למי שהיה אתמול בארמגדון -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
tomerm,
ההשקה המקורית של הסמסונג היתה בלגאסי אודיו.
ממליץ לחפש את המאמר בנושא זה (יש שם גם קטעי וידאו).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=933
ההשקה המקורית של הסמסונג היתה בלגאסי אודיו.
ממליץ לחפש את המאמר בנושא זה (יש שם גם קטעי וידאו).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=933
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/06/2007 16:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
למרות שהייתי שם קצת יותר משעה עקב לוח זמנים עמוס, די נהניתי.
ניתן היה להתרשם מהאיכות המצוינת של הLCD של סמסונג.
אני אישית ביקשתי לראות את הR81 בעבודה מול DVD. חיברו בשבילי DVD של פיוניר בHDMI והריצו ספיידרמן. האיכות היתה נהדרת, אין ספק שארכוש את הדגם הזה, נראה שהמעבד שהם זרקו פנימה לטיפול בנושא המריחות עשה את שלו.
אבל גולת הכותרת היתה נוכחותן של שתי טלויזיות מסדרה M, אחת 40 ואחת 46, פשוט מדהים, העיניים שלי יצאו כשצפיתי בשני הסרטים שהקרינו בחנות, אני שוקל למכור כליה בשביל לקנות דבר כזה הביתה
בסה"כ גם קיבלתי מענה ויזואלי לשאלות שלי וגם הכרתי מקום חדש וחביב ששווה ביקור מדי פעם. כן ירבו אירועים כאלו.
ניתן היה להתרשם מהאיכות המצוינת של הLCD של סמסונג.
אני אישית ביקשתי לראות את הR81 בעבודה מול DVD. חיברו בשבילי DVD של פיוניר בHDMI והריצו ספיידרמן. האיכות היתה נהדרת, אין ספק שארכוש את הדגם הזה, נראה שהמעבד שהם זרקו פנימה לטיפול בנושא המריחות עשה את שלו.
אבל גולת הכותרת היתה נוכחותן של שתי טלויזיות מסדרה M, אחת 40 ואחת 46, פשוט מדהים, העיניים שלי יצאו כשצפיתי בשני הסרטים שהקרינו בחנות, אני שוקל למכור כליה בשביל לקנות דבר כזה הביתה
בסה"כ גם קיבלתי מענה ויזואלי לשאלות שלי וגם הכרתי מקום חדש וחביב ששווה ביקור מדי פעם. כן ירבו אירועים כאלו.
לדעתי זה היה 40 ו 52 אבל אני לא בטוח...
בכל מקרה היה נחמד מאוד, ( יין וסושי
)
נוכחות גבוהה של נציגי סמסונג והיענות מלאה לכל בקשה (במיוחד שהערתי שבכל מסכי סמסונג שתלויים על הקיר, רואים לא טוב אז אמרו שיש בעיה בטראנסקודר, חיברו ישירות וראו שגם כך רואים מעולה)
מסכי ה HD בהחלט מרשימים וההרצאה של חן הייתה עניינית ומפורטת (אבל למה התעקש בכל זאת שאת ה R81 לא ניתן לחבר למחשב דרך HDMI? "רק עם כרטיס מסך מיוחד שמדמה נגן HD")
בכל מקרה אחרי שראיתי שוב ואחרי השוואת נתונים, הבחירה שלי היא ה R81 בגלל מחיר\תמורה.
אבל מה אני מבין

נוכחות גבוהה של נציגי סמסונג והיענות מלאה לכל בקשה (במיוחד שהערתי שבכל מסכי סמסונג שתלויים על הקיר, רואים לא טוב אז אמרו שיש בעיה בטראנסקודר, חיברו ישירות וראו שגם כך רואים מעולה)
מסכי ה HD בהחלט מרשימים וההרצאה של חן הייתה עניינית ומפורטת (אבל למה התעקש בכל זאת שאת ה R81 לא ניתן לחבר למחשב דרך HDMI? "רק עם כרטיס מסך מיוחד שמדמה נגן HD")
בכל מקרה אחרי שראיתי שוב ואחרי השוואת נתונים, הבחירה שלי היא ה R81 בגלל מחיר\תמורה.
אבל מה אני מבין
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
עופר,
האם יש בקנה בדיקה של M81 46 או M81 40
אני מכיר כמה אנשים שמאוד ישמחו לקבל את חוות דעתך.
המחיר מאוד מאוד אטרקטיבי יחסית למתחרות כמו סוני W2000 או שארפ XD1E
(אפשר לקנות את הסמסונג 46M81 בפחות מהמחיר של הסוני 40W2000)
(אפשר לקנות את הסמסונג 46M81 בפחות מהמחיר של הסוני 40W2000)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
offirs,
צודק.
תיקנתי והוספתי לינק.
firebird,
יש דיבורים על כך, כשאחזור מחו"ל (יש לי נסיעה בקנה, זה יותר דחוף) אז ניצור מחדש קשר ונראה.
תיקנתי והוספתי לינק.
firebird,
יש דיבורים על כך, כשאחזור מחו"ל (יש לי נסיעה בקנה, זה יותר דחוף) אז ניצור מחדש קשר ונראה.
firebird כתב:עופר,
(אפשר לקנות את הסמסונג 46M81 בפחות מהמחיר של הסוני 40W2000)...
בכמה???
אני על סף קנייה של 46W2000 והתרשמתי מאד מהנתונים ומהביקורות על הסמסונג 46M81 אז מישהו יכול לומר מה המחיר שלה?
אמרו לי שה 40 אינץ נראית יותר גדול מ- 40 זה נכון? וגם ש40 מספיק ל4 מטר מרחק צפייה. (גם בגלל הכסף)tiptip כתב:עכשיו הייתי בארמגדון חברה מאוד נחמדים ומקצועים
פתחו במיוחד בשבילי את ה46 M81 (הרבה יותר גדולה מה40)
המחירים בין16K-21K תלוי בגודל...