איכות תמונה ב HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
smores פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התחברתי להוט לפני מספר ימים ולהפתעתי האיכות תמונה שלהם הרבה פחות טובה מסטינג טי.וי. ייתכן?

יש טשטוש קל ומאין מריחות קלות בתמונה (בעיקר בזמן תנועה). לא משהו שאפשר ממש לצלם ולהראות כאן.
יש לי ממיר FiberBox 4k מחובר לטלויזיה Hisense M7000 55" (על גבי כניסה של 4k).

היה אצלי טכנאי והנציגים של הוט טוענים שאין מה לעשות וזאת האיכות. וזאת למרות שאני אומר להם שהשידור של סטינג טיוי האינטרנטי יותר טובה.

זה הגיוני? מישהו מכיר את התופעה אולי? משהו שניתן לעשות?

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע לענות לגופו של עניין בין סטינג להוט, אבל בהחלט יכול להיות ששידור באינטרנט ב-2019 יהיה איכותי יותר משידור כבלים/לווין.
רוחב הפס היום גבוה ומאפשר להעביר שידור 4k על גבי הרשת. קח לדוגמא את נטפליקס או את יוטיוב live שהשידור האינטרנטי שלהם יותר איכותי מהוט ויס.

smores פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

תודה @liorp
נשמע קצת מוזר ששידור מהממיר יהיה באיכות פחות טובה האמת, אבל אולי.
מעלה פה תמונות שצילמתי להמחשה של העניין, אולי מישהו מכיר את התופעה ויודע אם יש דרך לסדר את זה.
הוט
 הוט
סטינג
 סטינג

MeitarCohen
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0

שליחה #4 

תבדוק בהגדרות של הממיר שרזולוציית התמונה על המקסימום

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

בפרטנר למשל יש תופעה של לובן שמשתנה תוך כדי שידור: קטעים לבנים מחליפים את הצבע שלהם מלבן Show לצבע קרם שכזה. להערכתי זו בעייה במערך הקידוד שלהם. נבדק על ידי 3 מסכים שונים ובהשוואה ליס, אני יותר נהנה למשל לראות את ערוצי ה-HD דווקא דרך יס. לצערי, אחרי החלפת 3 ממירים בפרטנר, השלמתי עם זה. כלומר יס משדרת באיכות גבוהה יותר עם מקודד וידאו איכותי יותר. היכן שינויי הלובן הללו הכי מפריעים לי? בשידורי חברת החדשות של קשת - רוב הבאנרים שלהם לבנים, פתאום שינויי הגוון האלה יכולים לשגע את המוח.

למה אני כותב את זה כאן? לכל חברה יש את המעלות שלה ביחס לחסרונות שלה. כשאני מגיע לחברים שלי המצוידים במסך 58״ של LG באיכות 4K וצופה אצלהם בהוט באותם ערוצים, אני נפעם מהאיכות לטובה!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”