ירידה במכירות של HD DVD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
טושיבה דיווחה על ירידה בתחזיות שלה לרווח מנגני HD DVD עד סוף השנה.
התחזיות במקור דיברו על 1.8 מיליון נגני HD DVD של טושיבה עד סוף שנת 2007.
כרגע מדברים על פחות או יותר מיליון יחידות (ירידה של 44% מהתחזיות!).
הדיווח על תחזיות מתוקנות מגיע על רקע הוזלה משמעותית של נגנים של טושיבה. המכשיר הזול ביותר שלהם כרגע עומד על תג מחיר של $300 בארה"ב!! הירידות הללו העלו את הנגן A2 של טושיבה למס' 1 במכירות נגני ה-DVD הכלליות... ליתר דיוק, שלושת המודלים של נגני ה-DVD הנמכרים ביותר באמזון הם בעצם נגני HD DVD של טושיבה...
בסוף מאי, גדלו מכירות HD DVD והגיעו ל-75,000 סרטים שנמכרו בשבוע האחרון של חודש מאי.
לפי טושיבה, 60% מנגני HDTV שנמכרים כיום (כלומר Blu-Ray ו-HD DVD) תומכים ב- HD DVD. חשוב לציין שזה לא כולל את ה-PS3 אשר נחשבת קונסולה ולא נגן HDTV.
סה"כ זה לא מציג תמונה מזהירה ובהחלט מאיים על המשך התקדמות הטכנולוגיה הזו בהתחשב בכך שמדובר בתחום שעולה (כלומר, התחזיות היו צריכות לגדול ולא לרדת).
התחזיות במקור דיברו על 1.8 מיליון נגני HD DVD של טושיבה עד סוף שנת 2007.
כרגע מדברים על פחות או יותר מיליון יחידות (ירידה של 44% מהתחזיות!).
הדיווח על תחזיות מתוקנות מגיע על רקע הוזלה משמעותית של נגנים של טושיבה. המכשיר הזול ביותר שלהם כרגע עומד על תג מחיר של $300 בארה"ב!! הירידות הללו העלו את הנגן A2 של טושיבה למס' 1 במכירות נגני ה-DVD הכלליות... ליתר דיוק, שלושת המודלים של נגני ה-DVD הנמכרים ביותר באמזון הם בעצם נגני HD DVD של טושיבה...
בסוף מאי, גדלו מכירות HD DVD והגיעו ל-75,000 סרטים שנמכרו בשבוע האחרון של חודש מאי.
לפי טושיבה, 60% מנגני HDTV שנמכרים כיום (כלומר Blu-Ray ו-HD DVD) תומכים ב- HD DVD. חשוב לציין שזה לא כולל את ה-PS3 אשר נחשבת קונסולה ולא נגן HDTV.
סה"כ זה לא מציג תמונה מזהירה ובהחלט מאיים על המשך התקדמות הטכנולוגיה הזו בהתחשב בכך שמדובר בתחום שעולה (כלומר, התחזיות היו צריכות לגדול ולא לרדת).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא רק בעיה של מחיר קניה אלא של תמורה כוללת. שני המחנות נכשלו כשלון חרוץ במתן תשובה לשאלה של הקונה: "מה יוצא לי מזה?".
מצד אחד יש אדישות גורפת בציבור הרחב הנובעת בחלקה מכך שבעצם ה DVD הרגיל עונה על רוב הצרכים ומצד שני קיימת וגם תפיסה לא כל כך שגויה שכל מהלך ה HD הוא טריק של חברות הסרטים שנועד לשכנע את צרכנים לשוב ולקנות את אותם הסרטים שיש להם רק שעכשיו הם ב HD.
מצד אחד יש אדישות גורפת בציבור הרחב הנובעת בחלקה מכך שבעצם ה DVD הרגיל עונה על רוב הצרכים ומצד שני קיימת וגם תפיסה לא כל כך שגויה שכל מהלך ה HD הוא טריק של חברות הסרטים שנועד לשכנע את צרכנים לשוב ולקנות את אותם הסרטים שיש להם רק שעכשיו הם ב HD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לדעתי העתיד נמצא בהורדת קובץ מהרשת לסרבר/מזרים.
לא קניית מכשיר יעודי לפורמט אחד, נסיעה לכתובת בעיר מגוריך, מציאת חנייה, חיפוש סרט מפלסטיק עטוף באריזה מפלסטיק נוסף, שמונח על מדף ב 90 מעלות, עם עוד 2348 סרטים נוספים ב 90 מעלות, והכל תוך התחכחות באנשים עצבניים נוספים, כולם עומדים עם הראש ב 90 מעלות תוך כדי הליכה סרטנית הצידה, עמידה בתור לגיהוץ הכרטיס, נסיעה הביתה בפקק, צפייה, תוך לחץ להחזיר את הסרט תוך יום ורבע, נסיעה להחזרת הסרט וכו'.
ייטב עם יצרני הבלוריי למינהם יעכלו זאת ויעזבו אותנו בשקט עם הפורמטים והמכשירים האלה ב 500 דולר.
שנות ה 90 חלפו להן, אנשים כבר קנו מכשיר DVD.
היום במודה זה קבצים, לא מכשיר פיזי. יש כבר מחשב בסלון, או שחושבים על זה.
שיסדרו שירות להורדת סרט ב MKV H264 576/720/1080, כמו החנות של אפל, הכל חוקי, 10 שקלים ויש לך סרט.
אבל זו רק דעתי, מה אני מבין, סוני יותר חכמים מכולנו. (לא).
סליחה...

לא קניית מכשיר יעודי לפורמט אחד, נסיעה לכתובת בעיר מגוריך, מציאת חנייה, חיפוש סרט מפלסטיק עטוף באריזה מפלסטיק נוסף, שמונח על מדף ב 90 מעלות, עם עוד 2348 סרטים נוספים ב 90 מעלות, והכל תוך התחכחות באנשים עצבניים נוספים, כולם עומדים עם הראש ב 90 מעלות תוך כדי הליכה סרטנית הצידה, עמידה בתור לגיהוץ הכרטיס, נסיעה הביתה בפקק, צפייה, תוך לחץ להחזיר את הסרט תוך יום ורבע, נסיעה להחזרת הסרט וכו'.
ייטב עם יצרני הבלוריי למינהם יעכלו זאת ויעזבו אותנו בשקט עם הפורמטים והמכשירים האלה ב 500 דולר.
שיסדרו שירות להורדת סרט ב MKV H264 576/720/1080, כמו החנות של אפל, הכל חוקי, 10 שקלים ויש לך סרט.
סליחה...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כ"כ שפוי ונכון שפשוט אין מצב שיקרה כמובן.איתי_הגיתי כתב:לדעתי העתיד נמצא בהורדת קובץ מהרשת לסרבר/מזרים.
סליחה...
...
יש לסוני, לטושיבה ולשאר החברות כ"כ הרבה כסף להחזיר מהמו"פ שפשוט לא הגיוני שהם יוותרו על הפורמטים שלהם בקלות בעשור הקרוב. היחידה שיכולה לכופף את המשוואה היא מייקרוסופט שדווקא עושה רעשים בכיוון. הם הודיעו שהם לא מתכוונים לשחרר תוכנות על אף אחד מהפורמטים הבאים ובכלל צופים את העתיד בהורדה מהשרת וVOD
Need more cowbell
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
סוני כבר עושים צעדים ראשונים בכיוון עם ה PS3.
הם מאפשרים הורדת דמואים וקניה מוזלת של משחקים דרך הרשת.
לא ירחק היום ואולי כמוסות ליבכם יתגשמו איתי/פבל.
אבל עדין,כמו תמיד רוב הציבור אוהב לצאת ולהראות,בייחוד הישראלי,שכל כך אוהב לשים ג'ל,להתלבש יפה וכל זה בשביל המוכר במכולת השכונתית.
אז אני שואל האם נראה לכם שזה עד כדי כך קרוב ?!
אנשים לרוב יעדיפו לקנות משהו מחושי,זה תמיד עבד וימשיך לעבוד כמו שעון שוויצרי...לפחות בעתיד הנראה לעין.
נ.ב איתי,אם הספריה שלך שומרת סרטים בטמפרטורה של 90 מעלות,הייתי מציע לעבור כתובת
הם מאפשרים הורדת דמואים וקניה מוזלת של משחקים דרך הרשת.
לא ירחק היום ואולי כמוסות ליבכם יתגשמו איתי/פבל.
אבל עדין,כמו תמיד רוב הציבור אוהב לצאת ולהראות,בייחוד הישראלי,שכל כך אוהב לשים ג'ל,להתלבש יפה וכל זה בשביל המוכר במכולת השכונתית.
אז אני שואל האם נראה לכם שזה עד כדי כך קרוב ?!
אנשים לרוב יעדיפו לקנות משהו מחושי,זה תמיד עבד וימשיך לעבוד כמו שעון שוויצרי...לפחות בעתיד הנראה לעין.
נ.ב איתי,אם הספריה שלך שומרת סרטים בטמפרטורה של 90 מעלות,הייתי מציע לעבור כתובת
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

נ.ב איתי,אם הספריה שלך שומרת סרטים בטמפרטורה של 90 מעלות,הייתי מציע לעבור כתובת...
ממש לא הבנתי את האלגוריה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Pavelz,
כבר היום קיימות מספר רשתות אשר מספקות HD VOD כגון ESPN (כבר קרוב ל 4 שנים) ורוב חברות הכבלים הגדולות בארה"ב.
כבר היום קיימות מספר רשתות אשר מספקות HD VOD כגון ESPN (כבר קרוב ל 4 שנים) ורוב חברות הכבלים הגדולות בארה"ב.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אהה, סליחה על הכפילות בעלילה...כמובן שאפשר להבין את זה כ90 מעלות חום
או סיבוב הראש ב90 מעלות כדי לקרוא את שם הסרט........
90 מעלות, בניצב למדף, יוצא כאב צוואר וסחרחורת קלה. דווקא מזגן יש להם...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אגב, בלוקבאסטר הכריזו שהם הולכים על BLURAY ויצמצמו לאט לאט את המבחר של סרטים להשכרה ולמכירה בפורמט HD DVD.
הם עושים את זה באופן לא חד משמעי (כלומר, זה הפיך אם המגמה תתהפך...).
ההתחלה של הסוף?
הם עושים את זה באופן לא חד משמעי (כלומר, זה הפיך אם המגמה תתהפך...).
ההתחלה של הסוף?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ממש...
כל שיש וויכוח על הפורמטים החדשים מנערים את האבק מהדחליל של ה PS3 כדי שיתן הופעת אורח.
כל שיש וויכוח על הפורמטים החדשים מנערים את האבק מהדחליל של ה PS3 כדי שיתן הופעת אורח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
התכוונת שתושבי עפולה לובשים פיג'מה ונוסעים לר"ג לעשות קניות.guyezra כתב:כשגרתי בעפולה התושבים היו הולכים לקניות עם פיג'מות
בר"ג כדי להביא חלב מהמכולת מתלבשים כמו לחתונה
אני מניח שזה תלוי באזור ובהרגלים של התושבים.......
וכדי להביא חלב מהמכולת מתלבשים כמו לחתונה.