שורה תחתונה - אינטרנט סיבים של פרטנר או סלקום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש עוד הרבה מקומות בארץ שאיין שום סיבים פורסים....oferlaor כתב:מדהים... אצלי אין אפילו שריד של זכר של אף אחד מהם...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש עוד הרבה מקומות בארץ שאיין שום סיבים ללקוחות פרטיים ....oferlaor כתב:מדהים... אצלי אין אפילו שריד של זכר של אף אחד מהם...
הייתי אצל שניהם. מהירות זהה, בפרטנר הייתי צריך להוסיף כסף לגיימר כדי לקבל פינג "נמוך", בסלקום אני מקבל את זה בלי לשלם.
בסלקום אני צריך פעם בחודש להוציא את הראוטר מהחשמל. פחות או יותר זהו. בשניהם ההנאה היתה צרופה.
בסלקום אני צריך פעם בחודש להוציא את הראוטר מהחשמל. פחות או יותר זהו. בשניהם ההנאה היתה צרופה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם המחיר זהה הייתי בודק 2 דברים:
1. שתי החברות מציעות כל מני חבילות משלימות - בסלקום למשל מציעים גם הנחה בחיבור לסלקום TV. אם זה רלוונטי לך אז תשווה גם את זה
2. תבדוק איזה ציוד (נתב) כל חברה מספקת - אולי גם שם יש יתרון לאחת מהן
1. שתי החברות מציעות כל מני חבילות משלימות - בסלקום למשל מציעים גם הנחה בחיבור לסלקום TV. אם זה רלוונטי לך אז תשווה גם את זה
2. תבדוק איזה ציוד (נתב) כל חברה מספקת - אולי גם שם יש יתרון לאחת מהן
בטוח שאתה מקבל 95 העלאה?לא מכיר את פרטנר, אני עם סלקום ומאד מבסוט ממהירות הגלישה. מגיע ל 870 הורדה ו 95 העלאה. חבילת טלויזיה, שני קווי טלפון סלולארי עם 30GB לחודש ואינטרנט ב 250 שח לחודש....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אל תיקח נתב בכלל. יש לך אפשרות לקבל קופסה קטנה שמגשרת בין הסיב לכבל רשת שאותו אתה מחבר לנתב פרטי, זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לקבל.oz007 כתב:מחר באים להתקין סלקום - שאלה לגביי הנתב שלהם
יש איזה נתב ספציפי שצריך לדרוש מהם ?
במכירות אמרו לי שזה תלוי בבית בתשתית וכו ? וטען שהם עובדים עם כמה נתבים
מה צריך לעשות או להגיד למתקין ?...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הם נותנים נתב בחינם - בינתיים אני מאד מרוצה ממנו. שווה לנסות אותו לפני שקונים נתב פרטי (אלא אם יש לך משהו טוב כבר בבית)