בעייה קטנה של הודעות חדשות
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בהמשך לשרשור הזה,שרענון העוגייה פתר את הבעייה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
יש לי בעייה דומה: יש שרשורים ,שלמרות שקראתי אותם,אחרי רענון העמוד,עדיין מסומנים עם האייקון הכתום של "הודעה חדשה".
האם זה גם קשור לעוגייה של האתר?
תודה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
יש לי בעייה דומה: יש שרשורים ,שלמרות שקראתי אותם,אחרי רענון העמוד,עדיין מסומנים עם האייקון הכתום של "הודעה חדשה".
האם זה גם קשור לעוגייה של האתר?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
יתכן.
קשה לדעת לפי התיאור שלך.
הרעיון הוא בכללי:
1. כשהמערכת מזהה שעשית LOGIN חדש (או ידנית, או כשהיא מזהה זאת על ידי כל מני TIMEOUTS ושיטות שונות), זה אמור להראות לך את כל ההודעות החדשות מאז ביקורך האחרון.
2. מאותו רגע, ובאותו SESSION, זה אמור להשתמש בעוגיות בשביל לזכור איזה הודעות כבר קראת ואיזה לא. כאן יכול להיות שיבוש בגלל כמות או בגלל הדפדפן עצמו.
בקיצור, זו מערכת מסובכת, וזה דורש מומחה גדול ממני בשביל לעשות אותה מושלמת...
קשה לדעת לפי התיאור שלך.
הרעיון הוא בכללי:
1. כשהמערכת מזהה שעשית LOGIN חדש (או ידנית, או כשהיא מזהה זאת על ידי כל מני TIMEOUTS ושיטות שונות), זה אמור להראות לך את כל ההודעות החדשות מאז ביקורך האחרון.
2. מאותו רגע, ובאותו SESSION, זה אמור להשתמש בעוגיות בשביל לזכור איזה הודעות כבר קראת ואיזה לא. כאן יכול להיות שיבוש בגלל כמות או בגלל הדפדפן עצמו.
בקיצור, זו מערכת מסובכת, וזה דורש מומחה גדול ממני בשביל לעשות אותה מושלמת...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
קורה לי גם, אבל בתדירות כל כך נמוכה שלא מפריע לי.
עופר שאלה, האם יש איזשהו תהליך שרץ אצלכם בסביבות שתים או שתים ועשרים בלילה? בדר"כ יש האטה בשעות האלו. (לא טענה, זה לא כל כך מפריע, סתם סקרנות)
עופר שאלה, האם יש איזשהו תהליך שרץ אצלכם בסביבות שתים או שתים ועשרים בלילה? בדר"כ יש האטה בשעות האלו. (לא טענה, זה לא כל כך מפריע, סתם סקרנות)
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

offirs,
מדי פעם אני עושה כל מני תיקונונים קטנים.
למשל יש כל מני אנשים עם AVATARS לא תקניים. כרגע תוקן שזה יזהה את המצב הזה ולא יציג את ה-AVATAR הקלוקל כלל...
אם יש לך אייקונים טובים יותר להציע (אני ממש לא אוהב את האייקונים של האנשים המחוברים, אבל פשוט לא מספיק לאתר או לצייר תמונה טובה יותר), אתה מוזמן לשלוח לי ל- ofer @ hometheater.co.il
מדי פעם אני עושה כל מני תיקונונים קטנים.
למשל יש כל מני אנשים עם AVATARS לא תקניים. כרגע תוקן שזה יזהה את המצב הזה ולא יציג את ה-AVATAR הקלוקל כלל...
אם יש לך אייקונים טובים יותר להציע (אני ממש לא אוהב את האייקונים של האנשים המחוברים, אבל פשוט לא מספיק לאתר או לצייר תמונה טובה יותר), אתה מוזמן לשלוח לי ל- ofer @ hometheater.co.il
- oferlaor
- מנהל

aloni,
נראה לי שזה עכשיו יהיה בסדר.
קחו בחשבון שאם אנשים לא ישתמשו כראוי באווטרים מאתרים חיצוניים (כלומר יעשו ABUSE לזה), נאלץ להחמיר את הדרישות בנושא, כך שאני ממליץ לעסוק בזה בעדינות.
נראה לי שזה עכשיו יהיה בסדר.
קחו בחשבון שאם אנשים לא ישתמשו כראוי באווטרים מאתרים חיצוניים (כלומר יעשו ABUSE לזה), נאלץ להחמיר את הדרישות בנושא, כך שאני ממליץ לעסוק בזה בעדינות.
- oferlaor
- מנהל

כן,
לא שמתי לב, הקוד היה מבורבר למדי.
אוקיי, עכשיו זה צריך להיות אוקיי, לדעתי...
לא שמתי לב, הקוד היה מבורבר למדי.
אוקיי, עכשיו זה צריך להיות אוקיי, לדעתי...
- oferlaor
- מנהל