנות את זה? היתרון היחיד שמצאתי זה העיצוב ושזה לוקח קצת מקום.. זהו חוץ מזה כלום האיכות תמונה ממש לא טובה
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תראה מיקי... זכותך המלאה להעדיף CRT על פני LCD, ובאיזשהו מקום יש איכויות מסויימות שעדיין לא הצליחו להגיע אליהן במסכי LCD (כמו רמת השחורים או איכות המעברים בין צבעים למשל), אבל אני חושש שהדרך שבה הגעת למסקנה הזו לא הוגנת והסיבות לכך רבות:
קודם כל, כבר הרבה שנים שלא הייתי במחסני חשמל אבל אני משער שזה לא ממש המקום האידיאלי או האופטימלי לצפות בשידור איכותי במסך כזה. שנית, קשה להעריך מה איכות השידור שראית. האם ראית שידור HD? מה היה מקור השידור שראית? האם המסך היה מחובר כמו שצריך בעזרת הכבלים המתאימים? האם המסך היה בכלל מכוייל? ושלישית, איזה דגמים ניסית? האם מדובר במסכי EDTV או 720p או אולי בכלל 1080p?
כמו שכבר אמרתי, אני חושש שההכללה שלך גורפת מדי ולא הוגנת.
קודם כל, כבר הרבה שנים שלא הייתי במחסני חשמל אבל אני משער שזה לא ממש המקום האידיאלי או האופטימלי לצפות בשידור איכותי במסך כזה. שנית, קשה להעריך מה איכות השידור שראית. האם ראית שידור HD? מה היה מקור השידור שראית? האם המסך היה מחובר כמו שצריך בעזרת הכבלים המתאימים? האם המסך היה בכלל מכוייל? ושלישית, איזה דגמים ניסית? האם מדובר במסכי EDTV או 720p או אולי בכלל 1080p?
כמו שכבר אמרתי, אני חושש שההכללה שלך גורפת מדי ולא הוגנת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אין מה לעשות הבחור צודק.
במסכי LCD לא רואים טוב שידורי טלוויזיה!!!
כל מי שאומר אחרת פשוט משלה את עצמו שרואים טוב.
יש יתרון ל- LCD בצפייה בשידורי HD, קונסולות משחקים בגלל הרזולוציה הגבוהה.
אני מחפש מסך כבר חודשים רבים וכל פעם שיוצא דגם חדש אני שש לבדוק אותו ובכל פעם מחדש מתאכזב מאיכות הצפייה משידורי טלוויזיה שכבר הגעתי למסקנה שכנראה הטכנולוגיה הזאת לא בשבילי. יכל להיות שאני מחפש דבר שלא קיים וצריך להתפשר, אז זהו שאני לא רוצה להתפשר, אני רוצה לראות טלוויזיה טוב לפחות כמו שאני רואה היום בלי לפשוט רגל.
במסכי LCD לא רואים טוב שידורי טלוויזיה!!!
כל מי שאומר אחרת פשוט משלה את עצמו שרואים טוב.
יש יתרון ל- LCD בצפייה בשידורי HD, קונסולות משחקים בגלל הרזולוציה הגבוהה.
אני מחפש מסך כבר חודשים רבים וכל פעם שיוצא דגם חדש אני שש לבדוק אותו ובכל פעם מחדש מתאכזב מאיכות הצפייה משידורי טלוויזיה שכבר הגעתי למסקנה שכנראה הטכנולוגיה הזאת לא בשבילי. יכל להיות שאני מחפש דבר שלא קיים וצריך להתפשר, אז זהו שאני לא רוצה להתפשר, אני רוצה לראות טלוויזיה טוב לפחות כמו שאני רואה היום בלי לפשוט רגל.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
צודק ולא צודק.
צודק כי LCD הרבה יותר רגישה לאיכות השידור מאשר CRT ופלאזמות, ולכן שידורים באיכות מזעזעת (כמו ערוץ ביפ) יראו גרוע ב-LCD.
לא צודק כי שידורים באיכות סבירה נראים נהדר לדעתי ב-LCD.
בקיצור, כל אחד צריך לקנות מה שנראה טוב בעיניו. בשביל זה יש כמה סוגים של טלויזיות.
צודק כי LCD הרבה יותר רגישה לאיכות השידור מאשר CRT ופלאזמות, ולכן שידורים באיכות מזעזעת (כמו ערוץ ביפ) יראו גרוע ב-LCD.
לא צודק כי שידורים באיכות סבירה נראים נהדר לדעתי ב-LCD.
בקיצור, כל אחד צריך לקנות מה שנראה טוב בעיניו. בשביל זה יש כמה סוגים של טלויזיות.
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

באותה מידה שאפשר "להאשים" את טכנולוגיית המסך באיכות שאתה מקבל, ניתן להטיל את האשמה על איכות השידור עצמו.ambar כתב:אני מחפש מסך כבר חודשים רבים וכל פעם שיוצא דגם חדש אני שש לבדוק אותו ובכל פעם מחדש מתאכזב מאיכות הצפייה משידורי טלוויזיה שכבר הגעתי למסקנה שכנראה הטכנולוגיה הזאת לא בשבילי. יכל להיות שאני מחפש דבר שלא קיים וצריך להתפשר, אז זהו שאני לא רוצה להתפשר, אני רוצה לראות טלוויזיה טוב לפחות כמו שאני רואה היום בלי לפשוט רגל....
אז ככה. הכבלים הטלוויזיות היו מחוברות ליס עם כבל SVIDEO נדמה לי והאיכות הייתה על הפנים, כמו כן שכחתי לציין היה שם טלוויזיה של טושיבה שהייתה מחוברת ל DVD הראו תסרט ספיידרמן 2 וגם האיכות ב DVD לא משהו .. ולדעתי ההשוואה הייתה טובה כי היו בחנות מותגים ולא איזה טלוויזיות לא מוכרות..
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אני לא יודע כמה רלוונטי עניין המותג/לא מותג לענייננו.
אופן החיבור ואיכות המקור באופן כללי מצביעה על כך שהמסכים חוברו בצורה שאיננה אופטימלית לצפייה במסך כזה, מה שיותר מהכל מתיישב עם מה שכבר אמרתי קודם - ההשוואה שלך לא נכונה ולא הוגנת. אתה משווה תפוזים עם שולחנות.
אופן החיבור ואיכות המקור באופן כללי מצביעה על כך שהמסכים חוברו בצורה שאיננה אופטימלית לצפייה במסך כזה, מה שיותר מהכל מתיישב עם מה שכבר אמרתי קודם - ההשוואה שלך לא נכונה ולא הוגנת. אתה משווה תפוזים עם שולחנות.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
טוב, אז קנה CRT ! מי עוצר בעדך ?
לי יש 2 מסכי LCD בבית והראות בהם מצוינת !!! כן, אני מהמתלהבים
הנה הודאתי...
דרך אגב, אם יש לך סלון של 4/5 מ' מרחק צפיה, שמעתי על CRT בגודל 50 אינץ' מומלצת ביותר !!!
לא זוכר מה שם החברה שמייצרת אותה אבל אם אני לא טועה ההובלה נעשית ע"י ..... שגריר....
בכל אופן, תתחדש ותהנה.... (ותן גם לנו "המתלהבים" להנות קצת מהמסכים שלנו...).
לי יש 2 מסכי LCD בבית והראות בהם מצוינת !!! כן, אני מהמתלהבים
דרך אגב, אם יש לך סלון של 4/5 מ' מרחק צפיה, שמעתי על CRT בגודל 50 אינץ' מומלצת ביותר !!!
לא זוכר מה שם החברה שמייצרת אותה אבל אם אני לא טועה ההובלה נעשית ע"י ..... שגריר....
בכל אופן, תתחדש ותהנה.... (ותן גם לנו "המתלהבים" להנות קצת מהמסכים שלנו...).
יש לי כבר 3 CRT בבית. פשוט חשבתי לקנות לי LCD לחדר שתחליף ת CRT אבל כשראיתי תאיכות התחרטתיshlafirg כתב:טוב, אז קנה CRT ! מי עוצר בעדך ?
לי יש 2 מסכי LCD בבית והראות בהם מצוינת !!! כן, אני מהמתלהביםהנה הודאתי...
לא זוכר מה שם החברה שמייצרת אותה אבל אם אני לא טועה ההובלה נעשית ע"י ..... שגריר....![]()
בכל אופן, תתחדש ותהנה.... (ותן גם לנו "המתלהבים" להנות קצת מהמסכים שלנו...)....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אני... נקים קבוצת תמיכה?shlafirg כתב: כן, אני מהמתלהביםהנה הודאתי...
...
Silence speaks louder than words
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

הכל טוב ויפה, תאמין לי גם לי היו CRT ואפילו יש עדיין אחד בחדר של הבת ואני לא מתגעגע, תאמין לי. פשוט מה שאומרים לך בשרשור זה, אל תשפוט לפי מחסני חשמל.... כשמם כן הם... תלך לחנויות המתמחות, תלך לבתי חברים/מכרים ותראה אצלהם, שחק קצת עם ההגדרות ואם גם אז לא נראה לך, אז עזוב את ה- LCD והרווחת....
- את העלות....
חוץ מזה ה- LCD זה נקרא אצלך כל מסך דק ??? מה לגבי הפלזמה ? הרי בפלזמה לא תגיד שהראות לא טובה ? או שאולי גם זה לא מספק אותך?
חוץ מזה ה- LCD זה נקרא אצלך כל מסך דק ??? מה לגבי הפלזמה ? הרי בפלזמה לא תגיד שהראות לא טובה ? או שאולי גם זה לא מספק אותך?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- קיבל תודות: 38 פעמים
dragonflyXXL
השאלה של miki251 היא איך כל כך הרבה אנשים קונים lcd אם רואים בהם כל כך גרוע והוא ציין שהיה במחסני חשמל ושראו על הפנים . ואתה אמרת שזה לא המקום האידיאלי לראות בו מסך lcd וככל הנראה אתה צודק , אבל הנקודה שהעלת מגבירה את התמיהה לגבי ההצפה שיש בשוק למסכי lcd ומצדיקה את השאלה של miki251 .
הרי רוב עם ישראל קונה מסכי lcd במחסני חשמל/שקם אלקטריק/מכרזי אינטרנט וכו' ולא בחנויות כמו העולם הדיגיטלי .ולכן זה בדיוק המקום הכי נכון לשאול בו את השאלה ששאל miki251 . "איך יכול להיות שכל כך הרבה מסכי lcd נמכרים למרות שרואים בהם כל כך גרוע בחנויות הללו ?"
השאלה של miki251 היא איך כל כך הרבה אנשים קונים lcd אם רואים בהם כל כך גרוע והוא ציין שהיה במחסני חשמל ושראו על הפנים . ואתה אמרת שזה לא המקום האידיאלי לראות בו מסך lcd וככל הנראה אתה צודק , אבל הנקודה שהעלת מגבירה את התמיהה לגבי ההצפה שיש בשוק למסכי lcd ומצדיקה את השאלה של miki251 .
הרי רוב עם ישראל קונה מסכי lcd במחסני חשמל/שקם אלקטריק/מכרזי אינטרנט וכו' ולא בחנויות כמו העולם הדיגיטלי .ולכן זה בדיוק המקום הכי נכון לשאול בו את השאלה ששאל miki251 . "איך יכול להיות שכל כך הרבה מסכי lcd נמכרים למרות שרואים בהם כל כך גרוע בחנויות הללו ?"
אני לא מהתמתלהבים, אבל אני כן יכול להגיד שיש ערוצים שאני מעדיף לראות ב-LCD - כי פשוט רואים יותר טוב (יותר חד, צבעים יותר "עשירים" - למשל ערוץ 10, 2, hot xtra), ולעומת זאת יש ערוצים שאני מעדיף לראות ב-CRT (בעיקר ערוצים שרוחב הפס שלהם נמוך כדוגמת ערוצי הספורט).
אני מניח שזה תלוי גם באיזה CRT מדובר וואיך הטלווזיות מכויילות.
אגב להורים שלי יש CRT 34 אינץ, הם חשבו אולי להחליף במסך דק אבל לך תסחוב 70 קילו טלוויזיה לממקום למקום...
אני מניח שזה תלוי גם באיזה CRT מדובר וואיך הטלווזיות מכויילות.
אגב להורים שלי יש CRT 34 אינץ, הם חשבו אולי להחליף במסך דק אבל לך תסחוב 70 קילו טלוויזיה לממקום למקום...
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

אני לא הבנתי מתגובתך דבר אחד, מה הקשר בין לקנות במקומות שציינת לבין לראות את המסכים ???dudib כתב:dragonflyXXL
הרי רוב עם ישראל קונה מסכי lcd במחסני חשמל/שקם אלקטריק/מכרזי אינטרנט וכו' ולא בחנויות כמו העולם הדיגיטלי .ולכן זה בדיוק המקום הכי נכון לשאול בו את השאלה ששאל miki251 . "איך יכול להיות שכל כך הרבה מסכי lcd נמכרים למרות שרואים בהם כל כך גרוע בחנויות הללו ?"...
אני רכשתי את המסכים שלי דרך האנטרנט ? נו אז מה ? אבל הסתכלתי בהם בחנויות המתמחות לזה, גם את השאלות שאלתי בחנויות הללו, עברתי בין בתי חברים, בדקתי, התרשמתי ואז כשנעצרתי על מס' דגמים, ישבתי בבית ושיחקתי עליהם במכרזים, עד שרכשתי לי 2 !
מיקי, יכול ללכת לראות את המסכים במקום המיועד לזה ואח"כ לקנות היכן שירצה... כמובן לבדוק שזהו אותו הדגם (כולל כל האותיות בסוף