מבנה סלון וטלוויזיה מתאימה!! צריך עזרה והמלצה
היי לפניכם תמונה של הסלון
ואני צריך לשם פלזמה\LCD
אבקש המלצה לגודל + דיעה אם LCD או פלאזמה
תקציב: 10K
צפייה ב HOT בערך 90 אחוז
צפייה בסרטים 10 אחוז
מחשב 9 אחוז
תודה
נ.ב
התמונה קצת בעייתי אבל זה העיקרון המרחק המקסימלי זה 4 מטר והכי קרוב זה 2 מטר
כאילו פחות או יותר
תודה.
ואני צריך לשם פלזמה\LCD
אבקש המלצה לגודל + דיעה אם LCD או פלאזמה
תקציב: 10K
צפייה ב HOT בערך 90 אחוז
צפייה בסרטים 10 אחוז
מחשב 9 אחוז
תודה
נ.ב
התמונה קצת בעייתי אבל זה העיקרון המרחק המקסימלי זה 4 מטר והכי קרוב זה 2 מטר
כאילו פחות או יותר
תודה.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
OK, אז אתה יכול לערוך את ההודעה שלך ולשנות את הערך ל- 0.
המבנה של הסלון שלך די דומה לשלי... אצלי המסך הוא 42 אינץ' LCD של שארפ. רואים מעולה במאפיינים שציינת, יש קצת בעיה בחיבור PC אך אתה ניטרלת את האופציה כך שזה לא רלוונטי... במרחק המקסימלי של 4 מ' ה- 42 קצת קטנה, אך עדיין הגודל הזה נראה לי כהכי מתאים כי יש גם מקומות ישיבה קרובים יותר (2 מ') ומסך יותר גדול פשוט לא יראה טוב ממרחק כזה...
עד 10000 ש"ח נראה לי שהדגם 42SA1E יספק אותך בהחלט ... - זה מה שיש לי ואני ממש נהנה מהמסך...
עוד אופציות טובות נכון להיום הן - 42C3000 של טושיבה וה- LG החדשות מדגמי 41 וה- 51.
אם אתה לא צריך מחשב אז בטח ימליצו לך כאן ללכת על הפלזמה....
ההחלטה בסופו של דבר תהיה של עיניך בלבד
בהצלחה
המבנה של הסלון שלך די דומה לשלי... אצלי המסך הוא 42 אינץ' LCD של שארפ. רואים מעולה במאפיינים שציינת, יש קצת בעיה בחיבור PC אך אתה ניטרלת את האופציה כך שזה לא רלוונטי... במרחק המקסימלי של 4 מ' ה- 42 קצת קטנה, אך עדיין הגודל הזה נראה לי כהכי מתאים כי יש גם מקומות ישיבה קרובים יותר (2 מ') ומסך יותר גדול פשוט לא יראה טוב ממרחק כזה...
עד 10000 ש"ח נראה לי שהדגם 42SA1E יספק אותך בהחלט ... - זה מה שיש לי ואני ממש נהנה מהמסך...
עוד אופציות טובות נכון להיום הן - 42C3000 של טושיבה וה- LG החדשות מדגמי 41 וה- 51.
אם אתה לא צריך מחשב אז בטח ימליצו לך כאן ללכת על הפלזמה....
ההחלטה בסופו של דבר תהיה של עיניך בלבד
בהצלחה
shlafirg
בשבילו עדיף רק פלאזמה,
גם בגלל הגודל של המסך שפלאזמה עדיפה באינצים יותר גדולים וגם בגלל שהוא יצפה 100 אחוז בתכנים שמתאימים יותר לטלויזיה.
עכשיו בקשר לגדלים אתה צריך לחשוב מה תעשה עם העניין של ה2 מטר וה 4 מטר,
אם אתה רוצה חוויה וטלויזיה שבאמת יהיה לך כיף לצפות בה אז אל תצפה בטלוויזיה מ2 מטר,
תקנה 50 אינצ שתיתן לך תשובה מצויינת ל4 מטר שלך, ואם אתה לא מוכן לוותר על הכסא ורוצה לצפות גם ב2 מטר תקנה 42 אינצ.
אבל בכל מקרה עדיף לך פלאזמה.
ועוד דבר, בשביל 50 אינצ אתה תיהיה צריך להגדיל את התקציב בעוד 5000 בערך ובשביל 42 אינצ טובה שתיתן לך מענה מצויין למה שאתה צריך תלך על Q91 החדשה של סמסונג אבל אז גם תיהיה צריך להגדיל טיפה את התקציב אבל זאת טלוויזיה ממש משתלמת וזה כדאי לך מאוד.
בשבילו עדיף רק פלאזמה,
גם בגלל הגודל של המסך שפלאזמה עדיפה באינצים יותר גדולים וגם בגלל שהוא יצפה 100 אחוז בתכנים שמתאימים יותר לטלויזיה.
עכשיו בקשר לגדלים אתה צריך לחשוב מה תעשה עם העניין של ה2 מטר וה 4 מטר,
אם אתה רוצה חוויה וטלויזיה שבאמת יהיה לך כיף לצפות בה אז אל תצפה בטלוויזיה מ2 מטר,
תקנה 50 אינצ שתיתן לך תשובה מצויינת ל4 מטר שלך, ואם אתה לא מוכן לוותר על הכסא ורוצה לצפות גם ב2 מטר תקנה 42 אינצ.
אבל בכל מקרה עדיף לך פלאזמה.
ועוד דבר, בשביל 50 אינצ אתה תיהיה צריך להגדיל את התקציב בעוד 5000 בערך ובשביל 42 אינצ טובה שתיתן לך מענה מצויין למה שאתה צריך תלך על Q91 החדשה של סמסונג אבל אז גם תיהיה צריך להגדיל טיפה את התקציב אבל זאת טלוויזיה ממש משתלמת וזה כדאי לך מאוד.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה יודע, uknowmy, אני לא רוצה להכנס לויכוח הנצחי פלזמה/LCD, אך לבן אדם יש תקציב, יש לו נתוני סלון מסוימים ולפי הנתונים הללו, לעניות דעתי, מתאימה לו LCD איכותית...
למה לו להוסיף עוד 50% לתקציב "רק" בכדי שיקנה פלזמה ???
ואתה רוצה להגיד לי, בכל הכנות, שממרחק של 2 מ' בפלזמה 42 אינץ' יראו בסדר ??? - לא נראה לי...
אז הוא צריך לשנות את מבנה פינת הישיבה שלו, להוסיף עוד כסף והמון כאבי ראש... למה ??? אם יש בשוק מסכי LCD מספיק איכותיים שיתנו לו מענה לזה....
כמו שאתה יודע יש את שארפ SA1E ואני רואה בה תכני טלויזיה ו- DVD באיכות מעולה... הנה ישראל123 שרכש את ה- LCD של טושיבה מסדרת C, גם כן רשם שהתמונה מ"יס" היא פנטסטית.... אז מה רע ?
אני בדעה שאם לפי כל הנתונים מתאים LCD, אזי שיקנה LCD ....
אך השיקול כולו שלו וכמובן הוא שיחליט....
למה לו להוסיף עוד 50% לתקציב "רק" בכדי שיקנה פלזמה ???
ואתה רוצה להגיד לי, בכל הכנות, שממרחק של 2 מ' בפלזמה 42 אינץ' יראו בסדר ??? - לא נראה לי...
אז הוא צריך לשנות את מבנה פינת הישיבה שלו, להוסיף עוד כסף והמון כאבי ראש... למה ??? אם יש בשוק מסכי LCD מספיק איכותיים שיתנו לו מענה לזה....
כמו שאתה יודע יש את שארפ SA1E ואני רואה בה תכני טלויזיה ו- DVD באיכות מעולה... הנה ישראל123 שרכש את ה- LCD של טושיבה מסדרת C, גם כן רשם שהתמונה מ"יס" היא פנטסטית.... אז מה רע ?
אני בדעה שאם לפי כל הנתונים מתאים LCD, אזי שיקנה LCD ....
אך השיקול כולו שלו וכמובן הוא שיחליט....