PV60 x Q91
PV-60 הותקנה אצלי ביום ה.אני מאוד מרוצה מהתמונה בשידורי ייס ובמיוחד מ DVD .
לא ראיתי את הסמסונג אולם בפורום אנשים די ממליצים עליה.
לפי דעתי במצב כזה,עלייך קודם כל לראות את המועמדות , ולבחון אותן מעבר לביצועים מול מקור זהה גם בהקשר של יחס עלות תועלת.אני הוצאתי את ה PV-60 במכרז בסביבות 10.500 כך שאם אני משווה לסמסונג שהיא גם בסביבות המחיר הזה,הייתי הולך על היפנית..
לא ראיתי את הסמסונג אולם בפורום אנשים די ממליצים עליה.
לפי דעתי במצב כזה,עלייך קודם כל לראות את המועמדות , ולבחון אותן מעבר לביצועים מול מקור זהה גם בהקשר של יחס עלות תועלת.אני הוצאתי את ה PV-60 במכרז בסביבות 10.500 כך שאם אני משווה לסמסונג שהיא גם בסביבות המחיר הזה,הייתי הולך על היפנית..
תמונה מדהימה ב-Full HD, למרות שאולי אפשר היה מעט לשפר את ה-Motion.gery כתב:מישהו היה בתצוגה בארמגדון ביום שלישי ויכול להביאה דעתו על מוצרים ודגמי full hi def
תודה...
תמונה סבירה ביותר בשידורי SD, בהחלט נתנה פייט לפלזמה.
hz
גם אני חשבתי על ה Q9 לפני שרכשתי את PV60 ....
אולם איכשהו בסוף נרתעתי והעדפתי לרכוש פאנאסוניק מלבד שלא אצטרך למתוח יותר מדי את התקציב שלי שנע סביב 10000 .
השיקולים הנוספים היו אמינות מוצר ושירות.אם תריץ חיפוש יש אנשים שהתלוננו על הפרמרטרים הללו בסמסונג ולכן העדפתי למתוח את התקציב עד לגבול היכולת שלי על מנת לצמצם את אפשרויות הטעות שלי.
אולם ,לכל אחד יש את שיקוליו ואני מאחל לך בהצלחה ותהנה עם כל מה שתבחר.
גם אני חשבתי על ה Q9 לפני שרכשתי את PV60 ....
אולם איכשהו בסוף נרתעתי והעדפתי לרכוש פאנאסוניק מלבד שלא אצטרך למתוח יותר מדי את התקציב שלי שנע סביב 10000 .
השיקולים הנוספים היו אמינות מוצר ושירות.אם תריץ חיפוש יש אנשים שהתלוננו על הפרמרטרים הללו בסמסונג ולכן העדפתי למתוח את התקציב עד לגבול היכולת שלי על מנת לצמצם את אפשרויות הטעות שלי.
אולם ,לכל אחד יש את שיקוליו ואני מאחל לך בהצלחה ותהנה עם כל מה שתבחר.