צריך המלצה לכרטיס טלויזיה/לכידת וידיאו מקצועי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש כרטיס שאפשר להקליט איתו מהטלויזיה באיכות גבוהה באמת, זאת אומרת כרטיס מקצועי. יצא לי לראות הקלטות ישראליות של תוכניות טלויזיה שונות באיכות גבוהה מאוד, ואני מעוניין לרכוש את אותו הכרטיס שבו משתמשים אותם האנשים שמקליטים את התוכניות מהטלויזיה באיכות גבוהה. אני מוכן לשלם הרבה כסף עבור כרטיס מקצועי ואיכותי באמת. את הכרטיס אני רוצה לחבר לממיר הדיגיטלי, ככה שלא חייב שיהיה לו טיונר. אני רוצה להקליט בפורמטים Xvid/Divx/mpeg-2.

אני אשמח אם יש כאן מישהו עם כרטיס טוב, שיכול לשלוח לי הקלטה שלו שאוכל להתרשם מהאיכות. תודה.

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

IA כתב:שלום,

אני מחפש כרטיס שאפשר להקליט איתו מהטלויזיה באיכות גבוהה באמת, זאת אומרת כרטיס מקצועי. יצא לי לראות הקלטות ישראליות של תוכניות טלויזיה שונות באיכות גבוהה מאוד, ואני מעוניין לרכוש את אותו הכרטיס שבו משתמשים אותם האנשים שמקליטים את התוכניות מהטלויזיה באיכות גבוהה. אני מוכן לשלם הרבה כסף עבור כרטיס מקצועי ואיכותי באמת. את הכרטיס אני רוצה לחבר לממיר הדיגיטלי, ככה שלא חייב שיהיה לו טיונר. אני רוצה להקליט בפורמטים Xvid/Divx/mpeg-2.

אני אשמח אם יש כאן מישהו עם כרטיס טוב, שיכול לשלוח לי הקלטה שלו שאוכל להתרשם מהאיכות. תודה.
...
מה זה הרבה כסף? רוב המערכות מגיע עם כרטיס PVR150 שעולה 400-500 שקל
תבצע חיפוש על הכרטיס לפרטים נוספים

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מוכן לשלם עד 2000 שקל בשביל כרטיס טוב שמקליט מהטלויזיה באיכות גבוהה. שמעתי על הכרטיס שאמרת- pvr150 של Hauppauge אבל לא ראיתי הקלטות שלו, ככה שאני לא יודע באיזו איכות הוא מקליט. אפשר למצוא כאן הקלטות של הכרטיס הזה?

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

הכרטיס הזה שומר פורמט דיגיטלי (כבלים לויין) לאנאלוגי ולכן יש לך איבוד באיכות
אם כרטיס ששומר בפורמט דיגטלי כי הערוצים מוצפנים (חוץ מערוץ 10,1,22 )
לכן, הכרטיס הזה וגם AVERMEDIA הם הפתרונות הטובים ביותר שקיימים כיום
לפי דעתי בחיבור בכבלים איכותים , איבוד האיכות הוא לא נורא בכלל..
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הבנתי..

אבל כמו שאמרתי, ראיתי הקלטות ישראליות באיכות די גבוהה. באיזה כרטיס השתמשו לדעתך בהקלטות האלה? יכול להיות שהשתמשו בכרטיס-pvr? או שיש עוד אפשרויות?
תודה.

baro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #6 

אני מוכן לשלוח לך הקלטות שנעשו ב-WinTV PVR 150. אני מרוצה מהאיכות. הכרטיס מקליט ב-MPEG2, ואפשר לכוון את ה-Bitrate. אני בד"כ מקליט ב-4Mbps, אבל אפשר הרבה יותר מזה (אם אינני טועה עד 12mbps).

הבעיה היא שבד"כ עם ההמרה ל-Xvid או Divx עושים de-interlace וזה פוגע באיכות התמונה. הרבה מהתוכניות בישראל מוקלטות ב-interlace (שזה ממש לא מה שקורה, למשל, בארה"ב) אם תהיה מוכן לשמור על פורמט interlace, האיכות טובה.

אם אתה מוכן ללכת ממש רחוק, יש לי כרטיס Pinnacle DC30, שהיה בעבר מלך הכרטיסים, ועלה כ-$1000 אבל הוא כל כך ישן שגרסת הדריברים האחרונה הרשמית שלו היא ל-WinNT. יש דריברים לא רשמיים ל-2000 ו-XP. כמן כן, יש לו דרייברים ל-Linux. אני אתן לך אותו תמורת כוס קפה והבטחה לבית חם.

כמובן שאתה יכול לקנות כרטיסים מקצועיים מודרניים תמורת $1000 ויותר. תלוי גם איזה חומר אתה מקליט, אם אתה הולך להקליט מקלטות וידאו באיכות נמוכה, תוכל לשפר מאד את ההקלטה עם Time Base Corrector.

שוב, אין לי בעיה לספק לך דוגמאות הקלטה, אבל לאיפה. מדובר ב-500K עד 1M לשניה...

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

baro כתב:אני מוכן לשלוח לך הקלטות שנעשו ב-WinTV PVR 150. אני מרוצה מהאיכות. הכרטיס מקליט ב-MPEG2, ואפשר לכוון את ה-Bitrate. אני בד"כ מקליט ב-4Mbps, אבל אפשר הרבה יותר מזה (אם אינני טועה עד 12mbps).

הבעיה היא שבד"כ עם ההמרה ל-Xvid או Divx עושים de-interlace וזה פוגע באיכות התמונה. הרבה מהתוכניות בישראל מוקלטות ב-interlace (שזה ממש לא מה שקורה, למשל, בארה"ב) אם תהיה מוכן לשמור על פורמט interlace, האיכות טובה.

אם אתה מוכן ללכת ממש רחוק, יש לי כרטיס Pinnacle DC30, שהיה בעבר מלך הכרטיסים, ועלה כ-$1000 אבל הוא כל כך ישן שגרסת הדריברים האחרונה הרשמית שלו היא ל-WinNT. יש דריברים לא רשמיים ל-2000 ו-XP. כמן כן, יש לו דרייברים ל-Linux. אני אתן לך אותו תמורת כוס קפה והבטחה לבית חם.

כמובן שאתה יכול לקנות כרטיסים מקצועיים מודרניים תמורת $1000 ויותר. תלוי גם איזה חומר אתה מקליט, אם אתה הולך להקליט מקלטות וידאו באיכות נמוכה, תוכל לשפר מאד את ההקלטה עם Time Base Corrector.

שוב, אין לי בעיה לספק לך דוגמאות הקלטה, אבל לאיפה. מדובר ב-500K עד 1M לשניה...
...
אני רוצה להקליט מהטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי כלומר לחבר את הממיר לכרטיס עם s-video או משהו כזה..
אני אשמח אם תוכל לשלוח לי הקלטה של הכרטיס..תגיד לי אם להשאיר לך כתובת מסנג'ר או איי סי קיו (אם זה בכלל מותר כאן).
תודה.

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

baro ,
איך אתה משנה bitrate?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

baro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

ל-IA, יש לי DVD-R ששמתי עליו 2 קטעים שהקלטתי (חדשות + כוכב נולד). אם אתה באיזור ת"א זה יהיה קל להעביר לך. בכל מקרה, תשלח לי הודעה פרטית (אם אפשר, לא ניסיתי אף פעם).

ל-droren, אני עובד ב-Linux. המצחיק הוא שרציתי להתקין על Windows אבל איכשהו הכרטיס לא זוהה (כנראה התנגשות עם לוח האם), אז ניסיתי על Linux, ועבד בלי בעיה.

ב-MythTV יש פשוט כמה Recording Profiles ולכל אחד מהם אתה קובע bitrate (גם לוידאו וגם לאודיו), אני בד"כ מקליט ב-default שזה 6Mbps (ב-POST הקודם אמרתי 4Mbps, מצטער, התבלבלתי) ברזולוציה של 576x480 (כמו PAL SVCD), אבל יש לי גם profile ל-8Mbps ברזולוצית DVD.

בכל מקרה, Myth מקנפג לבד את ה-bitrate של ההקלטה. לפני שהתקנתי Myth (משימה קצת מפחידה), הרצתי הקלטות באופן ידני, והרצתי ivtictl כדי לקנפג כל מיני פרמטרים, כמו bitrate. אני מצרף את ה-help של ivtvctl - לא בטוח שהכל עובד על ה-PVR150, אבל כל מה שניסיתי עבד. פשוט תחפש בפנים bitrate (באופן מוזר, אסור לצרף קבצי txt, אז שיניתי את השם ל-gif אבל תשנה לו חזרה ל-txt ע"מ לצפות בו - ולמנהלי הפורום - אנא, אפשרו קבצי txt, כך נוכל לשתף קונפיגורציות ושאר דברים שאינם תמונות).
הפרמטרים (הרבים) בהם ניתן לקנפג את ה-WinTV PVR 150
הפרמטרים (הרבים) בהם ניתן לקנפג את ה-WinTV PVR 150

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אוקיי baro, שלחתי לך הודעה פרטית.

baro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

אפשר להוריד קובץ דוגמא קטן (כ-15 שניות) מהכתובת הבאה:

http://www.xmixdrix.com/video/wintv-pvr ... le-pal.mpg

יש בו קטע קטן עם פרסומות, כי זה מדגים הכי טוב אין מקודדים קטעים שנראים שונה (בהיר, כהה, וכו).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

על איזה הגדרות אתה עובד?

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

תודה רבה baro, שלחתי לך כמה שאלות בפרטי, אודה לך אם תענה לי עליהן.
תודה.

axe30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176

שליחה #14 

אין לי דרך להעלות לרשת את ההקלטות אבל ממליץ לך בכל לשון של המלצה ללכת על ה-AVERMEDIA M785. תקבל כרטיס טוב יותר מה-PVR150 ואין אחד שיכול להגיד אחרת. כל מי שניסה את ה-M785 יגיד לך שהוא כרטיס טוב יותר מבחינת איכות הקלטה, גודל פיזי וחוסר התחממות. השאלה היחידה היא אם אתה שייך לתופעת העדר או מוכן לנסות מוצר חדש ועדיף!

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

axe30 כתב:אין לי דרך להעלות לרשת את ההקלטות אבל ממליץ לך בכל לשון של המלצה ללכת על ה-AVERMEDIA M785. תקבל כרטיס טוב יותר מה-PVR150 ואין אחד שיכול להגיד אחרת. כל מי שניסה את ה-M785 יגיד לך שהוא כרטיס טוב יותר מבחינת איכות הקלטה, גודל פיזי וחוסר התחממות. השאלה היחידה היא אם אתה שייך לתופעת העדר או מוכן לנסות מוצר חדש ועדיף!
...

תוכל לשלוח לי הקלטה קצרה לאימייל או דרך תוכנה כלשהי כמו אייסיקיו-מסנג'ר?

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=910
קראתי בקישור הזה השוואה בין כרטיס של LifeView לכרטיס שהמלצת עליו, אבל לפי מה שכתוב שם ה- LifeView טוב יותר.
אז אני לא יודע כ"כ מה לעשות.
וד"א, הכרטיסים האלו הם לווינדאוז MCE?
כי אני לא רוצה להקים מערכת HTPC שלמה, אלא לרכוש כרטיס לכידה למחשב רגיל בשביל להקליט מהטלויזיה תוכניות באיכות גבוהה.

baro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

ל-axe30 אני לא ממליץ על ה-WinTV PVR 150 כעדיף על פני כל כרטיס אחר, זה פשוט מה שיש לי. אני חושב שהייתרון של הכרטיס הזה מבחינתי הוא שיש לו drivers ידועים ועובדים ב-Linux.

לגבי הקובץ שניתן להוריד - הוא הוקלט בפורמט אותו MythTV מייצר, שזה אמור להיות MPG די סטנדרטי. בכל מקרה, VLC על Windows מנגן את הקובץ בלי בעיה.

baro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

ל-IA לגבי מה ששאלת אותי בפרטי, ראיתי את מה שכתבת, אבל שכחתי לשמור את ההודעה והיא נמחקה (חבל שזו ברירת המחדל להודעות פרטיות, למרות שאני מבין את הסיבות לזה מבחינת האתר), ועכשיו אני כבר לא זוכר מה היה שם. אנא שאל אותי שוב.

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

baro כתב:ל-IA לגבי מה ששאלת אותי בפרטי, ראיתי את מה שכתבת, אבל שכחתי לשמור את ההודעה והיא נמחקה (חבל שזו ברירת המחדל להודעות פרטיות, למרות שאני מבין את הסיבות לזה מבחינת האתר), ועכשיו אני כבר לא זוכר מה היה שם. אנא שאל אותי שוב.
...

שלחתי לך שוב את השאלות בפרטי, תודה מראש.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”