טלוויזיה לקופסת 360 X שלי
שלום אני חדש... אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל של 32".
השימוש היחידי של הטלוויזיה יהיה ל- Xbox360, שכידוע משדר באיכות של 720P. איזו טלוויזיה כדאי לי לקנות? שמעתי שעיקר התחרות היא בין 2 סוגי טלוויזיות: R81 ו- C3000. כאן אני רוצה לציין, שאינני צריך טלוויזית (Full HD (1080P, מכיוון שהקונסולה שלי אינה תומכת בכך.
אשמח לשמוע כמה שיותר המלצות. אם אפשר, תוכלו לכלול בתגובת ההמלצה שלכם גם את החנות/ המכירה הפומבית המומלצת לרכישה (אם זאת חנות, אז היכן שזול, ואם זו מכירה פומבית, אז בעלת התנאים העדיפים).
תודה רבה!!! מורן.
השימוש היחידי של הטלוויזיה יהיה ל- Xbox360, שכידוע משדר באיכות של 720P. איזו טלוויזיה כדאי לי לקנות? שמעתי שעיקר התחרות היא בין 2 סוגי טלוויזיות: R81 ו- C3000. כאן אני רוצה לציין, שאינני צריך טלוויזית (Full HD (1080P, מכיוון שהקונסולה שלי אינה תומכת בכך.
אשמח לשמוע כמה שיותר המלצות. אם אפשר, תוכלו לכלול בתגובת ההמלצה שלכם גם את החנות/ המכירה הפומבית המומלצת לרכישה (אם זאת חנות, אז היכן שזול, ואם זו מכירה פומבית, אז בעלת התנאים העדיפים).
תודה רבה!!! מורן.
נערך לאחרונה על ידי GooDay4U ב 18/06/2007 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמסונג בין הכי טובים ל360GooDay4U כתב:שלום אני חדש... אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל של 32".
תודה רבה!!! מורן....
אני קניתי את שלי (דגם 32R71) בא.ל.מ לפני שלושה חודשים ו360 נראה מדהים אליו
אבל עכשיו יש את הדגם R81 שהוא עוד יותר חדש , מומלץ
מורן, לידיעתך ה XBOX 360 משדר עד 1080P גם בחיבור הקומפוננט שמסופק (במידה ויש לך את גירסת הפרימיום) !GooDay4U כתב:שלום אני חדש... אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל של 32".
כאן אני רוצה לציין, שאינני צריך טלוויזית (Full HD (1080P, מכיוון שהקונסולה שלי אינה תומכת בכך.
תודה רבה!!! מורן....
אתה יכול לבחור האם להציג 720P, 1080i,1080P...
רק שתדע
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הR81 של סמסונג מדגם בורדו+:
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1
הגיע הזמן לחתוך רקמות
אחי, א.ל.מ היא חנות טובה? כלומר, הם לא רמאים? תמיד הפחד הכי גדול שלי הוא שיספקו לי מוצר משומש. אתה יודע, כמו בארה"ב. איך קוראים לזה, RE משהו. בארה"ב יש חוק לשים על מוצר שכזה מדבקה שמציינת זאת ובישראל לא...scsa כתב:סמסונג בין הכי טובים ל360GooDay4U כתב:שלום אני חדש... אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל של 32".
תודה רבה!!! מורן....
אני קניתי את שלי (דגם 32R71) בא.ל.מ לפני שלושה חודשים ו360 נראה מדהים אליו
אבל עכשיו יש את הדגם R81 שהוא עוד יותר חדש , מומלץ...
אחי, אני יודע. הדיון שלי לא היה הכי מדוייק. אני יודע שהבוקס כן תומך גם ב-1080P, אבל המשחקים שלו לא... כיום יש משחק אחד או שניים שמשדרים באיכות 1080P. לכן, אתה בוודאי מבין למה איני מעוניין בטלוויזית Full HD שהיא פי שניים יותר יקרה.ronman כתב:מורן, לידיעתך ה XBOX 360 משדר עד 1080P גם בחיבור הקומפוננט שמסופק (במידה ויש לך את גירסת הפרימיום) !GooDay4U כתב:שלום אני חדש... אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל של 32".
כאן אני רוצה לציין, שאינני צריך טלוויזית (Full HD (1080P, מכיוון שהקונסולה שלי אינה תומכת בכך.
תודה רבה!!! מורן....
אתה יכול לבחור האם להציג 720P, 1080i,1080P...
רק שתדע...
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תוכל למצוא את הסמסונג בסניפי א.ל.מ שהם בבעלות היבואן מיניליין.גם בביג בוקס יש את הדגם הזה.עכשיו ראיתי באתר של אודיו קלאב שיש מבצע ב 4900 ש"ח.השאלה היא אם יש אחריות של היבואן מיניליין:
http://www.audio-club.co.il/product.asp?product=1117
http://www.audio-club.co.il/product.asp?product=1117
את האתר של א.ל.מ לא הצלחתי למצוא, ובאתר של ביגבוקס לא הצלחתי לאתר את הטלוויזיה הנ"ל.offirs כתב:תוכל למצוא את הסמסונג בסניפי א.ל.מ שהם בבעלות היבואן מיניליין.גם בביג בוקס יש את הדגם הזה.עכשיו ראיתי באתר של אודיו קלאב שיש מבצע ב 4900 ש"ח.השאלה היא אם יש אחריות של היבואן מיניליין:
http://www.audio-club.co.il/product.asp?product=1117...
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
היי
גם אני מחפש טלויזיה ל PS3 שלי... אמנם 37.
ראיתי את הדגם שאתה מחפש ה R81 (שכנראה גם אני אלך עליו...) גםב bigbox וגם בא.ל.מ
גם אני מחפש טלויזיה ל PS3 שלי... אמנם 37.
ראיתי את הדגם שאתה מחפש ה R81 (שכנראה גם אני אלך עליו...) גםב bigbox וגם בא.ל.מ
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
הטלויזיות שיש להם רזולוצית EDTV הם פלזמות לא LCDGooDay4U כתב:אחי, אומנם רוב הטלוויזיות כיום משדרות באיכות HD Ready, אבל נראה לי שהגזמת מעט. בכל זאת יש עדיין הרבה EDTV.ymg כתב:כול LCD כמעט תקבל 720P
בR81 יראו הכי יפה לדעתי , היו שם את הצבעים הכי יפים שראיתי ב LCD......