האם הPS3 מסוגל להזרים מדיה גם ממחשבים בהם מותקן Win XP?
שלום
לאחרונה רכשתי את הPS3. כעת ברצוני להשתמש במכשיר כמזרים מדיה, אך בבואי לחפש דרכו את התיקיות המשותפות שלי במחשבים האחרים ברשת - הרי שהמכשיר איננו מוצא דבר...
מחיפוש ברשת מצאתי הסברים בעיקר כיצד לבצע את התהליך ממחשבים בהם מותקן Win VISTA, בעוד במחשב שלי מותקן Win XP...האם ייתכן כי האופציה להזרמת מדיה דרך המכשיר אפשרית רק ממחשבים בהם מותקן הVISTA?
תודה
לאחרונה רכשתי את הPS3. כעת ברצוני להשתמש במכשיר כמזרים מדיה, אך בבואי לחפש דרכו את התיקיות המשותפות שלי במחשבים האחרים ברשת - הרי שהמכשיר איננו מוצא דבר...
מחיפוש ברשת מצאתי הסברים בעיקר כיצד לבצע את התהליך ממחשבים בהם מותקן Win VISTA, בעוד במחשב שלי מותקן Win XP...האם ייתכן כי האופציה להזרמת מדיה דרך המכשיר אפשרית רק ממחשבים בהם מותקן הVISTA?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אין חובה ב Vista.
תעשה Sharing באמצעות Windows Media Player 11.
איזה תוכן בדיוק אתה רוצה להזרים?
תעשה Sharing באמצעות Windows Media Player 11.
איזה תוכן בדיוק אתה רוצה להזרים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל שירות Sharing שתומך DLNA יעבוד עם ה PS3.
עבדתי גם אם ה Nero Home וגם עם WMP11 - בעבודה עם קבצי אודיו שניהם יעשו את העבודה היטב.
עבדתי גם אם ה Nero Home וגם עם WMP11 - בעבודה עם קבצי אודיו שניהם יעשו את העבודה היטב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יוני,
קבצי תמונה אתה כן מצליח לפתוח?
אתה בטוח שבחרת ב Audio?
משתמש ב XMB?
קבצי תמונה אתה כן מצליח לפתוח?
אתה בטוח שבחרת ב Audio?
משתמש ב XMB?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

XMB זה ה User Interface של ה PS3.
אני שואל אם אתה משתמש בו או שהתקנת YDL או הפצת לינוקס אחרת.
כנראה שאתה משתמש ב XMB, לאחר שאתה בוחר ב Share שעשה לך ה Nero Home, יש לך בחירה בין אודיו לוידאו - הוא עושה פילטר מתאים ולכן חשובה הבחירה המתאימה.
אני שואל אם אתה משתמש בו או שהתקנת YDL או הפצת לינוקס אחרת.
כנראה שאתה משתמש ב XMB, לאחר שאתה בוחר ב Share שעשה לך ה Nero Home, יש לך בחירה בין אודיו לוידאו - הוא עושה פילטר מתאים ולכן חשובה הבחירה המתאימה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ב PS3.
כמובן שה Nero צריך לעבוד ברקע.
אתה מצליח לנווט בין ספריות ב Share שלך?
כמובן שה Nero צריך לעבוד ברקע.
אתה מצליח לנווט בין ספריות ב Share שלך?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שה Nero Home.
אם אני זוכר נכון, יש כפתור עם הכיתוב: "Start Server".
אם אני זוכר נכון, יש כפתור עם הכיתוב: "Start Server".
לאחר יום של ניסוי וטעייה, הגעתי למסקנה שהNero MediaHome פשוט איננה יציבה מספיק בעבודה עם הרשת שלי.
לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים המשותפים בשרת של Nero ולפעמים לא...
כנראה שהפתרון יהיה להתקין VISTA או WMP 11 (אגב, המדיה פלייר תומך גם בשיתוף תמונות או רק מוסיקה וסרטים?).
שאלה נוספת: באילו פורמטים של HD תומך הPS3? וכיצד מסתדרים עם התרגום?
תודה
לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים המשותפים בשרת של Nero ולפעמים לא...
כנראה שהפתרון יהיה להתקין VISTA או WMP 11 (אגב, המדיה פלייר תומך גם בשיתוף תמונות או רק מוסיקה וסרטים?).
שאלה נוספת: באילו פורמטים של HD תומך הPS3? וכיצד מסתדרים עם התרגום?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יוני,
ה WMP11 תומך בוידאו, אודיו ותמונות Stills וגם זה רק מפורמטים מסויימים, חיפוש קצר יניב לך את הרשימה המלאה.
הכל גם תלוי אם אתה עובד עם ה XMB או מתקין YDL (ואז כמות הפורמטים הנתמכת גדלה).
בכל אופן, אתה יכול לנגן MPEG4 AVC, לוקאלית או מרשת, רק יש צורך שהוא יהיה Level 4.1) main profile) או פחות ושהאודיו יהיה AAC. הכל צריך להיות עטוף ב mp4 container.
לגבי mpeg2, צריך לעשות remux ל m2ts ואז ה ps3 ידע לקרוא את זה.
ה WMP11 תומך בוידאו, אודיו ותמונות Stills וגם זה רק מפורמטים מסויימים, חיפוש קצר יניב לך את הרשימה המלאה.
הכל גם תלוי אם אתה עובד עם ה XMB או מתקין YDL (ואז כמות הפורמטים הנתמכת גדלה).
בכל אופן, אתה יכול לנגן MPEG4 AVC, לוקאלית או מרשת, רק יש צורך שהוא יהיה Level 4.1) main profile) או פחות ושהאודיו יהיה AAC. הכל צריך להיות עטוף ב mp4 container.
לגבי mpeg2, צריך לעשות remux ל m2ts ואז ה ps3 ידע לקרוא את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מכיר פתרון בשימוש עם TVersity.
מתקינים ffdshow ומגדירים בו שיטפל בכתוביות, מכינים את קובץ הוידאו והתרגום באותו שם ובאותה ספרייה.
ב TVersity לכוון Always Transcode.
זה עובד לדעתי רק עם קבצי divx, לגבי סוגי קבצים אחרים נכון להיום אין יציבות בנושא.
מתקינים ffdshow ומגדירים בו שיטפל בכתוביות, מכינים את קובץ הוידאו והתרגום באותו שם ובאותה ספרייה.
ב TVersity לכוון Always Transcode.
זה עובד לדעתי רק עם קבצי divx, לגבי סוגי קבצים אחרים נכון להיום אין יציבות בנושא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התוכנה החיצונית זה בעצם השרת DLNA שלך, יש חובה בתוכנה תואמת DLNA עבור Streaming.
ייתכן וה ps3 יתמוך בתרגום כאשר אתה מנגן דרך device שמחובר ל usb, אבל מסופקני.
ייתכן וה ps3 יתמוך בתרגום כאשר אתה מנגן דרך device שמחובר ל usb, אבל מסופקני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא אמור להיות הבדל, אבל אני נתקלתי באינספור בעיות וגמגומים שונים כאשר ניסיתי לעשות Streaming של קבצי HD.
פעולה זו עובדת ביתר הצלחה כאשר התכנים מועתקים לכונן הפנימי או מנוגנים דרך התקן usb.
לא ניסיתי לנגן תכנים דרך כונן DVDR, פשוט מכיוון שזה לא לא שימושי יותר מידי (התכנים צורכים יותר מקום מאשר DVD-5).
פעולה זו עובדת ביתר הצלחה כאשר התכנים מועתקים לכונן הפנימי או מנוגנים דרך התקן usb.
לא ניסיתי לנגן תכנים דרך כונן DVDR, פשוט מכיוון שזה לא לא שימושי יותר מידי (התכנים צורכים יותר מקום מאשר DVD-5).