נגן dvd בעל העלת איכות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לא הבנתי מה זה DVD שיכול להקליט סרט, אתה מתכוון למקליט DVD
כלומר DVD RECORDER?
כלומר DVD RECORDER?
ניראה לי אני פשוט לא מבין אנגלית..
כאילו שאני יוכל לחבר אותו נגיד לממיר הוט שיש לי ואז לראות דרכו הוא יעשה העלת איכות וגם ישמור את זה באיכות הגבוהה..
ועדיך שיהיה לו דיסק קשיח פנימי וחיבור usb שניתן יהיה להעביר דברים למחשב/חיבור רשת
כאילו שאני יוכל לחבר אותו נגיד לממיר הוט שיש לי ואז לראות דרכו הוא יעשה העלת איכות וגם ישמור את זה באיכות הגבוהה..
ועדיך שיהיה לו דיסק קשיח פנימי וחיבור usb שניתן יהיה להעביר דברים למחשב/חיבור רשת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לא מכיר DVD מקליט שהוא גם UPSCALER (המודלים האחרונים של פיליפס היו אמורים להיות כאלה, אבל לא יודע אם הם רשמית שוחררו).
בכל אופן, אין הגיון שהמכשיר ישמור דברים אחרי ה-UPSCALE, הרי זה יתפוס הרבה יותר מקום על הדיסק וזה גם לא יהיה דיסק DVD תקני.
בכל אופן, אין הגיון שהמכשיר ישמור דברים אחרי ה-UPSCALE, הרי זה יתפוס הרבה יותר מקום על הדיסק וזה גם לא יהיה דיסק DVD תקני.
וזה גם לא משפר את האיכות, רק את הנראות, אם המסך לא מספיק טוב לזה בעצמו. בכל מקרה אם המכשיר יודע לעשות UPSCALE תוך כדי ניגון, בשביל מה להקליט את זה אחרי UPSCALE? בכל מקרה חשוב להבין, כל התהליכים האלה במקסימום משפרים את הנראות של התמונה, הם לא יכולים להוסיף פרטים לתמונה שהכיווץ אכל ממנה. ככה זה, חוק טבע. אי אפשר ליצור יש מאין.