גיבוי האייפון ל QNAP TS-253A - אפשרי ?
למיטב ידיעתי אין פיצ'ר רישמי כזה. אפל דוגלת בעולם סגור, וכל נסיון להתגבר על זה הוא בדרך כלל לא מוצלח, גם אם יש התכנות טכנית. הפילוסופיה היא שאתה משלם יותר, אבל מקבל חווית שימוש סוחפת וקרובה יותר לשלמות (ומשמעותית יותר יקרה...)
אז אין אפשרות לגבות את התוכן לNAS?nir11 כתב:למיטב ידיעתי אין פיצ'ר רישמי כזה. אפל דוגלת בעולם סגור, וכל נסיון להתגבר על זה הוא בדרך כלל לא מוצלח, גם אם יש התכנות טכנית. הפילוסופיה היא שאתה משלם יותר, אבל מקבל חווית שימוש סוחפת וקרובה יותר לשלמות (ומשמעותית יותר יקרה...)...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
חשוב לציין כי הגיבוי מול מוצרי QNAP לא ברמת הגיבוי למכשיר שנעשה ב- iCloud Storage ומכיוון שהוא איננו אוטומטי, הוא כנראה לא יבוצע לאורך זמן.
מרגע שמעבירים את כל המדיה ל- Google Photos, אפשר ברוב הפעמים להסתדר עם ה- 5GB החינמים שמקבלים מ- Apple, אם לא, עדיף לשלם את ה- 3.90 ש"ח לחודש על הגדלת נפח ה- iCloud ל- 50GB.
ותודה ל- @Amir64 על הקישור
מרגע שמעבירים את כל המדיה ל- Google Photos, אפשר ברוב הפעמים להסתדר עם ה- 5GB החינמים שמקבלים מ- Apple, אם לא, עדיף לשלם את ה- 3.90 ש"ח לחודש על הגדלת נפח ה- iCloud ל- 50GB.
ותודה ל- @Amir64 על הקישור
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
האפליקציה רק מאפשרת להוריד ולהעלות קבצים, אין גיבוי ברמה של Image.
https://www.qnap.com/hu-hu/how-to/tutor ... ing-qfile/
https://www.qnap.com/hu-hu/how-to/tutor ... ing-qfile/
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
צודק. אכן לא מדובר על גיבוי כלל המכשיר.
הדרישה המקורית אכן הייתה ל"גיבוי המכשיר", שיתכן ואכן התכוונה לכלל המידע שבמכשיר.
לתומי חשבתי שמדובר בגיבוי בעיקר של התמונות והסרטונים ואת זה אני חושב ש-Qfile מספקת.
הדרישה המקורית אכן הייתה ל"גיבוי המכשיר", שיתכן ואכן התכוונה לכלל המידע שבמכשיר.
לתומי חשבתי שמדובר בגיבוי בעיקר של התמונות והסרטונים ואת זה אני חושב ש-Qfile מספקת.
אכן היה עדיף שיהיה גיבוי כללי , כמו למשל גם ל DATA ול מדיה של הוואטסאפ. אבל אני מתחיל להבין שהדבר אינו אפשרי.UriM כתב:צודק. אכן לא מדובר על גיבוי כלל המכשיר.
לתומי חשבתי שמדובר בגיבוי בעיקר של התמונות והסרטונים ואת זה אני חושב ש-Qfile מספקת....
לגבי QFILE - איך אני מגב שם בצורה יומיומית ונוחה?
האם זו כניסה כל פעם לתיקיית תמונות ומשם לבחור איזה קבצים לגבות ? או שיש משהו יותר מובנה שיגבה אוטומטית את התמונות ?
בנוסף - איך אני מגבה את כל ה מדיה של הוואטסאפ ?
תודה רבה
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
ראשית, תסתכל בקישור שזיו צירף בתגובה להודעה הראשונה שלי. יש שם הסברים לגבי הגדרות השרת והאפליקציה.
בגדול, מגדירים את הכל פעם אחת ואז זה עובד אוטומטית כל פעם שהטלפון מזהה התחברות לרשת המקומית עם השרת שהוגדר. ככה לפחות זה עבד אצלי במכשיר אנדרואיד. באייפון של זוגתי אני לא זוכר אם זה היה פועל אוטומטית כמו באנדרואיד או שצריך היה לפתוח את האפליקציה ידנית.
לגבי וואטסאפ, אין לי מושג כי אני לא משתמש.
בגדול, מגדירים את הכל פעם אחת ואז זה עובד אוטומטית כל פעם שהטלפון מזהה התחברות לרשת המקומית עם השרת שהוגדר. ככה לפחות זה עבד אצלי במכשיר אנדרואיד. באייפון של זוגתי אני לא זוכר אם זה היה פועל אוטומטית כמו באנדרואיד או שצריך היה לפתוח את האפליקציה ידנית.
לגבי וואטסאפ, אין לי מושג כי אני לא משתמש.
אוקיי הצלחתי להגדיר את זה שברגע שאני מתחבר ל WI FI זה מיידית מגבה לי את התמונות. עובד מעולה
אגב מישהו אמר לי שעם SYNLOGY הדברים מתאימים יותר לאייפון ואפילו יודע לגבות IMAGE כמו ICLOUD או משהו בסגנון.
מישהו יכול לאשר/לאמת את העניין?
תודה
אגב מישהו אמר לי שעם SYNLOGY הדברים מתאימים יותר לאייפון ואפילו יודע לגבות IMAGE כמו ICLOUD או משהו בסגנון.
מישהו יכול לאשר/לאמת את העניין?
תודה