התלבטות לפני רכישה, זווית צפייה וגודל..
שלום לכולם,
אני עומד לקבל מפתחות לדירה שקניתי ומגיעים לישורת אחרונה בבחירת טלוויזיה.
הטלוויזיה תעמוד על עמוד בפינת החדר (מצורף השרטוט). התקציב הוא סדר גודל 11 ל 65 אינץ , 15 ל 75 אינץ
האפשרויות שנשקלות הן:
1. הכיוון המקורי היה LG C8 65 , האפשרות של C8 77 נראית לי מופרכת כי זה הרבה מעבר לתקציב
2. עוד אפשרות זה ה SONY 900F 75, אבל יש את העניין של הזוויות צפייה. כמה זה יפגע בחוויה לדעתכם בסלון שלי?
3. אפשר לחסוך כסף וללכת על SONY 850F 75 ולקבל זוויות צפייה יותר טובות במחיר של איכות כללית יותר נמוכה. (פאנל IPS)
4. בחריגה קלה יחסית אפשר ללכת על Samsung QE75Q9FN ,(או QN75Q9FN יש הבדל מהותי בינהם?) ושוב יש עניין זווית הצפייה כמו ב 900F
5. באותו סדר גודל של ה Q9FN אפשר ללכת על 75Q80R שאומר לטפל יותר טוב בזווית הצפייה (נראה לי שכרגע מבין ה 75 זה האופציה המועדפת לא?)
יש הצעות אחרות? כיוון מועדף לדעתכם?
אשמח לשמוע את דעתכם,
תודה לעוזרים.
אני עומד לקבל מפתחות לדירה שקניתי ומגיעים לישורת אחרונה בבחירת טלוויזיה.
הטלוויזיה תעמוד על עמוד בפינת החדר (מצורף השרטוט). התקציב הוא סדר גודל 11 ל 65 אינץ , 15 ל 75 אינץ
האפשרויות שנשקלות הן:
1. הכיוון המקורי היה LG C8 65 , האפשרות של C8 77 נראית לי מופרכת כי זה הרבה מעבר לתקציב
2. עוד אפשרות זה ה SONY 900F 75, אבל יש את העניין של הזוויות צפייה. כמה זה יפגע בחוויה לדעתכם בסלון שלי?
3. אפשר לחסוך כסף וללכת על SONY 850F 75 ולקבל זוויות צפייה יותר טובות במחיר של איכות כללית יותר נמוכה. (פאנל IPS)
4. בחריגה קלה יחסית אפשר ללכת על Samsung QE75Q9FN ,(או QN75Q9FN יש הבדל מהותי בינהם?) ושוב יש עניין זווית הצפייה כמו ב 900F
5. באותו סדר גודל של ה Q9FN אפשר ללכת על 75Q80R שאומר לטפל יותר טוב בזווית הצפייה (נראה לי שכרגע מבין ה 75 זה האופציה המועדפת לא?)
יש הצעות אחרות? כיוון מועדף לדעתכם?
אשמח לשמוע את דעתכם,
תודה לעוזרים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
יש לך פה בלוחות 77C8 בת שנה (יענו עוד שנתיים אחריות) בתקציב קרוב לשלך...
אגב, הייתי מתקין על זרוע טלסקופית ולא על עמוד.
גם בגלל העלות שזולה משמעותית וגם בגלל הפרקטיות והפונקציונאליות.
אגב, הייתי מתקין על זרוע טלסקופית ולא על עמוד.
גם בגלל העלות שזולה משמעותית וגם בגלל הפרקטיות והפונקציונאליות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
עניין העמוד זה החלטה עיצובית שהפסדתי בה להנהלה 
כרגע יש לי קצת רתיעה מלקנות מוצר יד שניה בסכומים האלה,
מעדיף חדש.
האם נושא זווית הצפייה וההבדלים בין למשל 900F של סוני ל Q80R של סמסונג משמעותי ?
יש מקום שבו ניתן לראות את שני המסכים בתצוגה?
מעדיף חדש.
יש מקום שבו ניתן לראות את שני המסכים בתצוגה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
לדעתי העמוד זו טעות, אבל אם הפסדת, אז תעמוד במילה.
תנסה לשכנעאותה שזה לא רצוי ואין באמת צורך לזה. זה חוסך כסף - ככה שהיא תוכל לקנות עוד נעליים במקום..
תנסה לשכנעאותה שזה לא רצוי ואין באמת צורך לזה. זה חוסך כסף - ככה שהיא תוכל לקנות עוד נעליים במקום..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·jhracham כתב:האם נושא זווית הצפייה וההבדלים בין למשל 900F של סוני ל Q80R של סמסונג משמעותי ?
...
שני הדגמים עם פאנל VA, לא יהיה הבדל משמעותי בזווית הצפיה ביניהם:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
·דווקא כאן נראה שהשיפור של הסמסונג בזווית מורגש לפחות לפי הנתונים שלהם..mdk_25 כתב:·......
שני הדגמים עם פאנל VA, לא יהיה הבדל משמעותי בזווית הצפיה ביניהם:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1...
ציון 7.0 מול 5.2
סמסונג הכניסו בדגמים האלה טיפול שאמור לקרב את ה VA ל IPS מבחינת זוויות..
·900F מעולה או בשמה האירופאי XF9005 - אין לך מה לחשוש לגבי זווית הצפייה.jhracham כתב:עניין העמוד זה החלטה עיצובית שהפסדתי בה להנהלה
מעדיף חדש.
יש מקום שבו ניתן לראות את שני המסכים בתצוגה?...
העובדה שיושבים כמה חבר'ה במעבדה יושבים ובודקים שבעשירית האחוז הזווית שלה פחות טובה לא אומרת שבעולם האמיתי תרגיש בזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@yuvyuv26
·
לא צריך לשבת במעבדה כדי לראות הבדלים בצבע וברמת השחורים בפאנל VA כשצופים בו מהצד, גם בזווית לא גדולה.
·
לא צריך לשבת במעבדה כדי לראות הבדלים בצבע וברמת השחורים בפאנל VA כשצופים בו מהצד, גם בזווית לא גדולה.
לגמרי נכון
@TheCoolest
·
יש לי בבית סוני שהיא IPS וסמסונג VA ובסלון OLED.
ללא קשר לאולד ששם אין בכלל בעייה, בסמסונג תזוזה קטנה הצידה וכבר רואים את ההבדל. בסוני הרבה פחות מורגש.
·
יש לי בבית סוני שהיא IPS וסמסונג VA ובסלון OLED.
ללא קשר לאולד ששם אין בכלל בעייה, בסמסונג תזוזה קטנה הצידה וכבר רואים את ההבדל. בסוני הרבה פחות מורגש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: לגמרי נכון
@spiderweb
·
בהחלט. הייתה לי טלוויזיה FALD עם פאנל VA, במקומה עכשיו יש OLED. כמובן שאין בכלל מקום להשוואה.
יש לי גם טלוויזיה FALD IPS, ומבחינת זווית צפייה היא הרבה יותר טובה מה-VA שהייתה לי.
·
בהחלט. הייתה לי טלוויזיה FALD עם פאנל VA, במקומה עכשיו יש OLED. כמובן שאין בכלל מקום להשוואה.
יש לי גם טלוויזיה FALD IPS, ומבחינת זווית צפייה היא הרבה יותר טובה מה-VA שהייתה לי.