סקירה של MVIX 5000U

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
baro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל בזמנו ניסיתי את ה-MVIX 5000 והתאכזבתי. לא יודע אם מה שנתקלתי בו מאפיין את כל הנגנים המבוססים על אותו צ'יפ של Sigma Designs. בכל מקרה, בינתיים אני מנסה קומבינציות אחרות כמו MediaMVP ו-MythTV (לא מתעסק ב-HD בינתיים).

בכל מקרה, הסקירה המלאה נמצאת ב: http://www.xmixdrix.com/mtk/mvix5000/
אי אפשר לכתוב אותה כאן, כי היא כוללת דוגמאות ועוד, שקשה לעשות כ-Post. אם למישהו יש הערות, נא להעיר בפורום זה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

למה לא להעלות את זה לאתר כמאמר ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

baro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

איך? אשמח.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #4 

baro,

לגבי גמגום.

יש נגנים רבים שלא יודעים להתמודד עם XVID או DIVX בעל יכולת PACK (או לחלופין UNPACKED).

מה עושים?

יש תוכנה בשם MPEG4 MODIFIER (חפש בגוגל, קל למצוא). מעלים את הקובץ ובודקים אם הוא PACKED או לא. מחליפים את ה-CHECKBOX, שומרים את הקובץ ובודקים מחדש.

זה מאוד משפר קבצים עם בעיות עם כל מני מכשירים שבדקתי בזמנו.

בנוסף, אם הגמגום רק קורה על הרשת, יתכן שהבעיה ברשת או בצד המחשב.

baro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הבעיה אינה של Packed Bitstream, תאמין לי, כיוון שה-Apex 2400 שברשותי אכן אינו תומך ב-Packed Bitstream, השתמשתי רבות ב-Mpeg4Modifier וכשהוא לא סיפק אותי, תרגמתי אותו ל-Java - ראה: http://www.xmixdrix.com/tools/unpackmp4.html - נוח לי יותר להריץ אותו כך אוטומטית מתוך Azureus כל פעם שקובץ גומר לרדת.

דווקא ה-Mvix 5000 מראה קבצי PB באותה איכות כמו קבצים שאינם PB. הבעיה היא (להערכתי) שהפרוססור פשוט לא עומד ב-I-Frames גדולים, ולכן אחריהם יש קפיצה, כיוון שה-I-Frame מגיע באיחור. זה לא נורא כמו לראות קובץ PB במכשיר שאינו תומך, אבל זה עדיין מעצבן מאד (אולי לא לכולם, אבל אני פשוט לא יכולתי לראות סרטים כך). יש בעמוד הנ"ל דוגמת וידאו שמשווה בין המקור לנגינה ב-Mvix.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”