עזרה עם WinTV PVR150 MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
harari פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

קניתי לא מכבר את כרטיס לכידת הוידאו WinTV PVR 150 MCE, חיברתי אותו ואת החלקים המלווים כראוי והתקנתי (כמעט) את כל התוכנות המלוות, אך יש לי כמה בעיות:

1. אני לא מצליח להפעיל את media center, התקנתי את התוכנה במלואה אך כאשר אני לוחץ על האייקון נפתח חלון ובו הודעה שהתוכנה יכולה לפעול רק בmedia center ולא בWindows XP. מה עליי לעשות ?

2. הבנתי שאפשר להשתמש בכרטיס גם בWindows XP ללא media center, ניסיתי, אך כל מה שאני רואה זה תמונה מרצדת בשחור לבן וללא סאונד לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר (קומפוסיט, S-VIDEO, אנטנה) ואיזה מקור A\V אני מחבר (אנטנה, ממיר דיגיטאלי של HOT, פלייסטיישן ואפילו את היציאה המשנית של כרטיס המסך) מה עשיתי לא נכון ומה עליי לעשות ?

3. כאשר אני מחבר את האנטנה לכרטיס, הוא מזהה כ20 תחנות שרובן חוזרות על עצמן או שמופיע בהן מסך "שלג". מה עליי לעשות כדי לקלוט את כל הערוצים הדיגיטאלים של HOT ?

בבקשה עיזרו לי ...
דניאל הררי

docjackly
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

harari כתב:קניתי לא מכבר את כרטיס לכידת הוידאו WinTV PVR 150 MCE, חיברתי אותו ואת החלקים המלווים כראוי והתקנתי (כמעט) את כל התוכנות המלוות, אך יש לי כמה בעיות:

1. אני לא מצליח להפעיל את media center, התקנתי את התוכנה במלואה אך כאשר אני לוחץ על האייקון נפתח חלון ובו הודעה שהתוכנה יכולה לפעול רק בmedia center ולא בWindows XP. מה עליי לעשות ?
...
לא כ"כ ברור לי... התקנת את הMEDIA CENTER במלואה או את התוכנה שבאה עם הכרטיס עצמו? בעקרון אין צורך להתקין את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס במידה ואתה מתכוון לעבוד עם הMEDIA CENTER. שתי התוכנות לא יכולות לפעול במקביל (לפחות עד כמה שידוע לי).
נסה להסיר את התוכנה של שמגיעה עם הPVR150 ואז להפעיל את המדיה סנטר... אגב, ע"מ שזה יעבוד עליך להתקין מקודד MPEG - אם יש ברשותך את תוכנת WINDVD התקן אותה וזה אמור לפתור את הבעיה (יש בפורום פוסטים ישנים בנושא זה).
2. הבנתי שאפשר להשתמש בכרטיס גם בWindows XP ללא media center, ניסיתי, אך כל מה שאני רואה זה תמונה מרצדת בשחור לבן וללא סאונד לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר (קומפוסיט, S-VIDEO, אנטנה) ואיזה מקור A\V אני מחבר (אנטנה, ממיר דיגיטאלי של HOT, פלייסטיישן ואפילו את היציאה המשנית של כרטיס המסך) מה עשיתי לא נכון ומה עליי לעשות ?
...
אכן, אמור לעבוד... אני לא יודע בוודאות מה הבעיה אך התחושה שלי היא שהכרטיס שרכשת מתאים לצורת שידור NTSC (אמריקאי) ולא לשידור בארץ PAL/B.
האם הכרטיס נרכש בארה"ב? במידה וכן עליך לחבר את הכרטיס ישירות לממיר ולא לשקע בקיר.
3. כאשר אני מחבר את האנטנה לכרטיס, הוא מזהה כ20 תחנות שרובן חוזרות על עצמן או שמופיע בהן מסך "שלג". מה עליי לעשות כדי לקלוט את כל הערוצים הדיגיטאלים של HOT ?
...
הוט מקדדת את הערוצים הדיגיטליים ע"מ שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ממיר, על כן הפתרון הוא לחבר את היציאה של הממיר לכניסה של כרטיס הPVR.

בהצלחה![/quote]

harari פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #3 

Re:Re: מצטער על התגובה המאוחרת ( מאוד )...

מצטער על התגובה המאוחרת שלי, פשוט לא היה לי ממש זמן להתעסק עם זה בזמן האחרון ושדרגתי את המחשב שלי.

אני עדיין לא מצליח לעבוד עם הכרטיס

1. אני לא מצליח לשדרג את WINDOWS XP ל MEDIA CENTER EDITION, התקנתי את התוכנה, והיא נוספה ברשימת התוכנות בתפריט START, לחצתי על האייקון של התוכנה אך מופיעה הודעה : Media Center only works on Windows XP Media Center Edition. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין שוב אבל זה לא עובד.

2. הכרטיס נרכש בישראל ותומך בPAL.

3. חיברתי את הממיר ישירות לכרטיס הטלוויזיה. כאשר אני מנסה לסרוק ערוצים עם התוכנה המצורפת, אני מתבקש לבחור שיטת שידור ומדינה - ברשימת המדינות לא מופיעה ישראל ובשיטת השידור מופיעים כמה סוגים של PAL - מה עליי לעשות?
כאשר אני מנסה לסרוק ערוצים בעזרת התוכנה NERO 7 (בה יש אפשרות של צפייה והקלטת תוכניות מכרטיס טלוויזיה) אני קולט כ60 ערוצים - כולם ערוצים אנאלוגיים והחוזרים על עצמם או ערוצים עם מסך "שלג" מרצד, חוץ מערוץ אחד שהוא הערוץ של הממיר - כלומר, כדי לצפות בערוץ דיגיטאלי אחר אני צריך להחליף ערוץ בממיר ולא במחשב - איך אני יכול לקלוט את כל הערוצים הדיגיטאליים כערוצים נפרדים?

תודה רבה
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

harari פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #4 

אוקיי התייאשתי מהמדיה סנטר - התקנתי Windows Vista Ultimate שבא יחד עם מדיה סנטר מובנה.
(דרך אגב יש בעיה להתחבר לאתר עם Internet Explorer 7 Beta שבא עם Vista)
עכשיו יש לי בעיה אחרת -חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס בחיבור RCA וכיילתי את השלט לממיר, אבל אני לא מצליח להקליט או לראות טלוויזה במחשב - אני לא רואה פונקציה כזו במדיה סנטר.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”