חדש בפורום-זקוק להמלצה לבניית מערכת לבית
שלום.
נכנס בקרוב לבית חדש, ומעוניין לשדרג את עצמי עם מערכת לבית.
השימוש העיקרי שמיעת שירים, וצפייה בסרטים.
מבחינת מבנה הסלון יש בעיה מסוימת לשים רמקוליים רצפתיים, ולכן העדיפות לרמקולים לתלייה, אך אם זה משמעותי כן ניתן לשים רצפתיים.
בנוסף זקוק להמלצה לרסיבר.
תקציב עד 3K עם חריגה קטנה מאוד. (אני לא אודיופיל וברור לי שהמסגרת תקציב לא ניתן להגיע לרמה גבוהה מאוד)
תודה מראש
נכנס בקרוב לבית חדש, ומעוניין לשדרג את עצמי עם מערכת לבית.
השימוש העיקרי שמיעת שירים, וצפייה בסרטים.
מבחינת מבנה הסלון יש בעיה מסוימת לשים רמקוליים רצפתיים, ולכן העדיפות לרמקולים לתלייה, אך אם זה משמעותי כן ניתן לשים רצפתיים.
בנוסף זקוק להמלצה לרסיבר.
תקציב עד 3K עם חריגה קטנה מאוד. (אני לא אודיופיל וברור לי שהמסגרת תקציב לא ניתן להגיע לרמה גבוהה מאוד)
תודה מראש
בתקציב הזה לא ניתן להוסיף סאב, לכן הייתי הולך על זוג רצפתיים וזהו. תטייל בחנויות קצת ותראה מה נשמע לך טוב, או עוד יותר טוב - תסתכל בפטורום יד שניה, בדרך כלל רמקולים משומשים נמכרים בחצי מחיר של חדשים ואפילו פחות שזה משמעותי בתקציב הדי מוגבל שלך.
קניתי רסיבר yamaha rx-v 671
זקוק להמלצה לרמקולים (עדיפות לתלייה ולא רצפתיים) אין בעיה לקנות יד 2, זקוק יותר לכיוון לאיזה רמקולים לכוון את עצמי מבחינת הנתונים של הרסיבר (אום, נצילות ועוד כמה מושגים שאני לא חזק בהם)
בנוסף קרוב משפחה ימסור לי כנראה סאב של boston- איך מוודאים שיהיה ניתן לחבר לרסיבר?
זקוק להמלצה לרמקולים (עדיפות לתלייה ולא רצפתיים) אין בעיה לקנות יד 2, זקוק יותר לכיוון לאיזה רמקולים לכוון את עצמי מבחינת הנתונים של הרסיבר (אום, נצילות ועוד כמה מושגים שאני לא חזק בהם)
בנוסף קרוב משפחה ימסור לי כנראה סאב של boston- איך מוודאים שיהיה ניתן לחבר לרסיבר?