שגיאות כתיב
לנתר - צ"ל לנטר
מתוך בבילון
לנתר
(פ') לקפוץ, לקפץ, לדלג, לזנק, להתקדם בניתורים, לקפצץ, לפזז, לכרכר, לרקד, לרקוד
ניטור
(ז') השגחה, פיקוח, שמירה, הקשבה לשידור, מעקב, צפייה במסך בקרה, הפעלת מוניטור, הפעלת משגוח
כמו כן לא כ"כ ברור הנוסח "my movies כעת מנתר [ויש לומר מנטר כעת] תיקיות שהוגדרו עם "תיקיית DVD".
לא ברור בדיוק איפה מגדירים תיקיות כאלה?
מתוך בבילון
לנתר
(פ') לקפוץ, לקפץ, לדלג, לזנק, להתקדם בניתורים, לקפצץ, לפזז, לכרכר, לרקד, לרקוד
ניטור
(ז') השגחה, פיקוח, שמירה, הקשבה לשידור, מעקב, צפייה במסך בקרה, הפעלת מוניטור, הפעלת משגוח
כמו כן לא כ"כ ברור הנוסח "my movies כעת מנתר [ויש לומר מנטר כעת] תיקיות שהוגדרו עם "תיקיית DVD".
לא ברור בדיוק איפה מגדירים תיקיות כאלה?
נתר שונה ל 'נטר' - תודה.
לגבי השאלה שלך,
חלק גדול מאופציות התוכנה ברמת ההגדרות יושב על מערכת הניהול שלה שנקרא Collection Management והוא מחוץ למדיה סנטר, בין השאר שם יש את הגדרת ניטור התיקיות שעליו שאלת, תחת אפשרויות > מדיה סנטר
לגבי השאלה שלך,
חלק גדול מאופציות התוכנה ברמת ההגדרות יושב על מערכת הניהול שלה שנקרא Collection Management והוא מחוץ למדיה סנטר, בין השאר שם יש את הגדרת ניטור התיקיות שעליו שאלת, תחת אפשרויות > מדיה סנטר
- kappelmaister
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן...
בהוספת כותר, לאחר שאני מוצא תוצאה, יש שם את טבלת ה"חפש תוצאות" והמילה TYPE לא תורגמה....
לי זה סתם הפריע בעין...
ד"א ישנו DATABASE ישראלי שאפשר להוריד ממנו בעברית ?
בהוספת כותר, לאחר שאני מוצא תוצאה, יש שם את טבלת ה"חפש תוצאות" והמילה TYPE לא תורגמה....
לי זה סתם הפריע בעין...
ד"א ישנו DATABASE ישראלי שאפשר להוריד ממנו בעברית ?
מה שלא תורגם - פשוט לא מצוי כאופציה לתרגום, אני אדבר עם בראיין על זה, יש עוד כמה כאלו.
נושא ה DB מטופל בסופ"ש הזה והוא יתחבר לאתר www.EDB.co.il
נושא ה DB מטופל בסופ"ש הזה והוא יתחבר לאתר www.EDB.co.il