גלאקסי 10 פלוס
אם לא רכשת - אני ממליץ לך לרכוש מ-GOMOBILE, הם זולים וטובים, תהיה בטוח שהם מוכרים מקורי
תוכל לרכוש כיסויים לגלקסי S10 פלוס באתר דיגיטליטי - הם זולים וטובים
תוכל לרכוש כיסויים לגלקסי S10 פלוס באתר דיגיטליטי - הם זולים וטובים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
גו מובייל בהחלט אמינים .
אמינים עד לרגע שצריך לממש אחריות
מכשיר XIAOMI MI8 שרכשתי דרכם (רכשתי כ-4 מהם, ועוד מכשירים אחרים לפניכן ולאחר מכן)
שמאבד קליטה גם ברשת הסלולרית וגם ב WIFI למשך כמה דקות (ככל הנראה בעיה בלוח האם)
הבאתי אליהם בחזרה והם לא מוכנים להחליף/לתקן במסגרת האחריות בגלל שנשבר המסך והחלפתי מסך במעבדה אחרת ולא שלהם
מה הקשר בין מסך ללוח אם קטונתי, אבל לאחר מספר דקות של וויכוח איתם הם מתעקשים לעמוד על שלהם, ולמרות שהחלפתי למסך מקורי, הם לא מממשים אחריות בגלל שזה לא נעשה אצלם
רמי
מכשיר XIAOMI MI8 שרכשתי דרכם (רכשתי כ-4 מהם, ועוד מכשירים אחרים לפניכן ולאחר מכן)
הבאתי אליהם בחזרה והם לא מוכנים להחליף/לתקן במסגרת האחריות בגלל שנשבר המסך והחלפתי מסך במעבדה אחרת ולא שלהם
מה הקשר בין מסך ללוח אם קטונתי, אבל לאחר מספר דקות של וויכוח איתם הם מתעקשים לעמוד על שלהם, ולמרות שהחלפתי למסך מקורי, הם לא מממשים אחריות בגלל שזה לא נעשה אצלם
רמי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
·gmb כתב:אמינים עד לרגע שצריך לממש אחריות
רמי...
צר לי הם צודקים. מי מבטיח להם שלא נעשה נזק במהלך החלפת המסך, אתה ?
אילו אני הייתי נותן האחריות גם אני לא הייתי נותן לך גב, כל עוד פתחת את המכשיר בעצמך ולא תחת טכנאי מעבדה מטעמי, במסגרת תקופת האחריות.
סלקום אונליין - הם ממש אחלה גם מומלצים לרכישת מכשיר סלולרי
מי שצריך מגן מסך איכותי לגלקסי ממליץ לרכוש דרך החנות בלינק, מסלקום זה נורא יקר לרכוש אביזרים לסלולר
מי שצריך מגן מסך איכותי לגלקסי ממליץ לרכוש דרך החנות בלינק, מסלקום זה נורא יקר לרכוש אביזרים לסלולר