acoustic energy
תראה כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... catId=1937 - לוח הפורום - אנשי מקצוע וסוחרים - מוצרים משומשים - תפוז
יש מודעה של היבואן
בסטראו דרום ברחובות ראיתי זוג בתצוגה (evo 3)
עד לפני חצי שנה היה לי בסלון
ירון
יש מודעה של היבואן
בסטראו דרום ברחובות ראיתי זוג בתצוגה (evo 3)
עד לפני חצי שנה היה לי בסלון
ירון
אין בעיה עם רמקולים מתצוגה, אבל זה תלוי מאיפה אתה קונה..
ברשתות הגדולות הרמקולים מתצוגה לא תמיד במצב הכי טוב ולא בגלל ש"חרשו" אותם פשוט במקומות האלה בד"כ מסתובבים הרבה אנשים ולפעמים הם רוצים למשש את הרמקול ופשוט הורסים אותו..
אתה פשוט צריך להסתכל טוב על הרמקול ולראות שאין מכות (שהוא לא נפל) ולבדוק את האלמנטים שלא לחצו אותם פנימה, אחרי שהבדיקה הויזואלית תבדוק את האלמנטים בכך שבעדינות תדחוף אותו פנימה ותקשיב אם הוא "חורק", אם הוא לא חורק והרמקול נשמע טוב ולא מחרחר והבדיקה הויזואלית עברה בהצלחה אין לך מה לחשוש מהקניה..
ברשתות הגדולות הרמקולים מתצוגה לא תמיד במצב הכי טוב ולא בגלל ש"חרשו" אותם פשוט במקומות האלה בד"כ מסתובבים הרבה אנשים ולפעמים הם רוצים למשש את הרמקול ופשוט הורסים אותו..
אתה פשוט צריך להסתכל טוב על הרמקול ולראות שאין מכות (שהוא לא נפל) ולבדוק את האלמנטים שלא לחצו אותם פנימה, אחרי שהבדיקה הויזואלית תבדוק את האלמנטים בכך שבעדינות תדחוף אותו פנימה ותקשיב אם הוא "חורק", אם הוא לא חורק והרמקול נשמע טוב ולא מחרחר והבדיקה הויזואלית עברה בהצלחה אין לך מה לחשוש מהקניה..
לא כל כך הבנתי,אני צריך להוריד את הגריל שמכסה את הרקמול ואז איפה שיש את העיגולים ללחוץ אותם בעדינות פנימה ולשמוע עם יש חריקות?cavi כתב:אין בעיה עם רמקולים מתצוגה, אבל זה תלוי מאיפה אתה קונה..
אתה פשוט צריך להסתכל טוב על הרמקול ולראות שאין מכות (שהוא לא נפל) ולבדוק את האלמנטים שלא לחצו אותם פנימה, אחרי שהבדיקה הויזואלית תבדוק את האלמנטים בכך שבעדינות תדחוף אותו פנימה ותקשיב אם הוא "חורק", אם הוא לא חורק והרמקול נשמע טוב ולא מחרחר והבדיקה הויזואלית עברה בהצלחה אין לך מה לחשוש מהקניה.....
תוריד את הגריל ותסתכל על האלמנט, תראה שאין עלו סימני קימוט (שלא הופעל עלו כוח) תראה שאין על ה"עיגול" באמצע האלמנט סימני קימוט (כך תדע שלא לחצו אותו פנימה)..
כשאתה דוחף את האלמנט פנימה תעשה את זה בעדינות (אבל לא יותר מידי, אתה עדין צריך לשמוע את החריקות אם יש) ואל תלחץ על ה"עיגול" באמצע תלחץ, תלחץ עם חמשת האצבעות באמצע הרדיוס של האלמנט ותדחוף אותו מספר פעמים פנימה..
כשאתה דוחף את האלמנט פנימה תעשה את זה בעדינות (אבל לא יותר מידי, אתה עדין צריך לשמוע את החריקות אם יש) ואל תלחץ על ה"עיגול" באמצע תלחץ, תלחץ עם חמשת האצבעות באמצע הרדיוס של האלמנט ותדחוף אותו מספר פעמים פנימה..
לצערי לא יצא לי לשמוע את הרמקולים של חברת אומגה אודיו..
בסרטים, גם אם תרגיש הבדל הוא יהיה קטן ושולי (רוב העבודה עושים הקדמיים והסנטר, האחוריים נותנים פה אפקט ושם מנגינת רקע לא יותר מזה).
אם תשאל את דעתי, אין טעם להשתולל עם הרמקולים האחוריים...
פסיפיק אודיו: הרצל 186 רחובות
089470858
בסרטים, גם אם תרגיש הבדל הוא יהיה קטן ושולי (רוב העבודה עושים הקדמיים והסנטר, האחוריים נותנים פה אפקט ושם מנגינת רקע לא יותר מזה).
אם תשאל את דעתי, אין טעם להשתולל עם הרמקולים האחוריים...
פסיפיק אודיו: הרצל 186 רחובות
089470858
אוקי תודה רבה על התשובה,אני בכל זאת יקנה אותם כי אני ממש רוצה שיהיה לי את כל הסידרה של aegis evo,וגם שמעתי ביקורות טובות על הדגם הזה.
בכל מקרה עכשיו אני מחפש המלצה על רסיבר,על סט רמקולים כזה לא צריך להשתגע עם רסיבר של 5000 שקל לא ?
בכל מקרה המטרה שלי היא 60 % סרטים 40 % מוזיקה(חשוב לי שהסאונד במוזיקה יהיה טוב),אני לא צריך כניסות hdmi,חוץ מלחבר את המגבר לdvd ואת ה-dvd לטלוויזיה,וגם אולי לחבר את המחשב מידי פעם למסך lcd 32 אין לי צורך בשום דבר אחר.
חשבתי על הדגמים הבאים,אתה יכול בבקשה לצמצם לי את הרשימה ל-3-4 דגמים שלדעתך יהיו הכי טובים למטרה שלי ויתנו תמורה הכי טובה ביחס למחיר ואני ישמע אותם ויחליט?ואם יש עוד כמה דגמים טובים שאתה ממליץ עליהם אז תוסיף אותם.
cambridge audio 540 r v2 (השאלה היא אם הוא חזק גם בקולנוע ביתי כי זה קצת יותר חושב לי ממוזיקה)
yamaha rxv 559(בינתיים הוא הכי נראה לי)
onkyo txr 603
DENON AVR 1803
AVR 1707
AVR 2805
MARANTZ SR 7500 (הוא די יקר)
בכל מקרה עכשיו אני מחפש המלצה על רסיבר,על סט רמקולים כזה לא צריך להשתגע עם רסיבר של 5000 שקל לא ?
בכל מקרה המטרה שלי היא 60 % סרטים 40 % מוזיקה(חשוב לי שהסאונד במוזיקה יהיה טוב),אני לא צריך כניסות hdmi,חוץ מלחבר את המגבר לdvd ואת ה-dvd לטלוויזיה,וגם אולי לחבר את המחשב מידי פעם למסך lcd 32 אין לי צורך בשום דבר אחר.
חשבתי על הדגמים הבאים,אתה יכול בבקשה לצמצם לי את הרשימה ל-3-4 דגמים שלדעתך יהיו הכי טובים למטרה שלי ויתנו תמורה הכי טובה ביחס למחיר ואני ישמע אותם ויחליט?ואם יש עוד כמה דגמים טובים שאתה ממליץ עליהם אז תוסיף אותם.
cambridge audio 540 r v2 (השאלה היא אם הוא חזק גם בקולנוע ביתי כי זה קצת יותר חושב לי ממוזיקה)
yamaha rxv 559(בינתיים הוא הכי נראה לי)
onkyo txr 603
DENON AVR 1803
AVR 1707
AVR 2805
MARANTZ SR 7500 (הוא די יקר)
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מבלי להיכנס עכשיו לאיכויות הרסיברים שהצגת...
מציע לך לבדוק טוב טוב את הרסיבר המיועד בשילוב אקוסטיק אנרגי'.
למרות שהם רמקולים חביבים למדי -קח בחשבון שהם קשים להנעה.
כדרך אגב אין לחברה הנ"ל נציג הארץ.{לפי ידעתי} והם מחפשים כאן מישהו...
למרות שהם רמקולים חביבים למדי -קח בחשבון שהם קשים להנעה.
כדרך אגב אין לחברה הנ"ל נציג הארץ.{לפי ידעתי} והם מחפשים כאן מישהו...
יש לך המלצות על כמה דגמים של רסיברים שלדעתך ילכו טוב עם הרמקולים האלו?עופר_צפריר כתב:מבלי להיכנס עכשיו לאיכויות הרסיברים שהצגת...
למרות שהם רמקולים חביבים למדי -קח בחשבון שהם קשים להנעה.![]()
כדרך אגב אין לחברה הנ"ל נציג הארץ.{לפי ידעתי} והם מחפשים כאן מישהו......
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

לא הבנתי משהו,שמעת כבר את הרמקולים האלה?
וכמו שכבר ציינתי,הרמקולים האלה נחמדים וטובים למחירם.{ תלוי כמובן בהגברה}
שמעתי כמה וכמה פעמים דגמים של אקוסטיק אנרגי', AELITE - 1/3
וגם את AEGIS 1 המצויין. {אפילו שקלתי לקנות אותו לחדר עבודה...}
בכל אופן קשה לי להצביע על משהו מדויק... מכוון ששמעתי אותם כמעט תמיד
עם מגברי סטריאו.
למשל את AELITE 3 עם גאמוט פרה+ פאוור.{כך שזה לא מייצג}
וגם מרנץ {מגבר סטריאו} נישמע איתם טוב. {הרסיבר שנותן את התמורה הטובה ביותר בסטריאו,לטעמי}
בנוסף, נסה את הרסיבר של אונקיו,אני זוכר שהם היטיבו עם אקוסטיק.{בדוק את זה}
עם מגברי סטריאו.
וגם מרנץ {מגבר סטריאו} נישמע איתם טוב. {הרסיבר שנותן את התמורה הטובה ביותר בסטריאו,לטעמי}
בנוסף, נסה את הרסיבר של אונקיו,אני זוכר שהם היטיבו עם אקוסטיק.{בדוק את זה}
Re: לא הבנתי משהו,שמעת כבר את הרמקולים האלה?
את הקדמיים והסנטר יש לי אותם כבר 3 שנים,עכשיו אני קונה את האחוריים בשביל להשלים את הסידרה וחסר לי מגבר.עופר_צפריר כתב:וכמו שכבר ציינתי,הרמקולים האלה נחמדים וטובים למחירם.{ תלוי כמובן בהגברה}
עם מגברי סטריאו.
בנוסף, נסה את הרסיבר של אונקיו,אני זוכר שהם היטיבו עם אקוסטיק.{בדוק את זה}...
א.יש טעם להסתכל על מגברים של 7.1 ערוצים?אני הרי לא הולך להוסיף רמקולים בצדדים.
ב.על איזה נתונים יבשים אני צריך להסתכל שאני בוחר רסיברים לרמקולים קשים?או שזה חרטא וזה פשוט עניין של לשמוע הרבה דגמים ולבחור?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

בשביל מה להשלים את הסדרה?
הרי אין שום משמעות לרמקולים אחוריים שהיו מאותו יצרן.
לגבי 7.1 ?לטעמי מיותר{כמה סרטים כבר יש בפורמט הנ"ל} ובנוסף צריך רמקולים נוספים.
השקעה לא קטנה.
השקעה לא קטנה.
הם גם רמקולים טובים ואפשר למצוא אותם יד שנייה ב-900 שקל זה הבחירה הכי טובה לרמקולים אחוריים בסדר גדול של מחירים כאלו.עופר_צפריר כתב:בשביל מה להשלים את הסדרה?
השקעה לא קטנה....
בכל מקרה אני ילך ויבחן דגמים של 5.1-6.1 ערוצים וביחר מה שהכי מתאים לי מבחינת שמיעה אני רק מקווה שיש איזה חנות שמחזיקה את הרמקולים שלי שאני יוכל לשמוע את הרסיבר עליהם.