המלצה לכ.קול
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
באופן כללי: כרטיסי ה-audigy הבסיסיים של קריאיטב נותנים value for money מעולה. מחירם נע בין 150-250 ש"ח.dids22 כתב:אז ככה
אני צריך המלצה לכרטיס קול למחשב בשביל ה px100/atp3
מה מומלץ? או שעדיף להשאר עם המובנה ?
תודה...
אם אתה רוצה תשובה מפורטת יותר אנא ענה על השאלות הבאות:
מה התקציב?
איזה לוח אם יש לך?
ממה אתה לא מרוצה כרגע? (יש זמזומים, "היס", או משהו אחר?)
gigabyte k8ns ultra
Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
תקציב עד 250 - יש מצב לחריגה אם זה שווה את זה
ממה אני לא מרוצה - "היס" - מה זה?
בעיקרון הכ.קול די בסדר (הקול לא צורם או משהו) אבל חשבתי אולי להעלות קצת את הרמה
השאלה היא האם באמת אני ירגיש הבדל בין הכרטיסי קול האלו עם הציוד שציינתי למעלה
תודה
Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
תקציב עד 250 - יש מצב לחריגה אם זה שווה את זה
ממה אני לא מרוצה - "היס" - מה זה?
בעיקרון הכ.קול די בסדר (הקול לא צורם או משהו) אבל חשבתי אולי להעלות קצת את הרמה
השאלה היא האם באמת אני ירגיש הבדל בין הכרטיסי קול האלו עם הציוד שציינתי למעלה
תודה
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מתנצל על העיקוב בתגובה...
"היס" זה רעש שמתלווה למוזיקה שאתה שומע, מעין רעש שמזכיר את הרעש של השלג שהיה פעם בטלויזיה.
אחד מהמדדים לאיכות הכרטיס הוא היס נמוך.
אם אתה רוצה למדוד את נתוני הכרטי שלך או כל כרטיס אחר, אתה יכול לעשות זאת בעזרת right mark
http://audio.rightmark.org/download.shtml
האם תרגיש בהבדל?
כן ולא.
אתה תשמע את ההבדל נהדר, במיוחד אם תתאמץ לשמוע.
לעומת זאת בזמן גלישה באינטרנט או סתם עבודה לא תשים לב לכלום. (כלומר לא תשים לב להבדל בין כרטיס ה- ob שלך לבין כרטיס אחר), מאחר ורוב הריכוז שלך יתמקד באלמנטים ויזואליים.
קשה לי להמליץ לך מה לעשות כי אני לא יודע מה היחס שלך לכסף ביחס לתחביבים, זה עניין מאוד אינדוודואלי.
אם אתה שוקל קניית כרטיס כלשהו בטווח של עד 250, הייתי ממליץ על CREATIVE Audigy4 7.1 (אפשר למצוא במספר חנויות במחיר שציינת, אם תרצה אשלח לך את שמות החנויות בפרטי כדי לא לעברו על תקנון האתר).
ועוד הערה
אני משתמש בכרטיסי ob, אחרי תקופה ארוכה ששמעתי מוזיקה עם כרטיסי קול יקרים. היום אחרי שעברה לי ההתלהבות, אני נהנה מהמוזיקה באותה מידה גם עם הכרטיסים הפשוטים. פרט לכך החסם שלי כרגע הם mp3-ים ורדיו אינטרנטי ברזולוציה של 128-192kbs, שמורידים את האיכות אפילו יותר מכרטיסי ob הפשוטים של ימינו.
"היס" זה רעש שמתלווה למוזיקה שאתה שומע, מעין רעש שמזכיר את הרעש של השלג שהיה פעם בטלויזיה.
אחד מהמדדים לאיכות הכרטיס הוא היס נמוך.
אם אתה רוצה למדוד את נתוני הכרטי שלך או כל כרטיס אחר, אתה יכול לעשות זאת בעזרת right mark
http://audio.rightmark.org/download.shtml
האם תרגיש בהבדל?
כן ולא.
אתה תשמע את ההבדל נהדר, במיוחד אם תתאמץ לשמוע.
לעומת זאת בזמן גלישה באינטרנט או סתם עבודה לא תשים לב לכלום. (כלומר לא תשים לב להבדל בין כרטיס ה- ob שלך לבין כרטיס אחר), מאחר ורוב הריכוז שלך יתמקד באלמנטים ויזואליים.
קשה לי להמליץ לך מה לעשות כי אני לא יודע מה היחס שלך לכסף ביחס לתחביבים, זה עניין מאוד אינדוודואלי.
אם אתה שוקל קניית כרטיס כלשהו בטווח של עד 250, הייתי ממליץ על CREATIVE Audigy4 7.1 (אפשר למצוא במספר חנויות במחיר שציינת, אם תרצה אשלח לך את שמות החנויות בפרטי כדי לא לעברו על תקנון האתר).
ועוד הערה
אני משתמש בכרטיסי ob, אחרי תקופה ארוכה ששמעתי מוזיקה עם כרטיסי קול יקרים. היום אחרי שעברה לי ההתלהבות, אני נהנה מהמוזיקה באותה מידה גם עם הכרטיסים הפשוטים. פרט לכך החסם שלי כרגע הם mp3-ים ורדיו אינטרנטי ברזולוציה של 128-192kbs, שמורידים את האיכות אפילו יותר מכרטיסי ob הפשוטים של ימינו.
יש לי את הכרטיס קול שציינת, ואני שומע מוזיקה (MP3 דחוסים) כמה שעות טובות בכל יום, מחובר למגבר סטריאו ורמקולים רצפתיים. האיכות היא מצויינת כתוצאה מיחס גבוה בין אות לרעש. אני ממליץ לך אם יש לך את הציוד המתאים להגברה, הייתי ממליץ לך על ה-AUDIGY ZS