למכירה קולה קפה GENE CAFE אדום חדש באריזה -*נמכר*
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אתה הולך להנות מהקולה הזה מאוד. 10 שנים אחרי שקניתי אותו (בקניה קבוצתית כאן באתר) הג'ין חי ובועט והחזיר את העלות שלו כמה (וכמה) פעמים בחיסכון במחיר הקפה. אני עדיין נהנה מהקליה ומהאפשרויות האינסופיות שיש לי לשלוט על התוצאה.
אמנם אחרי כל השנים האלה הוא קצת רועש בתחילת הקליה, אבל זה משהו שהבנתי שאפשר לפתור עם גוף חימום חדש. אני לא ממהר.
אמנם אחרי כל השנים האלה הוא קצת רועש בתחילת הקליה, אבל זה משהו שהבנתי שאפשר לפתור עם גוף חימום חדש. אני לא ממהר.
גם אני עם הג'ין מאותה קניה קבוצתית ומרוצה מאוד. החלפתי גוף חימום שנשרף לפני כמה שנים ומאז אני מחזיק עוד גוף חימום ספייר כדי לא להתקע ללא קולה. קניתי גם מספר גומיות קטנות שיושבות על הפחית שזזה על ציר בתוך התוף ומונעת רעש.boren כתב:אתה הולך להנות מהקולה הזה מאוד. 10 שנים אחרי שקניתי אותו (בקניה קבוצתית כאן באתר) הג'ין חי ובועט והחזיר את העלות שלו כמה (וכמה) פעמים בחיסכון במחיר הקפה. אני עדיין נהנה מהקליה ומהאפשרויות האינסופיות שיש לי לשלוט על התוצאה.
אמנם אחרי כל השנים האלה הוא קצת רועש בתחילת הקליה, אבל זה משהו שהבנתי שאפשר לפתור עם גוף חימום חדש. אני לא ממהר....
אם הוא יתקלקל יום אחד, אקנה שוב אחד חדש.
מכשיר סופר נוח ופשוט, החזיר את מחירו + ריבית כבר מזמן. לדעתי זה השדרוג הכי גדול שאפשר לעשות מבחינת טעם הקפה, אחרי שמתרגלים לקפה קלוי טרי, קשה לחזור לקפה קלוי מחנות.
תתחדש קובי, אתה הולך להינות ממנו.