Catskinner כתב:ה Mobius הן בראש וראשונה אוזניות למשחקים ולסרטים כי הטריק הגדול שלהן זה צליל היקפי. Audeze לא טורחים אפילו להזכיר שימוש באוזניות האלו להאזנה למוזיקה ואני גם מסכים שהן לא הכי נוחות שיש.
אין לי את ה 660S, אבל אם הן שמרו על אופי הצליל המסורתי של סדרת ה 6 אז ההבדל בינהן לבין ה 400 יהיה על כמה נקודות פה או שם. בבית יש לי בין היתר את ה HD600, ה HD6XX גם את ה HE-4XX שדי דומות ל 400i ובנויות כמו הסדרות הישנות יותר של HIFIMAN. גם לי המבנה של ה HD נוח יותר ובכללי ההאזנה ל Sennheiser פחות מעייפת, אבל בשתי החברות הבמה די מצומצמת והן יותר דומות באופי מאשר שונות. אולי כדאי לך לבצע קפיצה אחת קטנה קדימה ולחשוב על ה Focal Elex? הן מאוד נוחות, הרבה יותר טובות והמחיר לא כזה בשמיים.
...
·
המוביוס לא עושות עבודה טובה גם במשחקים לצערי.
ה400i פשוט רמה מעל, אין לי דרך אחרת לתאר את זה.
למשל בBattlefield4, לפעמים כשמישהו יורה לידי עם נשקים מסויימים אפשר ממש "להרגיש" את ההדף באוזן כמו thump, קשה לי לתאר את זה
לדעתי זה קשור לעניין שהדרייבר הוא פלאנרי.
במוביוס אין שומדבר שמזכיר את זה, קשה יותר לקבל מידע על מאיפה מגיע הסאונד ובכללי הכל מרגיש יחסית congested כזה, ולא רק במשחקים.
כל מה שאני אומר זה רשמים ממצב Hi-Res 2CH עם EQ על FLAT.
כל קומבינציה אחרת פשוט נשמעת פחות טוב.
וכשמפעילים את ה3D הסאונד נהיה עוד יותר גדוש כזה והוא מתחיל לצרום.
ממש מרגישים את העיבוד במצב הזה.
מה המחיר של הFOCAL? נראה לי 700$? הדרופ נגמר ואני לא מוצא מחיר.
אני די בדילמה כי בסך הכל ה400i טובות, אבל לא בא לי להשקיע בפאדים ושיתפוררו לי שוב עוד שנה.
מצד שני אני לא יכול למכור אותן במצב הזה, ואם אני לא מוכר אז הן סתם יושבות במגירה.
בא לי אוזניות שיהיו נוחות כמו שצריך, שאני לא ארגיש אותן בכלל, אבל לא חושב שאוכל לקבל סאונד כמו של הפלאנריות.
פלאפי כתב:לא היה לי אף אחת מהן, אבל כן יש לי את ה4XX שהיא די דומה ל400i, וגם היה לי את ה58x שהיא די דומה ל660s. בהתבסס על ההשוואה ביניהן, לדעתי הליין הזה של הסנהייזר עם במה הרבה יותר קטנה מהמקבילים בהייפיימן. הייפיימן יש להם בדרך כלל צליל יותר טרבלי ומאוורר, והסדרה הזאת של סנהייזר יותר מדגישה mids והתדרים הגבוהים קצת הולכים לאיבוד. וגם באס באוזניה פלאנארית הוא ברוב הפעמים טוב יותר מאוזניה דינמית.
...
·
במה יותר קטנה מה400i? גם ככה היא די קטנה, ועוד יחסית לאוזניות פתוחות אז בכלל.