הי,
לאחר קריאה בשרשורים השונים, הבנתי שנתבים של מיקרוטיק ודומיהם אינם מתאימים לדרישות שלי (שהן פשוטות).
האם ה- C7 עומד בכל הכרוך במהירות 1000/100 (ללא חייגן) מול פרטנר?
האם יש פגיעה בביצועים לעומת הנתב הבסיסי (וחסר יכולת הקונפיגורציה) שפרטנר נותנים?
TP-LINK C7 - עבור סיבים בפרטנר
- ronensharf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
- שם מלא: Ronen Sharf
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא ראיתי יתרון בחיבור ה- C7 על פני הנתב של פרטנר מבחינת הביצועים.
אני משלב את שניהם. נתב של של פרטנר ללא Wifi וחיבור של ה- C7 כ- Access Point בנקודה מרכזית יותר בבית. הוא מחובר קווית.
אני משלב את שניהם. נתב של של פרטנר ללא Wifi וחיבור של ה- C7 כ- Access Point בנקודה מרכזית יותר בבית. הוא מחובר קווית.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני עם ה-C7 עם OpenWRT על אנלימיטד 500/500, הוא סוחב בסדר. לא יודע אם יסחב ג'יגה.idabari כתב:הי,
לאחר קריאה בשרשורים השונים, הבנתי שנתבים של מיקרוטיק ודומיהם אינם מתאימים לדרישות שלי (שהן פשוטות).
האם ה- C7 עומד בכל הכרוך במהירות 1000/100 (ללא חייגן) מול פרטנר?
האם יש פגיעה בביצועים לעומת הנתב הבסיסי (וחסר יכולת הקונפיגורציה) שפרטנר נותנים?...
האם הנתב שפרטנר נותנים מתחבר לקופסת גישור מכבל לסיב או שהוא מתחבר ישירות לסיב? אם הוא מתחבר ישירות לסיב בלי קופסה אז הייתי מוותר עליו כי זה אומר שיהיה יותר קשה להחליף לנתב פרטי כשתצטרך.
בקשר להודעה של רונן, לא רואה סיבה לשים שני נתבים בבית אם הוא לא מספיק גדול שצריך שניים.
נקודה אחרונה - לך גם על מחיר, אם פרטנר גובים תשלום חודשי נוסף על ציוד כלשהו, ותר עליו.