סמסונג LCD 46' טוליפ FHD
רציתי לדעת האם היא מתוכננת להבחן בזמן הקרוב נראתה מעולה בהשקה בארמגדון הן ב-FHD והן בשידורי טלויזיה רגילה האם מישהו יכול להתייחס לעניין הסקארט שאינו מופיע בדגמים המיובאים לארץ וכיצד אם כן מחברים אותה לממיר של YES
אפשרויות חיבור למסך ללא כניסת SCART
zaviv,
החיבור הבסיסי הוא בעזרת כבל SCART מצידו האחד (ממיר) ו-S וידאו מצידו השני (מסך).
למי שמחפש יותר - רכיב אקטיבי שנקרא טרנסקודר (שעלותו כ-450 ש"ח) ימיר את אות ה-RGB ביציאת הממיר לקומפוננט בכניסת המסך.
מי שמחפש צורב די.וי.די. (DVR) - יש היום צורבי DVD שניתן להכנס אליהם ב-SCART RGB ולצאת למסך ברזולוציה של עד 1080P לאחר ביצוע UPSCALE של הצורב.
ישנם רסיברים עם מיתוג HDMI + UPCONVERT , היכולים להוציא סיגנל של עד 1080P מיציאת ה-MONITOR-OUT של הרסיבר למסך בכבל HDMI.
החיבור הבסיסי הוא בעזרת כבל SCART מצידו האחד (ממיר) ו-S וידאו מצידו השני (מסך).
למי שמחפש יותר - רכיב אקטיבי שנקרא טרנסקודר (שעלותו כ-450 ש"ח) ימיר את אות ה-RGB ביציאת הממיר לקומפוננט בכניסת המסך.
מי שמחפש צורב די.וי.די. (DVR) - יש היום צורבי DVD שניתן להכנס אליהם ב-SCART RGB ולצאת למסך ברזולוציה של עד 1080P לאחר ביצוע UPSCALE של הצורב.
ישנם רסיברים עם מיתוג HDMI + UPCONVERT , היכולים להוציא סיגנל של עד 1080P מיציאת ה-MONITOR-OUT של הרסיבר למסך בכבל HDMI.
shragi,
האם המסך תומך ב- NATIVE RATE?
בחיבור BLU-RAY מאוד התרשמתי מהמסך, אך בחיבור ממיר YES זה היה מאוד מאכזב.
אם אוכל לחבר מעבד חיצוני שיוצג אחד לאחד, אולי אפשר יהיה לחיות עם זה.
אם אוכל לחבר מעבד חיצוני שיוצג אחד לאחד, אולי אפשר יהיה לחיות עם זה.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
אני דווקא התרשמתי לטובה מהאיכות של השידורים הרגילים.eladdo כתב:shragi,
אם אוכל לחבר מעבד חיצוני שיוצג אחד לאחד, אולי אפשר יהיה לחיות עם זה....
ליד הפלסמה 50" החדשה של סמסונג, ,ה-LCD תפקד טוב יותר. למרות שאישית אני עדיין חושב שה-50" הוגדרה בצורה לא אופטימלית ולכן האיכות לא הרשימה במיוחד.
שרגי,
אם כך אני מבין מתגובתך שהסמסונג מתאימה אך ורק לשידורי HD ועד שיהיה לנו שידורי HD ביס ובהוט אין מה לקנות אותה ויש להשאר בהנחה שאומרת מכשירים בגודל 42 אינץ ומעלה זה פלזמות למרות שהן HD READY בלבד כי מה לעשות עדין את מרבית זמננו אנו מבלים מול שידורים רגילים
אשמח לתגובתך
אם כך אני מבין מתגובתך שהסמסונג מתאימה אך ורק לשידורי HD ועד שיהיה לנו שידורי HD ביס ובהוט אין מה לקנות אותה ויש להשאר בהנחה שאומרת מכשירים בגודל 42 אינץ ומעלה זה פלזמות למרות שהן HD READY בלבד כי מה לעשות עדין את מרבית זמננו אנו מבלים מול שידורים רגילים
אשמח לתגובתך