עידן +
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ערוץ 24 לא קיים בעידן יש קליטה טובה כנראה עם אנטנה חיצונית ממיר עידן יש ויזננט ויש אפקס בעיקר
אין צורך להשקיע באנטנה, לוקחים כבל קואקסיאלי(כבל לבן של הכבלים) צד אחד מחברים לאנטנה של הטלויזיה או הממיר ואת הצד השני חותכים לפחות 20 ס"מ לאורך, מסירים את הציפוי הלבן, מפרידים את הסיכוך מהחוט המתכתי, מקבעים אותם בצורת "Y" ויש אנטנה. רצוי להעביר כבל ארוך שיוצא מהחלון לקליטה טובה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
Re: עידן פלוס
ערוץ 24 ירד לגמרי מעידן מסיבות כלכליות אז לא ניתן לקלוט אותו. כרגע הוא לא משדר באף פלטפורמה חינמית, גם לא באינטרנט. באופן כללי לא בטוח כמה הוא ישרוד כי גם בלי עידן הוא עדיין גרעוני.galalos כתב:@tomer_1968
האם אני אקנה אנטנה יש סיכוי לקליטה של ערוץ 24
וכן יש המלצה לאנטנטה איכותי .
מה הפרמטרים לאנטנה איכותית
תודה
·...
לגבי אנטנה זה ממש אבל ממש תלוי איפה אתה גר - יש מקומות (לצערי לא הרבה) שאנטנת האצבע הקטנה שמגיעה עם הממיר תספיק. בחלק מהמקרים צריך אנטנה קצת יותר סבירה, עדיפות ליאגי (דוגמה) ויש מקרים קשים ששום אנטנה פנימית לא תעזור ותהיה חייב לשים אנטנה חיצונית על הגג. הייתי פשוט מנסה מהקל לכבד.
ערוץ 24 זמין באפליקציית IZEE יחד עם שאר ערוצי עידן+ ועוד כמה ערוצים נוספים.
כמו שזה נראה כרגע, האפליקציה רק משתפרת מעידכון לעידכון.
היא זמינה באנדרואיד רגיל (לטאבלט או סמארטפון) ובאנדרואיד TV לסטרימרים (כמו השיאומי מי בוקס) וטלוויזיות שמבוססות על המערכת הזאת.
רק צריכים חיבור אינטרנט מספיק יציב.
היא זמינה באנדרואיד רגיל (לטאבלט או סמארטפון) ובאנדרואיד TV לסטרימרים (כמו השיאומי מי בוקס) וטלוויזיות שמבוססות על המערכת הזאת.
רק צריכים חיבור אינטרנט מספיק יציב.
עידן +
לפי הבנתי
אני צריך לקנות סטרימר שיתמוך ב באנדרואיד .
האפליקציה- לאן אני מוריד לסטרימר או סמארטפון.
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=938773
האם התכוונת לזה .
תודה
אני צריך לקנות סטרימר שיתמוך ב באנדרואיד .
האפליקציה- לאן אני מוריד לסטרימר או סמארטפון.
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=938773
האם התכוונת לזה .
תודה
@galalos
אחריות ? על מוצר של 40 דולר ?
סטרימר כזה יתקלקל רק אם יקרה לו שבר פיזי (וזה ממילא לא מכוסה באחריות) או שתהיה קפיצת מתח משמעותית שתשרוף אותו וגם זה רוב הסיכויים שלא מכוסה.
אין שום בעיה עם תדר 5Ghz, היבוא של סטרימרים ונתבים נפתח באופן חופשי מחודש ינואר השנה ואתה יכול להזמין כל ציוד שאתה רוצה.
אחריות ? על מוצר של 40 דולר ?
סטרימר כזה יתקלקל רק אם יקרה לו שבר פיזי (וזה ממילא לא מכוסה באחריות) או שתהיה קפיצת מתח משמעותית שתשרוף אותו וגם זה רוב הסיכויים שלא מכוסה.
אין שום בעיה עם תדר 5Ghz, היבוא של סטרימרים ונתבים נפתח באופן חופשי מחודש ינואר השנה ואתה יכול להזמין כל ציוד שאתה רוצה.
לא להתפתה ללכת אחרי העדר ולרכוש את השיומי MI BOX, מדובר במוצר סביר וחומרה די "אמצע" טכנולוגית ורוכשים אותו בעיקר בגלל התמיכה הרשמית בנפליקס. אבל בשוק העולמי יש סטרימרים הרבה יותר טובים ובמחירים הרבה יותר נמוכים.
לדוגמא סטרימר שיש לי: A95X MAX, שאין מה להשוות מבחינת חומרה, מחירו פחות מ-300ש"ח.
לדוגמא סטרימר שיש לי: A95X MAX, שאין מה להשוות מבחינת חומרה, מחירו פחות מ-300ש"ח.
דווקא בנושא הזה אני חושב שעדיף ללכת אחרי העדר.
המיבוקס עובד טוב, זה לא שהוא איטי או משהו.
הוא עם אנדרואיד טיוי רשמי ותמיכה והכרה של חברות סטרימינג כמו נטפליקס, סלקום, סטינג וכו'.
הוא נהפך לסטנדרט והוא מחברה שהיא מותג ולא עלומת שם, ששולחת לו עדכונים באופן תדיר.
אני קניתי את שלי ב-200 ש"ח בהזמנה מחו"ל.
לדעתי חבל לשלוח אנשים להסתבך עם כל מיני סטרימרים עלומי שם שאחר כך לא יתמכו באפליקציות הסטרימינג בתשלום.
אפשר לראות בשרשור של סלקום איך כל פעם האפליקציה לא עובדת בסטרימרים עלומים.
המיבוקס עובד טוב, זה לא שהוא איטי או משהו.
הוא עם אנדרואיד טיוי רשמי ותמיכה והכרה של חברות סטרימינג כמו נטפליקס, סלקום, סטינג וכו'.
הוא נהפך לסטנדרט והוא מחברה שהיא מותג ולא עלומת שם, ששולחת לו עדכונים באופן תדיר.
אני קניתי את שלי ב-200 ש"ח בהזמנה מחו"ל.
לדעתי חבל לשלוח אנשים להסתבך עם כל מיני סטרימרים עלומי שם שאחר כך לא יתמכו באפליקציות הסטרימינג בתשלום.
אפשר לראות בשרשור של סלקום איך כל פעם האפליקציה לא עובדת בסטרימרים עלומים.
המיבוקס תומך בכל אפליקציה שמתאימה להפעלה על מסך גדול שהוא לא מסך מגע.
ראיתי את הביקורות בזאפ ואנשים כתבו שם שטויות במיץ עגבניות.
המיבוקס אמור להיות נטו לאודיו ווידאו מאפליקציות כמו נטפליקס, קודי, יוטיוב, אפליקציות של רדיו אונליין כמו Tunein ואפילקציות ייעודיות כמו זו שרשמתי קודם שנותנת גישה לערוצי עידן פלוס (ועוד כמה).
אין שום סיבה להשתמש במיבוקס לדברים שעושים על מחשב כמו גלישה באינטרנט (למרות שמי שקצת מבין יכול להתקין כרום) או אימיילים.
ראיתי את הביקורות בזאפ ואנשים כתבו שם שטויות במיץ עגבניות.
המיבוקס אמור להיות נטו לאודיו ווידאו מאפליקציות כמו נטפליקס, קודי, יוטיוב, אפליקציות של רדיו אונליין כמו Tunein ואפילקציות ייעודיות כמו זו שרשמתי קודם שנותנת גישה לערוצי עידן פלוס (ועוד כמה).
אין שום סיבה להשתמש במיבוקס לדברים שעושים על מחשב כמו גלישה באינטרנט (למרות שמי שקצת מבין יכול להתקין כרום) או אימיילים.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
האם קיימת אפליקצייה גם באפל סטור לשידורי עידן כמו IZEE TV באנדרואיד?גיל37 כתב:ערוץ 24 זמין באפליקציית IZEE יחד עם שאר ערוצי עידן+ ועוד כמה ערוצים נוספים.
רק צריכים חיבור אינטרנט מספיק יציב....
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
·אני שואל בשביל בן משפחה שגר בארה"ב.גיל37 כתב:@big007
אם יש לך iDevice של אפל, אתה מוזמן לבדוק.
לי אין....
שמשמתש באייפון.
מה זה iDevice זה אפליקציה?
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
·עצה טובה אך לא מדויקת, הרשה לי לדייק את ידידי המגיב:(G) כתב:אין צורך להשקיע באנטנה, לוקחים כבל קואקסיאלי(כבל לבן של הכבלים) צד אחד מחברים לאנטנה של הטלויזיה או הממיר ואת הצד השני חותכים לפחות 20 ס"מ לאורך, מסירים את הציפוי הלבן, מפרידים את הסיכוך מהחוט המתכתי, מקבעים אותם בצורת "Y" ויש אנטנה. רצוי להעביר כבל ארוך שיוצא מהחלון לקליטה טובה....
* חיתוך הכבל יוצר "דיפול". דיפול צריך להיות מותאם לאורך הגל הנקלט. בהנחה שאתה קולט UHF 26, אורך הדיפול צרךי להיות 30 ס"מ, כלומר, אתה צריך לחשוף 15 ס"מ של כבל.
* הקיבוע לא צריך להיות בצורת Y, אלא הפרדה אופקית (יותר דומה ל-T) כאשר הראש של ה-T הוא ההפרדה בין 2 חלקי הכבל, אחד לכל כיוון.