שאלה לכל אלה שמתלהבים מהטלוויזיות LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
miki251 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תראו .. הייתי היום במחסני חשמל . ואמרתי לעצמי נראה תאיכות של המסכי LCD כי עד היום לא כל כך שמתי לב לזה.. קיצר אני לא מבין למה כולם כל כך רוצים לקנות את זה. האיכות ממש ממש גרועה לעומת ה CRT . ואני מדבר על טלוויזיות טובות כמו טושיבה/הייאר/סמסונג . בכל הטלוויזיות האלה האיכות הייתה ממש לא טובה אז אני שואל את עצמי למה כל כך הרבה אנשים רוצים לקנות את זה? היתרון היחיד שמצאתי זה העיצוב ושזה לוקח קצת מקום.. זהו חוץ מזה כלום האיכות תמונה ממש לא טובה

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039

שליחה #2 

תראה מיקי... זכותך המלאה להעדיף CRT על פני LCD, ובאיזשהו מקום יש איכויות מסויימות שעדיין לא הצליחו להגיע אליהן במסכי LCD (כמו רמת השחורים או איכות המעברים בין צבעים למשל), אבל אני חושש שהדרך שבה הגעת למסקנה הזו לא הוגנת והסיבות לכך רבות:
קודם כל, כבר הרבה שנים שלא הייתי במחסני חשמל אבל אני משער שזה לא ממש המקום האידיאלי או האופטימלי לצפות בשידור איכותי במסך כזה. שנית, קשה להעריך מה איכות השידור שראית. האם ראית שידור HD? מה היה מקור השידור שראית? האם המסך היה מחובר כמו שצריך בעזרת הכבלים המתאימים? האם המסך היה בכלל מכוייל? ושלישית, איזה דגמים ניסית? האם מדובר במסכי EDTV או 720p או אולי בכלל 1080p?
כמו שכבר אמרתי, אני חושש שההכללה שלך גורפת מדי ולא הוגנת.

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

מיקי ,תלך לחנויות רציניות,ותראה שיש מסכים שרואים בהם מעולה.לכן,הקביעה שלך לא מבוססת.צריך להשוות ולראות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש בכלל עוד מסכי CRT (לא מדבקה) למכירה? :wink:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

יש מרטין, יש.
מי שצריך עוד טלויזיה לחדר של הילד/מטפלת/אורחים - לא חייב לקנות דק.
במקרה של חיבור HOT אנלוגי, זה פתרון זול וסביר בהחלט ולא דורש ממיר נוסף או כרטיס או חיבורים מיוחדים,
ערן

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

מרטין, יש מסכי טושיבה וסמסונג crt שעדיין נמכרים.זה ייקח זמן עד שהם ייעלמו לחלוטין.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1494
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #7 

אין מה לעשות הבחור צודק.
במסכי LCD לא רואים טוב שידורי טלוויזיה!!!
כל מי שאומר אחרת פשוט משלה את עצמו שרואים טוב.
יש יתרון ל- LCD בצפייה בשידורי HD, קונסולות משחקים בגלל הרזולוציה הגבוהה.

אני מחפש מסך כבר חודשים רבים וכל פעם שיוצא דגם חדש אני שש לבדוק אותו ובכל פעם מחדש מתאכזב מאיכות הצפייה משידורי טלוויזיה שכבר הגעתי למסקנה שכנראה הטכנולוגיה הזאת לא בשבילי. יכל להיות שאני מחפש דבר שלא קיים וצריך להתפשר, אז זהו שאני לא רוצה להתפשר, אני רוצה לראות טלוויזיה טוב לפחות כמו שאני רואה היום בלי לפשוט רגל.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

צודק ולא צודק.
צודק כי LCD הרבה יותר רגישה לאיכות השידור מאשר CRT ופלאזמות, ולכן שידורים באיכות מזעזעת (כמו ערוץ ביפ) יראו גרוע ב-LCD.
לא צודק כי שידורים באיכות סבירה נראים נהדר לדעתי ב-LCD.
בקיצור, כל אחד צריך לקנות מה שנראה טוב בעיניו. בשביל זה יש כמה סוגים של טלויזיות. :)
Silence speaks louder than words

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

חברה',
אני יודע שאפשר להשיג טלויזיות CRT, אבל תזכרו, אין יותר פיתוח בנושא.
המון חברות הכריזו (ובפועל) לא משווקות יותר מסכים כאלה.
בת'כלס נשארו מפעלים בודדים בעולם (אחד הגדולים הוא בטורקיה - VESTEL) והם אלו שמייצרים לכולם....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

ambar כתב:אני מחפש מסך כבר חודשים רבים וכל פעם שיוצא דגם חדש אני שש לבדוק אותו ובכל פעם מחדש מתאכזב מאיכות הצפייה משידורי טלוויזיה שכבר הגעתי למסקנה שכנראה הטכנולוגיה הזאת לא בשבילי. יכל להיות שאני מחפש דבר שלא קיים וצריך להתפשר, אז זהו שאני לא רוצה להתפשר, אני רוצה לראות טלוויזיה טוב לפחות כמו שאני רואה היום בלי לפשוט רגל.
...
באותה מידה שאפשר "להאשים" את טכנולוגיית המסך באיכות שאתה מקבל, ניתן להטיל את האשמה על איכות השידור עצמו.

miki251 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

אז ככה. הכבלים הטלוויזיות היו מחוברות ליס עם כבל SVIDEO נדמה לי והאיכות הייתה על הפנים, כמו כן שכחתי לציין היה שם טלוויזיה של טושיבה שהייתה מחוברת ל DVD הראו תסרט ספיידרמן 2 וגם האיכות ב DVD לא משהו .. ולדעתי ההשוואה הייתה טובה כי היו בחנות מותגים ולא איזה טלוויזיות לא מוכרות..

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אני לא יודע כמה רלוונטי עניין המותג/לא מותג לענייננו.
אופן החיבור ואיכות המקור באופן כללי מצביעה על כך שהמסכים חוברו בצורה שאיננה אופטימלית לצפייה במסך כזה, מה שיותר מהכל מתיישב עם מה שכבר אמרתי קודם - ההשוואה שלך לא נכונה ולא הוגנת. אתה משווה תפוזים עם שולחנות.

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

טוב, אז קנה CRT ! מי עוצר בעדך ?
לי יש 2 מסכי LCD בבית והראות בהם מצוינת !!! כן, אני מהמתלהבים :roll: הנה הודאתי...
דרך אגב, אם יש לך סלון של 4/5 מ' מרחק צפיה, שמעתי על CRT בגודל 50 אינץ' מומלצת ביותר !!!
לא זוכר מה שם החברה שמייצרת אותה אבל אם אני לא טועה ההובלה נעשית ע"י ..... שגריר.... :wink:
בכל אופן, תתחדש ותהנה.... (ותן גם לנו "המתלהבים" להנות קצת מהמסכים שלנו...).

miki251 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

shlafirg כתב:טוב, אז קנה CRT ! מי עוצר בעדך ?
לי יש 2 מסכי LCD בבית והראות בהם מצוינת !!! כן, אני מהמתלהבים :roll: הנה הודאתי...
דרך אגב, אם יש לך סלון של 4/5 מ' מרחק צפיה, שמעתי על CRT בגודל 50 אינץ' מומלצת ביותר !!!
לא זוכר מה שם החברה שמייצרת אותה אבל אם אני לא טועה ההובלה נעשית ע"י ..... שגריר.... :wink:
בכל אופן, תתחדש ותהנה.... (ותן גם לנו "המתלהבים" להנות קצת מהמסכים שלנו...).
...
יש לי כבר 3 CRT בבית. פשוט חשבתי לקנות לי LCD לחדר שתחליף ת CRT אבל כשראיתי תאיכות התחרטתי

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #15 

shlafirg כתב: כן, אני מהמתלהבים :roll: הנה הודאתי...
...
גם אני... נקים קבוצת תמיכה? :wink:
Silence speaks louder than words

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

הכל טוב ויפה, תאמין לי גם לי היו CRT ואפילו יש עדיין אחד בחדר של הבת ואני לא מתגעגע, תאמין לי. פשוט מה שאומרים לך בשרשור זה, אל תשפוט לפי מחסני חשמל.... כשמם כן הם... תלך לחנויות המתמחות, תלך לבתי חברים/מכרים ותראה אצלהם, שחק קצת עם ההגדרות ואם גם אז לא נראה לך, אז עזוב את ה- LCD והרווחת.... :wink: - את העלות....
חוץ מזה ה- LCD זה נקרא אצלך כל מסך דק ??? מה לגבי הפלזמה ? הרי בפלזמה לא תגיד שהראות לא טובה ? או שאולי גם זה לא מספק אותך?

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

MetalliJoe כתב:
shlafirg כתב: כן, אני מהמתלהבים :roll: הנה הודאתי...
...
גם אני... נקים קבוצת תמיכה? :wink:
...
יאלה ! בואו נבקש מעופר על פורום חדש "מ.מ.ד"....
מתלהבי מסכים דקים.
מי מצטרף ???
:lol:

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #18 

dragonflyXXL
השאלה של miki251 היא איך כל כך הרבה אנשים קונים lcd אם רואים בהם כל כך גרוע והוא ציין שהיה במחסני חשמל ושראו על הפנים . ואתה אמרת שזה לא המקום האידיאלי לראות בו מסך lcd וככל הנראה אתה צודק , אבל הנקודה שהעלת מגבירה את התמיהה לגבי ההצפה שיש בשוק למסכי lcd ומצדיקה את השאלה של miki251 .
הרי רוב עם ישראל קונה מסכי lcd במחסני חשמל/שקם אלקטריק/מכרזי אינטרנט וכו' ולא בחנויות כמו העולם הדיגיטלי .ולכן זה בדיוק המקום הכי נכון לשאול בו את השאלה ששאל miki251 . "איך יכול להיות שכל כך הרבה מסכי lcd נמכרים למרות שרואים בהם כל כך גרוע בחנויות הללו ?"

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274

שליחה #19 

אני לא מהתמתלהבים, אבל אני כן יכול להגיד שיש ערוצים שאני מעדיף לראות ב-LCD - כי פשוט רואים יותר טוב (יותר חד, צבעים יותר "עשירים" - למשל ערוץ 10, 2, hot xtra), ולעומת זאת יש ערוצים שאני מעדיף לראות ב-CRT (בעיקר ערוצים שרוחב הפס שלהם נמוך כדוגמת ערוצי הספורט).
אני מניח שזה תלוי גם באיזה CRT מדובר וואיך הטלווזיות מכויילות.

אגב להורים שלי יש CRT 34 אינץ, הם חשבו אולי להחליף במסך דק אבל לך תסחוב 70 קילו טלוויזיה לממקום למקום...

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

dudib כתב:dragonflyXXL
השאלה של miki251 היא איך כל כך הרבה אנשים קונים lcd אם רואים בהם כל כך גרוע והוא ציין שהיה במחסני חשמל ושראו על הפנים . ואתה אמרת שזה לא המקום האידיאלי לראות בו מסך lcd וככל הנראה אתה צודק , אבל הנקודה שהעלת מגבירה את התמיהה לגבי ההצפה שיש בשוק למסכי lcd ומצדיקה את השאלה של miki251 .
הרי רוב עם ישראל קונה מסכי lcd במחסני חשמל/שקם אלקטריק/מכרזי אינטרנט וכו' ולא בחנויות כמו העולם הדיגיטלי .ולכן זה בדיוק המקום הכי נכון לשאול בו את השאלה ששאל miki251 . "איך יכול להיות שכל כך הרבה מסכי lcd נמכרים למרות שרואים בהם כל כך גרוע בחנויות הללו ?"
...
אני לא הבנתי מתגובתך דבר אחד, מה הקשר בין לקנות במקומות שציינת לבין לראות את המסכים ???
אני רכשתי את המסכים שלי דרך האנטרנט ? נו אז מה ? אבל הסתכלתי בהם בחנויות המתמחות לזה, גם את השאלות שאלתי בחנויות הללו, עברתי בין בתי חברים, בדקתי, התרשמתי ואז כשנעצרתי על מס' דגמים, ישבתי בבית ושיחקתי עליהם במכרזים, עד שרכשתי לי 2 !
מיקי, יכול ללכת לראות את המסכים במקום המיועד לזה ואח"כ לקנות היכן שירצה... כמובן לבדוק שזהו אותו הדגם (כולל כל האותיות בסוף :wink: ) והאחריות כרצונו....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”