איזה ראוטר פרטי יותר טוב לגיימינג?
עשיתי חבילה עסקית בהוט של 500 הורדה ו10 העלאה עם הוטבוקס 4, ממה שהבנתי צריך להפוך את ההוטבוקס 4 למצב מודם בלבד ולחבר בנוסף ראוטר פרטי חזק. אני ישמח לקבל המלצות לגבי איזה ראוטר יותר מומלץ לגיימינג. מצאתי את הראוטר הזה של asus הוא צריך להיות טוב לשיפור הביצועים במשחקי רשת , אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים.
https://www.asus.com/il/Networking/RT-AC86U/
https://www.asus.com/il/Networking/RT-AC86U/
אם המחשב מחובר באופן קווי למודם\ראוטר, לא יהיה באמת הבדל גדול אם בכלל בין אם תשתמש ב-HOTBOX לבין אם תשתמש בראוטר פרטי.
היתרון בראוטר פרטי הוא שה-WIFI יותר חזק בדרך כלל, ויש לך יותר אפשרויות להגדיר את הראוטר לצרכים האישיים של הרשת הביתית שלך.
אם אתה לא מתכוון להגדיר את הראוטר החדש לצרכים שלך (כי אתה לא יודע איך\כי אין לך צורך בזה) + אתה גם ככה תחבר את המחשב גיימניג שלך לראוטר\מודם עם כבל רשת ולא על גבי WIFI, אז אין צורך בראוטר נפרד, לדעתי.
היתרון בראוטר פרטי הוא שה-WIFI יותר חזק בדרך כלל, ויש לך יותר אפשרויות להגדיר את הראוטר לצרכים האישיים של הרשת הביתית שלך.
אם אתה לא מתכוון להגדיר את הראוטר החדש לצרכים שלך (כי אתה לא יודע איך\כי אין לך צורך בזה) + אתה גם ככה תחבר את המחשב גיימניג שלך לראוטר\מודם עם כבל רשת ולא על גבי WIFI, אז אין צורך בראוטר נפרד, לדעתי.
אתה צריך ראוטר שיודע לעשות QOS משמע מבטל BUFFERBLOAT
כדי שלא אהיה ספייקים של פינג כל פעם שמישהו אחר שותה רוחב פס
ממליץ לך לקנות ראוטר שתומך DD WRT או OPENWRT
ב OPENWRT יש לך תוסף שאתה יכול להוריד ולהתקין שנקרא SQM
הגדרה ראשונית פשוטה והראוטר לבד יודע לבד לתת עדיפות רוחב
פס לישומים שצריכים רוחב פס ופינג יציב כגון VOIP משחקי רשת וכ''ו.
אישית אני מריץ PFSENSE על מחשב נוסף
שיש לו FQ CODEL מוגדר על כל הרשת
אני מעלה ומוריד טורנטים במגביל למשחקי אונליין ויש לי אפס
לאגים.
כדי שלא אהיה ספייקים של פינג כל פעם שמישהו אחר שותה רוחב פס
ממליץ לך לקנות ראוטר שתומך DD WRT או OPENWRT
ב OPENWRT יש לך תוסף שאתה יכול להוריד ולהתקין שנקרא SQM
הגדרה ראשונית פשוטה והראוטר לבד יודע לבד לתת עדיפות רוחב
פס לישומים שצריכים רוחב פס ופינג יציב כגון VOIP משחקי רשת וכ''ו.
אישית אני מריץ PFSENSE על מחשב נוסף
שיש לו FQ CODEL מוגדר על כל הרשת
אני מעלה ומוריד טורנטים במגביל למשחקי אונליין ויש לי אפס
לאגים.
אני משחק רק בפלייסטיישן 4 לא במחשב, המטרה שכל הכוח של האינטרנט יתמקד רק רק בפלייסטיישן . אני מחובר בכבל רשת שאני עושה טסט דרך המחשב אני מקבל 500 וקצת הורדה ו14-15 העלאה , בשעות העומס זה בסביבות ה300 וקצת הורדה 10 העלאה . לעומת זאת בפלייסטיישן 4 זה תמיד שונה ואף פעם לא עבר לי את ה300 הורדה ו6-7 העלאה ולפעמים גם יוצא לי מתחת ל100 הורדה ו4-5 העלאה. אני רוצה לדעת אם יש דרך שהסוני יקבל יותר הורדה ובמיוחד יותר העלאה , אם זה דרך הגדרה של ההוט בוקס 4 או דרך ראוטר מסוים ודרכו אולי להגדיר משהו שיתן לפלייסטיישן את המקסימום שהאינטרנט שלי מקבל
פחות חשוב הwifi
פחות חשוב הwifi
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
@Dano
תתחיל עם הנתב שאתה מקבל מהספק, רק אם הוא לא יספק אותך, תבדוק אלטרנטיבות.
תתחיל עם הנתב שאתה מקבל מהספק, רק אם הוא לא יספק אותך, תבדוק אלטרנטיבות.