My Movies בעברית - הצצה ראשונה
כל אלו שנענו להצעה להצטרף ולעזור, תודה רבה (נשלחה אליכם פניה בפרטי עם פרטים...)
לכולם,
צרפתי הצצה ראשונה לממשק המתוקן שנמצא בעבודה,
תוכלו לראות שהתרגום הושלם לחלוטין, ונמצא בבדיקות והגהה.
הפיכת הכיוון של התוכנה לצד ימין בוצעה, אך דורשת עוד קצת עבודה.
במקביל כבר בוצעו כל ההכנות להתממשקות למסד הנתונים שיביא את פרטי הכותר בעברית בצורה חלקה.
הארות והערות יתקבלו בברכה...
לכולם,
צרפתי הצצה ראשונה לממשק המתוקן שנמצא בעבודה,
תוכלו לראות שהתרגום הושלם לחלוטין, ונמצא בבדיקות והגהה.
הפיכת הכיוון של התוכנה לצד ימין בוצעה, אך דורשת עוד קצת עבודה.
במקביל כבר בוצעו כל ההכנות להתממשקות למסד הנתונים שיביא את פרטי הכותר בעברית בצורה חלקה.
הארות והערות יתקבלו בברכה...
-
- תצוגת כותר בעברית מלאה מיושרת לימין
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
חבר'ה כל הכבוד! שיחקתם אותה!
סתם הערה בונה:
אני חושב שאחד הדברים שגורמים לאנשים להעדיף ממשק אנגלי הוא תרגום קצת צולע, לכן אם אתם יכולים לנסות לשמור על תרגומים שמשמרים את רוח המקור, אבל עדיין מובנים לקורא העברי זה המצב האידיאלי.
למשל, את "מקווין הברק" אין צורך לגייר, הוא פשוט "ספידי מקווין" ולא צריך לתרגם לו את השם, זה כמו לתרגם "דיילי מירור" ל-"למראה היומית" מה שפעם ראיתי קורה בטלויזיה...
שוב, זאת הערה שמטרתה להיות חיובית ובונה, ושוב כל הכבוד!
סתם הערה בונה:
אני חושב שאחד הדברים שגורמים לאנשים להעדיף ממשק אנגלי הוא תרגום קצת צולע, לכן אם אתם יכולים לנסות לשמור על תרגומים שמשמרים את רוח המקור, אבל עדיין מובנים לקורא העברי זה המצב האידיאלי.
למשל, את "מקווין הברק" אין צורך לגייר, הוא פשוט "ספידי מקווין" ולא צריך לתרגם לו את השם, זה כמו לתרגם "דיילי מירור" ל-"למראה היומית" מה שפעם ראיתי קורה בטלויזיה...
שוב, זאת הערה שמטרתה להיות חיובית ובונה, ושוב כל הכבוד!
זמן השיחרור תלוי בבראין (בעלי התוכנה המקורית) ובסיום מספר תהליכים שלנו על מנת לוודא שהכל עובד.
אני מסכים עם ההערה לגבי תירגום, רק מי שהתנסה קצת בתרגום יודע כמה קשה לעיתים להעביר מאנגלית לעברית.
אחד הרעיונות של בראין הוא ממשק קהילה שמאפשר לממשתמשים ליצור את המידע ולשתף אותו, כך שבעצם לכל משתמש ניתנת האפשרות לשדרג ולשפר את העברית (במקרה שלנו) גם בתוכנה וגם בתירגומי כותרים.
תודה על העידוד חברים...
אני מסכים עם ההערה לגבי תירגום, רק מי שהתנסה קצת בתרגום יודע כמה קשה לעיתים להעביר מאנגלית לעברית.
אחד הרעיונות של בראין הוא ממשק קהילה שמאפשר לממשתמשים ליצור את המידע ולשתף אותו, כך שבעצם לכל משתמש ניתנת האפשרות לשדרג ולשפר את העברית (במקרה שלנו) גם בתוכנה וגם בתירגומי כותרים.
תודה על העידוד חברים...
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד!
נראה מצוין!!!
נראה מצוין!!!
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il