MCE לא מזהה את PVR-150MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

עברתי ל- XP MCE 2005 במיוחד כדי לתפקד עם השלט הסורר (שכידוע לא עובד כראוי בXP HOME, ולא הצלחתי להתקין את הדרייבר החלופי). עכשיו השלט עובד מצוין - אבל לצפות בטלוויזיה/וידיאו אני יכולה רק דרך GB-PVR, כי MCE לא מזהה את הכרטיס שלי (PVR-150MCE).
בהפעלה של MCE מתקבלת הודעה "Your Video card or drivers are not compatible with Media Center".
כשאני מנסה להגדיר את הטלוויזיה, בוחרת בישראל ואז בלווין אבל בסריקה האוטומטית מתקבל מסך שחור, ואין סאונד.
אי אפשר גם לצפות בוידיאו, מופיעה ההודעה "Files needed to display videro are not installed or not working correctly. Please restart Media Center and/or restart the computer".
העניין הוא שכאמור בתוכנה אחרת הכל עובד מצוין, והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של הכרטיס.
אני נוטה להאמין שזה עניין של דרייברים במחשב שלי, אבל אין לי מושג איזה דרייברים אני צריכה. בסה"כ התקנתי את MCE אתמול, התקנה נקייה על דיסק מפורמט.
ניסיתי להגדיר את הטלוויזיה והוידיאו בקומבינציות שונות של קודקים (ידנית - divx, xvid, ac3 וכך הלאה, ffdshow ועוד) - עם כל הקודקים האלה הוידיאו במחשב עובד מצוין, בMCE - לא.

יש למישהו פתרון בשבילי? :מבולבל:
נערך לאחרונה על ידי PopPy ב 13/06/2007 1:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

mac_johnson
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שווה לבדוק עדכון של דרייברים מאתר היצרן, אולי יש עדכון שפותר את הבעיה, אצלי היה משהו דומה רק עם הסאונד, שהסתדר עם עדכון מאתר החברה.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

השגיאה שמופיעה היא לגבי הכרטיס מסך ולא לגבי ה PVR150.
איזה כרטיס מסך יש לך?
הדרישה היא לכרטיס מסך שתומך ב - DIRECTX9. כרטיסים שתומכים: סידרה 5 ומעלה של NVIDIA וסדרה 9 ומעלה של ATI RAEDON.
אם הכרטיס מסך שלך תומך אולי פשוט צריך להתקין דריברים אחרים.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

תנסי להתקין PDVD , כי הוא מתקין את מקדד ל MPEG 2.

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אוי נו. :\
יש לי כרטיס O/B SiS, 32MB..
עידכנתי לדרייברים האחרונים של הכרטיס (שזה אומר מ-2004, בערך..), זה לא עזר.
אין שום דרך לעקוף את זה?

עברתי לMCE כדי לעבוד בקלות עם התוכנה והשלט, ובסוף אני מוצאת את עצמי נאבקת בגירדר כדי שיעבוד כמו שצריך עם GB-PVR ו- VLC. אני לא מבינה איך המחשב שלי מסוגל להתמודד עם 720p אבל לא עם MCE,בחיי. למה לעזאזאל מייקרוסופט לא מאפשרים תמיכה בתוכנה שלהם בלי כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? :evil:

zovirax - יש לי כבר PDVD 4, זה מגירסה מסוימת ומעלה? שווה לנסות לעדכן?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

טוב דבר ראשון, הכ.מסך O\B של SIS ממש לא תומך DX9, מה שיוצר בשבילך בעיה דיי רצינית. לדעתי תצטרכי לשדרג את הכ.מסך כדי שיהיה אפשר להשתמש בMCE בצורה נורמלית וגם לראות סרטים באיכות טובה יותר מאשר הSIS יכול להציע ללא שום האצת חומרה בכלל.

שתיים, 4 PDVD דיי מיושן, אני ממליץ לך לעבור לפחות לPDVD6.5 או החדש ביותר 7.3

שלוש, כדי לראות סרטים דרך MCE, מניסיון שלי, ההיתי צריך להגדיר את Windows Media Player 10 להפעיל את כל הסוגים השונים של הקבצים, כגון MKV, TS וכו'. לאחר שעשיתי את זה, MCE איפשרה לי לנגן את כל התוכן הזה גם מתוך הממשק שלה.

חוץ מזה מה המפרט שלך? כרטיס O\B 32MB של SIS אומר שהמחשב יחסית ישן וכנראה מבוסס על מעבד פנטיום 3 או אחד מהאתלונים המוקדמים יותר.
אני לא בטוח איך את הצלחת, אבל ה-ATHLON1400 שלי לא מסוגל היה לנגן 720P H264 בצורה חלקה, עם רדאון 9700NP וCOREAVC בתור קודק.

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אין שום דרך לעקוף את זה?
לא שה- MCE נראית לי כל-כך מצוינת, היא עושה רושם די בסיסי, אבל רציתי מאוד לנסות אותה.

המחשב בן בערך 4, אבל הוא לא כל-כך חלש, בזמנו הרכבתי אותו כמחשב חזק עם אפשרויות לשדרוג עתידי וייעדתי אותו בעיקר לשימוש 'משרדי' כך שלא היה טעם בכרטיס מסך.
P4 2.4GHZ, 512MB RAM מבוסס לוח ASUS P4S533-MX.
עליו הוספתי כמובן את הPVR-150 MCE החודש.
זה עם 140GB (60+80) + צורב CD וצורב DVD במארז סטנדרטי לחלוטין (מאוורר אחד) בלי מודינג ושאר קשקושים לא יצר אפילו בעיית חומרה אחרת בכל התקופה הזו, ואלוהים יודע שהוא עבר הרבה.

אני מתכננת על מחשב חדש בעתיד הנראה לעין, ומכיוון שיציאת כרטיס המסך שלי היא AGP 4X ואין PCI Express, אין ממש טעם לקנות כרטיס מסך בלי אפשרות להעביר אותו הלאה.
לכן גם אני לא משדרגת את ה- RAM, הלוח כמובן לא תומך DDR2 ואין אפשרות לשלב בלוח עתידי DDR ו- DDR2..

המפרט הזה, אגב, מריץ בכיף Photoshop CS2, Premire 6.5 ועכשיו גם לאחר הניסיון - סרטון 720p לדוג' מהאתר של MS בצורה חלקה ויפה.
מותקנים כמה קודקים ידנית (Divx, Xvid, Ac3 ועוד כמה קשקושים), ffdshow, ואת הכל אני מריצה בד"כ ב- VLC.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

לא יעזור....כדי להשמיש את המחשב בצורה טובה יש להחליף את כרטיס המסך ל-לפחות NVIDIA מסדרה 5200 ועדיף 6200 ומעלה!
ישנם כרטיסי מסך AGP X8 שתומכים גם ב-X4. שווה לבדוק המחיר ממש נמוך וההבדל יהיה משמעותי בכל תוכנה שתבחרי להשתמש.

אורן.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

אם את לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך, אולי תמצאי משהו במשומשים.

RaeNye
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

5200 משומש יעלה לך 100 עד 150 ש"ח וכולל יציאת svideo ו-vga (לפעמים גם dvi).
נדמה לי שיש לי אחד תקין כזה במגירה.

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

נראה לי שאוותר על כרטיס.
אני מעדיפה להתמקד במחשב חדש בהקדם האפשרי.
השאיפה היא לא לעבור את ה- 2000 ש"ח, אבל עוד לא בדקתי אם זה ריאלי.

אבל זו בטח הזדמנות טובה לברר את זה, אז אשמח לשמוע את דעתכם למפרט בתקציב הנ"ל..
התקציב אמור לכלול -
- לוח - עדיף ASUS, כולל כרטיס קול O/B
-מעבד - לא החלטתי עדיין מה עדיף, AMD או פנטיום, כך שאפילו אין לי כוון..
-כרטיס מסך פשוט - לא O/B אבל גם לא משהו למשחקים, רק צפייה חלקה בטלוויזיה/HD ופוטושופ/פרימייר.
-2GB RAM
-מארז+ספק סטנדרטיים.

כמובן שכל העסק יוכל להריץ את ויסטה מתישהו בעתיד, לפחות אחרי שייצא SP1. 8)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #12 

דווקא כן מומלץ לוח אם עם כרטיס מסך OB, כי היום יש כאלה חזקים (שוב, לא למשחקים) עם תמיכה מלאה ב-DIRECTX ויציאת HDMI/DVI. זה מאוד משתלם מבחינה כספית. לי יש כזה, ואני עובד איתו בצורה מלאה בויסטה מדיה סנטר. האיכות מצויינת.
ממליץ לך לקנות לוח אם כזה, ובעתיד תמיד תוכלי להוסיף כרטיס מסך חזק יותר (אם בכלל יתעורר הצורך, אני בספק).
* כתבת שאת מעדיפה Asus. יש את ה- Asus M2A-VM-HDMI (להקפיד על סיומת HDMI, יש להם גם דגם בלי). לוח טוב ומומלץ, שיש עליו את מה שציינתי לעיל.
* מעבד - לכי על AMD, שנותן תמורה טובה יותר לכסף מאשר אינטל. למשל, +AMD Athlon 64 x2 4200. מומלץ לקנות כזה בגירסה של 65 וואט, שפחות מתחמם. זה עולה בערך כמו ה-90 וואט (ככה לפחות זה היה איפה שאני קניתי).

לוח האם עולה כ-500 שקל, הזכרונות כ-400 שקל, המעבד כ-600 שקל. הארד דיסק (שכחת) - 300 עד 500 שקל, תלוי בגודל. צורב DVD 200 שקל. מארז+ספק הכי זולים עולים 120 שקל. כרטיס PVR כבר קנית. בהחלט בתקציב של כ-2000 שקל, ומחשב מצויין!

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

pixies כתב:דווקא כן מומלץ לוח אם עם כרטיס מסך OB, כי היום יש כאלה חזקים (שוב, לא למשחקים) עם תמיכה מלאה ב-DIRECTX ויציאת HDMI/DVI. זה מאוד משתלם מבחינה כספית. לי יש כזה, ואני עובד איתו בצורה מלאה בויסטה מדיה סנטר. האיכות מצויינת.
ממליץ לך לקנות לוח אם כזה, ובעתיד תמיד תוכלי להוסיף כרטיס מסך חזק יותר (אם בכלל יתעורר הצורך, אני בספק).
...
עכשיו כבר באמת הסתבכתי, כי כל הזמן ההמלצה היא כן ללכת על כרטיס מסך טוב כדי לנצל את המערכת עד תום.
אז אפשר להריץ 1080p (לא שיש יותר מדי מה להריץ בפורמט כזה, אבל באופן תיאורטי) על מחשב כזה בלי כרטיס מסך נוסף?
הכרטיסים O/B של היום יספיקו לי לעבודה חלקה בפוטושופ ופרימייר?
אני לא מדברת על גירסאות עתידיות שוודאי יצריכו בשלב מסוים חומרה יותר מתקדמת, אלא על הגירסאות האחרונות.
pixies כתב:* כתבת שאת מעדיפה Asus. יש את ה- Asus M2A-VM-HDMI (להקפיד על סיומת HDMI, יש להם גם דגם בלי). לוח טוב ומומלץ, שיש עליו את מה שציינתי לעיל.
* מעבד - לכי על AMD, שנותן תמורה טובה יותר לכסף מאשר אינטל. למשל, +AMD Athlon 64 x2 4200. מומלץ לקנות כזה בגירסה של 65 וואט, שפחות מתחמם. זה עולה בערך כמו ה-90 וואט (ככה לפחות זה היה איפה שאני קניתי).

לוח האם עולה כ-500 שקל, הזכרונות כ-400 שקל, המעבד כ-600 שקל. הארד דיסק (שכחת) - 300 עד 500 שקל, תלוי בגודל. צורב DVD 200 שקל. מארז+ספק הכי זולים עולים 120 שקל. כרטיס PVR כבר קנית. בהחלט בתקציב של כ-2000 שקל, ומחשב מצויין!
...
נשמע טוב, אתעניין לגבי הלוח והמעבד שציינת.
לגבי AMD - דווקא הבנתי שעד שיצא ה- Core 2 Duo היה להם יתרון ברור, אבל עכשיו דווקא עדיף ללכת על זה של אינטל. מה דעתך?

HD, צורב DVD וציוד היקפי אני לא צריכה - להחליף את ההארדיסקים יהיה רק במידה של עודף מהתקציב שהצבתי לעצמי (או במידה ולא אמצא לוח עם שתי יציאות IDE, שכן גם הצורב הוא IDE).

תודה על התגובה, נתת לי קצת כיוון. הייתי כל-כך מנותקת מענייני חומרה בשנתיים האחרונות שלפני שהתחלתי להתעניין בהפיכת המחשב ל- HTPC אפילו לא ידעתי על קיומם של DDR2, SATA2 ושאר קשקושים ותקנים חדשים שהם כבר בסטנדרט, כך שהכיוון הזה בהחלט עזר לי מאוד. (:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #14 

כרטיס המסך שעל לוח האם שציינתי הוא יחסית חזק, אין בכלל מה להשוות לכרטיסי המסך ה-OB שמכרו פעם. לוח האם עולה בערך כמו לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה, כלומר אין לך סיכון ובכל מקרה, יש תמיד סלוט להרכבת כרטיס מסך שיבטל את זה שעל לוח האם במידה ולא מרוצים מהתוצאות. בהחלט ניתן לעבוד עם פוטושופ ופרמייר עם לוח האם הזה. בתוכנות האלה, אגב, מה שמאוד חשוב זה מעבד חזק והרבה זכרון, פחות כרטיס המסך.

לגבי הויכוח הנצחי אם לקחת AMD או אינטל, זה תמיד נדנדה... ל-AMD, למשל, יש אוטוטו מעבדי QUAD שמתאימים לאותה תושבת שהם משתמשים בה היום, ה-AM2 (כלומר תוכלי להשתמש באותו לוח אם), שאמורים להיות הרבה יותר טובים ממה שיש לאינטל כיום... כרגע המצב הוא ש-AMD נותנים תמורה טובה יותר לכסף, ואינטל פשוט יקרים. ציינת הרי שהתקציב שלך די מוגבל. אני, למשל, למרות שהייתי שנים נאמן לאינטל, קניתי HTPC מבוסס AMD, אבל השקעתי במארז יפה (Antec Fusion). היום אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה-AMD, ומבין שממש לא התפשרתי בביצועים של המערכת בגלל שלא קניתי אינטל.

לגבי ה-IDE, ניתן לחבר עד 2 התקנים על IDE אחד (MASTER + SLAVE).

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

כן, יש דברים שלא משתנים, וההתלבטות בין AMD לאינטל זה כנראה אחת מהם.
אני עוד אצטרך לקרוא קצת כדי להחליט, אבל מבחינה כספית עושה רושם שזה באמת הרבה יותר משתלם.

אני טכנאית מחשבים בעיסוקי (בצבא ובאזרחות), לא עובר יום בלי להכין כמה גוסטים ולהחליף HD אחד או שניים, אז לצערי אני יודעת יותר מדי טוב מה אפשר לחבר , לאן וכמה. :lol:
יש לי גם צורב DVD (וצורב רגיל, אבל עליו בטח אוותר) שאני רוצה לחבר בנוסף לשני הארדיסקים.

אגב, ראיתי עכשיו את ה- Antec Fusion - הוא פשוט יפהפה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #16 

יש פתרון ממש נוח (ויחסית זול, במיוחד כשקונים את זה בEBAY), יש מתאמים שמתחברים לHD או לכונן CD\DVD ובצד השני יש חיבור SATA רגיל.
המתאם נקרא IDE to SATA adapter. חיפוש קצר בEBAY יראה המון תוצאות, והמחירים, כשקונים יותר מ1 ממש משתלמים ביחד עם משלוח ל2 יצא לי פחות ממה שעולה בארץ מתאם אחד (סה"כ אולי משהו כמו $10).
אני השתמשתי במתאמים האלה על שני HD במחשב הC2D E6400 על לוח עם צ'יפסט P965 של אינטל, עובד מצויין.
העברתי את אחד הHD לHTPC שלי, שם נאלצתי לחבר בלי המתאם כי התושבת של ה-HD במארז (ANTEC NSK2400) לא נותנת להכניס כונן ביחד עם המתאם.
יצא לי גם לחבר HD נוסף עם המתאם ל-HTPC לצורך GHOST (מדובר בלוח ASUS M2A-VM HDMI), ועבד מצויין.
זה נותן ייתרון אדיר כשיש כוננים ישנים ורק יציאת IDE אחת על הלוח.

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

TheCoolest כתב:יש פתרון ממש נוח (ויחסית זול, במיוחד כשקונים את זה בEBAY), יש מתאמים שמתחברים לHD או לכונן CD\DVD ובצד השני יש חיבור SATA רגיל.
המתאם נקרא IDE to SATA adapter. חיפוש קצר בEBAY יראה המון תוצאות, והמחירים, כשקונים יותר מ1 ממש משתלמים ביחד עם משלוח ל2 יצא לי פחות ממה שעולה בארץ מתאם אחד (סה"כ אולי משהו כמו $10).
אני השתמשתי במתאמים האלה על שני HD במחשב הC2D E6400 על לוח עם צ'יפסט P965 של אינטל, עובד מצויין.
העברתי את אחד הHD לHTPC שלי, שם נאלצתי לחבר בלי המתאם כי התושבת של ה-HD במארז (ANTEC NSK2400) לא נותנת להכניס כונן ביחד עם המתאם.
יצא לי גם לחבר HD נוסף עם המתאם ל-HTPC לצורך GHOST (מדובר בלוח ASUS M2A-VM HDMI), ועבד מצויין.
זה נותן ייתרון אדיר כשיש כוננים ישנים ורק יציאת IDE אחת על הלוח.
...
נשמע נחמד. לא שמעתי על המתאמים האלה, וחשבתי שבמקרה הכי גרוע אתפשר על IDE to USB, אאלתר איזה קופסה חיצונית של צורב תקול מהמשרד ולהפוך את צורב ה-DVD לצורב DVD חיצוני, אבל הפתרון הזה פחות אסתטי, פחות אמין ויותר יקר.

סביר שמחירם בארץ קצת יותר גבוה, אבל עדיין נשמע פתרון טוב יותר מהפתרון שלי שלא יאלץ אותי להתפשר על לוח, תודה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #18 

בארץ ראיתי אותם בסביבות ה90-100 שח עם משלוח.
תנסי לחפש בZAP

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”