37a3000 או 37c3000
שלום רב,
זכיתי במכרז בטלוויזית 37A3000, לאחר שיחה עם ניופאן הוצע לי לקחת את 37C3000 מכיוון שהראשונה לא במלאי.
האם יש הבדלים ומה הם?
האם כדאי (אולי ניופאן מנסים לדחוף לי סתם את הדגם הזה)?
תודה ויום טוב ,
שי
זכיתי במכרז בטלוויזית 37A3000, לאחר שיחה עם ניופאן הוצע לי לקחת את 37C3000 מכיוון שהראשונה לא במלאי.
האם יש הבדלים ומה הם?
תודה ויום טוב ,
שי
נערך לאחרונה על ידי sh9696 ב 12/06/2007 15:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
קח בלי לחשוב בכלל!!!!sh9696 כתב:שלום רב,
זכיתי במכרז בטלוויזית 37A300, לאחר שיחה עם ניופאן הוצע לי לקחת את 37C300 מכיוון שהראשונה לא במלאי.
האם יש הבדלים ומה הם?
תודה ויום טוב ,
שי...
ראיתי את שניהם והC אצלי מדהים!!!
תתחדש
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

Re: אם מותר לי לשאול
רכשתי דרך ניופאן(תקרא את השירשור על גיזמו ותבין)sgoldfel כתב:בכמה זכיתה ובאיזה אתר ?...
לגביי מחיר צר לי אך הבטחתי לא לפרסם
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

Re: אם מותר לי לשאול
אתה בטוח עם שלוש שנות אחריות ניופאן לדגם ה-Csh9696 כתב:6099 בנענעשופס + 200 משלוחsgoldfel כתב:בכמה זכיתה ובאיזה אתר ?......
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

אופס סליחה חשבתי שהשאלה היתה מופנית אלייshlafirg כתב:ישראל, נראה לי שsgoldfel שאל את sh9696 מה המחיר ?![]()
![]()
sh9696, קח אותה בלי לחשוב (כבר אמרו את זה ?) ה- C זהו דגם יותר מתקדם !!!
הרווחת
תתחדש...
אם המחיר שהוא מציין זה לדגם הC כולל 3 שנות אחריות טושיבה זה מחיר מדהים!!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- קיבל תודות: 0
לי זה דווקא נראה ריאלי לחלוטין, הבחור "זכה" בדגם "A" במחיר הנ"ל, אך מכיוון שליבואן אין כרגע את הדגם (אזל במלאי) הוא משדרג לו את הדגם ל- "C" בכדי לעמוד במועד ההספקה הנקוב במכרז... והשדרוג הוא ע"ח החברה ללא תוספת מחיר מכיוון שהבעיה היא שלהם, של "ניופאן". ומכיוון שניופאן הם יבואנים עם לא רק אבא ואמא אלא גם סבא סבתא וכל המשפחה
אז הם בד"כ יוצאים גדולים כמו כאן !!!
והבחור במקרה זה הרוויח BIG - TIME !!!
חביבי אל תחשוב שנית, הדגם A עוד עלול להגיע פתאום והם ישנו את דעתם
, קח את ה- C מהר וברח !!!
תתחדש
חביבי אל תחשוב שנית, הדגם A עוד עלול להגיע פתאום והם ישנו את דעתם
תתחדש
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

ראשית אם זה המחיר אז הוא שיחק אותה בענק!!! כל הכבודshlafirg כתב:לי זה דווקא נראה ריאלי לחלוטין, הבחור "זכה" בדגם "A" במחיר הנ"ל, אך מכיוון שליבואן אין כרגע את הדגם (אזל במלאי) הוא משדרג לו את הדגם ל- "C" בכדי לעמוד במועד ההספקה הנקוב במכרז... והשדרוג הוא ע"ח החברה ללא תוספת מחיר מכיוון שהבעיה היא שלהם, של "ניופאן". ומכיוון שניופאן הם יבואנים עם לא רק אבא ואמא אלא גם סבא סבתא וכל המשפחהאז הם בד"כ יוצאים גדולים כמו כאן !!!
חביבי אל תחשוב שנית, הדגם A עוד עלול להגיע פתאום והם ישנו את דעתם, קח את ה- C מהר וברח !!!
תתחדש...
ניופאן הם מדהימים בשירות שלהם חבל על הזמן לא כמו גיזמו!!!
בכל מקרה אם מה ששאלתי אותך בהודעות קודמות זה נכון
אז חבר שיחקת אותה קח וברח כמו שאומרים לפניי שדגם הA יחזור!!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- sgoldfel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תודה על התשובה
אני כרגע לפני רכישת LCD "37,מתכוון לרכוש תוך חודשיים ,בינתיים אוסף אינפורמציה לגבי הדגמים,חנויות ומחירים

- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

Re: תודה על התשובה
לך תראה חברsgoldfel כתב:אני כרגע לפני רכישת LCD "37,מתכוון לרכוש תוך חודשיים ,בינתיים אוסף אינפורמציה לגבי הדגמים,חנויות ומחירים
...
מכשיר נהדר בכל קנה מידה
ובדקתי המון לפניי הרכישה
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
אני חייב לציין שאני בתהליך רכישה מחנות של דגם 42A3000 ונאמר לי שאני יכול להחליף את ההזמנה לדגם 42C3000 באותו מחיר!
מה שגרם לי לחשוד מאוד במיוחד כשהאבדל בין הדגמים ענק
A מיוצרת במלזיה, ניגודיות נמוכה יותר בהרבה וגם 8MS במקום 6 שלא לדבר על יציאות נוספות של HDMI שנייה וגם SCART שלא קיים ב A
C גם מיוצרת באירופה נדמה לי שבאנגליה
מוזר לי מאוד ששני הדגמים נמכרים באותו המחיר.. ואני מדבר על חנות של יבואן ניופאן.
הבעיה היחידה היא שאני צריך לחכות 3 וחצי שבועות ל C כי אין במלאי..
וגם בחיבור למחשב נייד שהבאתי לשם בדיקה ראו יותר טוב ב A ואני מאוד חושש מזה כיוון שחשוב לי החיבור למחשב יותר מלטלויזיה
המילכוד הוא שבבית אני יחבר למחשב עם כרטיס גרפי ועם כבל HDMI מה שאולי ישלול את הבעיה שראיתי בדגם C בחיבור למחשב נייד.. בעיה קשה שאני לא יודע איך לצאת ממנה...
A מיוצרת במלזיה, ניגודיות נמוכה יותר בהרבה וגם 8MS במקום 6 שלא לדבר על יציאות נוספות של HDMI שנייה וגם SCART שלא קיים ב A
מוזר לי מאוד ששני הדגמים נמכרים באותו המחיר.. ואני מדבר על חנות של יבואן ניופאן.
וגם בחיבור למחשב נייד שהבאתי לשם בדיקה ראו יותר טוב ב A ואני מאוד חושש מזה כיוון שחשוב לי החיבור למחשב יותר מלטלויזיה
המילכוד הוא שבבית אני יחבר למחשב עם כרטיס גרפי ועם כבל HDMI מה שאולי ישלול את הבעיה שראיתי בדגם C בחיבור למחשב נייד.. בעיה קשה שאני לא יודע איך לצאת ממנה...
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

לא יודע מה איתך אבל הC הרבה יותר טובה(בדקתי את שניהם) ולי יש את הClidor11 כתב:אני חייב לציין שאני בתהליך רכישה מחנות של דגם 42A3000 ונאמר לי שאני יכול להחליף את ההזמנה לדגם 42C3000 באותו מחיר!
המילכוד הוא שבבית אני יחבר למחשב עם כרטיס גרפי ועם כבל HDMI מה שאולי ישלול את הבעיה שראיתי בדגם C בחיבור למחשב נייד.. בעיה קשה שאני לא יודע איך לצאת ממנה......
היא מיוצרת באירלנד למיקום היצור
מת"ל עיסקיים בחברת מירס