על מה כדאי להסתכל במפרט לפני שאני קונה פלאזמה 42 ?
HD זה שידורים שאין כרגע בארץ אבל זה צריך להגיע בשנה הקרובה למרות שזה לא יהיה בכל הערוצים,
HD זה תוכן יותר טוב בעל רזולוציה יותר גדולה ויראו יותר טוב בטלויזיה עם תמיכה בHD
יש FULL HD ויש HD REDY לפי השם אתה בטח מבין שFULL HD זה יותר טוב
אבל יש אנשים שיעדיפו לקנות עכשיו טלויזיה שלא תומכת בכלל בHD ובגלל זה יראו במצב של היום יותר טוב
ויש כאלה כמו הרוב שיעדיפו לקנות עכשיו טלויזיה שתספיק להם להרבה זמן ותיהיה עם HD.
רוב המסכים היום תומכים בHD.
ובקשר לניגודיות אמרתי לך כל חברה בודקת את זה אחרת אני לא יודע בדיוק מושגים אבל גם בMS (מיליסקנד) זה לא בדיוק מה שאומרים לך בקיצור אתה צריך לבדוק לא רק לפי נתונים למרות שגם זה חשוב אבל לא להתיחס רק לזה ולהבין שLCD עם 1:3000 פחות טוב מ LCD עם ניגודיות של 1:2000 (דוגמא)
ועוד משהו חושב שאתה קונה טלויזיה שתיהיה מיבואן רשמי ככה לא יהיו לך בעיות באחריות ואם תיהיה תקלה יהיה לך למי לפנות.
והמלצה שלי אל תקנה מסך מתצוגה- אי אפשר לדעת מה עבר עליו(זה חשוב)
HD זה תוכן יותר טוב בעל רזולוציה יותר גדולה ויראו יותר טוב בטלויזיה עם תמיכה בHD
יש FULL HD ויש HD REDY לפי השם אתה בטח מבין שFULL HD זה יותר טוב
אבל יש אנשים שיעדיפו לקנות עכשיו טלויזיה שלא תומכת בכלל בHD ובגלל זה יראו במצב של היום יותר טוב
ויש כאלה כמו הרוב שיעדיפו לקנות עכשיו טלויזיה שתספיק להם להרבה זמן ותיהיה עם HD.
רוב המסכים היום תומכים בHD.
ובקשר לניגודיות אמרתי לך כל חברה בודקת את זה אחרת אני לא יודע בדיוק מושגים אבל גם בMS (מיליסקנד) זה לא בדיוק מה שאומרים לך בקיצור אתה צריך לבדוק לא רק לפי נתונים למרות שגם זה חשוב אבל לא להתיחס רק לזה ולהבין שLCD עם 1:3000 פחות טוב מ LCD עם ניגודיות של 1:2000 (דוגמא)
ועוד משהו חושב שאתה קונה טלויזיה שתיהיה מיבואן רשמי ככה לא יהיו לך בעיות באחריות ואם תיהיה תקלה יהיה לך למי לפנות.
והמלצה שלי אל תקנה מסך מתצוגה- אי אפשר לדעת מה עבר עליו(זה חשוב)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
קודם כל תחשוב טוב על התכנים שאתה תראה בטלוויזיה שתקנה ותנסה לבטא את זה באחוזים.
לדוגמא: 60% שידורי טלוויזיה(HOT,YES).
20% DVD.
10% PlayStation.
10% תכנים של HD .
כך המשתתפים בפורום יוכלו לתת לך תשובות קצת יותר מושכלות לגבי הצרכים הספציפיים שלך ולגבי מה שאתה צריך לחפש במפרט.
שים לב למה ש-uknowmy אמר, חברות שונות מפרסמות כל מיני נתונים כמו ניגודיות,מהירות תגובה וכו'... אבל העיניין הוא שהבדיקות נעשות אחרת מחברה לחברה כך שגם על הנתונים האלו קצת קשה להסתמך.
ככלל, ההמלצה נכונה ביותר היא ללכת לחנות ולראות בעיניים את המסכים, לוודא שהחיבורים למסך והמקורות שמשדרים הם פחות או יותר מה שיש לך בבית (למשל HOT,YES או DVD ).
תנסה לשחק קצת עם המסכים (בדרך כלל ברשתות הגדולות לא ייתנו לך, רצוי ללכת לחנויות שמתמחות ב-AV, תוכל למצוא באתר רשימה של חנויות כאלה).
בהצלחה
לדוגמא: 60% שידורי טלוויזיה(HOT,YES).
20% DVD.
10% PlayStation.
10% תכנים של HD .
כך המשתתפים בפורום יוכלו לתת לך תשובות קצת יותר מושכלות לגבי הצרכים הספציפיים שלך ולגבי מה שאתה צריך לחפש במפרט.
שים לב למה ש-uknowmy אמר, חברות שונות מפרסמות כל מיני נתונים כמו ניגודיות,מהירות תגובה וכו'... אבל העיניין הוא שהבדיקות נעשות אחרת מחברה לחברה כך שגם על הנתונים האלו קצת קשה להסתמך.
ככלל, ההמלצה נכונה ביותר היא ללכת לחנות ולראות בעיניים את המסכים, לוודא שהחיבורים למסך והמקורות שמשדרים הם פחות או יותר מה שיש לך בבית (למשל HOT,YES או DVD ).
תנסה לשחק קצת עם המסכים (בדרך כלל ברשתות הגדולות לא ייתנו לך, רצוי ללכת לחנויות שמתמחות ב-AV, תוכל למצוא באתר רשימה של חנויות כאלה).
בהצלחה
theAman צודק ואמרתי לך כבר תעזוב את העניין של הניגודיות והבהירות והמיליסקנד, הנתונים עצמם לא קובעים
למרות זאת אני יענה לך על השאלה ככה שהניגודיות תיהיה יותר גבוה יותר טוב ככה גם בבהירות
המיליסקנד כמה שפחות יותר טוב אבל כמו שאמרתי כל חברה בודקת את זה אחרת
למרות זאת אני יענה לך על השאלה ככה שהניגודיות תיהיה יותר גבוה יותר טוב ככה גם בבהירות
המיליסקנד כמה שפחות יותר טוב אבל כמו שאמרתי כל חברה בודקת את זה אחרת
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
uknowmy,
מיליסקנד זה יחידת מידה של מהירות הרענון, והיא ממש לא רלוונטית לפלאזמות.
מיליסקנד זה יחידת מידה של מהירות הרענון, והיא ממש לא רלוונטית לפלאזמות.
Silence speaks louder than words