היי מישהו מכיר morel applause?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
באתר של מורל הם לא מופיעים, כי זה סט היסטורי - מ- 2001.
זה סט המורכב מסטליטים דגם SA-2.
זה סט המורכב מסטליטים דגם SA-2.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
·חחחעופרפולק כתב:אני מכיר דייהטסו אפלאוז...
אין ספק עופר ידידי ...
אתה מכניס חיים פה לפורום
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
משתתף אם ידידנו גד גם לי היה מורל מדפיים לפני שנים רבות עוד שהמערכת היתה בחדר שלנו בימי הילדות גם זכרונות לא כל כך טובים . אההה שלומי אהבת .אבל מאז עד היום הם הוציאו סדרות דווקא טובות שהיו ביקורות טובות עליהם .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@Gad007
מורל חברה ידועה בכל העולם, ומייצרת דרייברים לרכב ולרמקולים ביתיים לכמה חברות בעולם (OEM).
מורל גם מייבאת מסין דרייברים המיועדים למוצרים הזולים שלהם. (לפחות היו עושים זאת בעבר, אין לי מידע אם עושים זאת כיום)
כך שאי אפשר להמליץ להמנע מקנייה של דרייברים של מורל. אתה יכול לבחור יצרן אחר, ועדיין לקבל דרייברים של מורל.
לגבי הבעיה שלך, יכול להיות כמובן מקרה של לימונים שנפלו אצלך.
גם יכול להיות שהבעיה היא בהתקנה לא נכונה\מתאימה אצלך ברכב, או בעוצמות שאתה שומע בהן.
מורל חברה ידועה בכל העולם, ומייצרת דרייברים לרכב ולרמקולים ביתיים לכמה חברות בעולם (OEM).
מורל גם מייבאת מסין דרייברים המיועדים למוצרים הזולים שלהם. (לפחות היו עושים זאת בעבר, אין לי מידע אם עושים זאת כיום)
כך שאי אפשר להמליץ להמנע מקנייה של דרייברים של מורל. אתה יכול לבחור יצרן אחר, ועדיין לקבל דרייברים של מורל.
לגבי הבעיה שלך, יכול להיות כמובן מקרה של לימונים שנפלו אצלך.
גם יכול להיות שהבעיה היא בהתקנה לא נכונה\מתאימה אצלך ברכב, או בעוצמות שאתה שומע בהן.