עזרה לפני רכישה בתקציב צפוף
-
Matanmatan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב
מעוניין לרכוש מסך בקרוב ואשמח לשמוע את חוות דעתכם ולקבל המלצות
Lg6300uk 65 1
2 sony 55 xe 9005
משיטוט קצר בפורום הבנתי לא להתקרב לסמסונג מבחינת אחריות אז לדעתי ארד מהדגמים שלהם,
השימוש שלי לרוב סרטים סלקום tv ,ובעיקר שימוש מרובה בסוני פלסטיישן
מבחינת מחיר הlg 6300uk 65 מתומחר ב3100 לערך 3 שנים אחריות יבואן רשמי כך שהמחיר מפתה,האם הדגם הספציפי הזה יענה על הצרכים שלי?יש עליו ביקורת טובה בrting מבחינת הגיימנג
כדי לרכוש את מסך הסוני עליי להוסיף סכום לא מבוטל ולחסוך מספר חודשים כך שאני מתלבט האם הסכום שווה את זה
אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן לקבל הכוונה תודה לעוזרים
מעוניין לרכוש מסך בקרוב ואשמח לשמוע את חוות דעתכם ולקבל המלצות
Lg6300uk 65 1
2 sony 55 xe 9005
משיטוט קצר בפורום הבנתי לא להתקרב לסמסונג מבחינת אחריות אז לדעתי ארד מהדגמים שלהם,
השימוש שלי לרוב סרטים סלקום tv ,ובעיקר שימוש מרובה בסוני פלסטיישן
מבחינת מחיר הlg 6300uk 65 מתומחר ב3100 לערך 3 שנים אחריות יבואן רשמי כך שהמחיר מפתה,האם הדגם הספציפי הזה יענה על הצרכים שלי?יש עליו ביקורת טובה בrting מבחינת הגיימנג
כדי לרכוש את מסך הסוני עליי להוסיף סכום לא מבוטל ולחסוך מספר חודשים כך שאני מתלבט האם הסכום שווה את זה
אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן לקבל הכוונה תודה לעוזרים
@Matanmatan
·
קודם כל נותן השירות של סוני (אלקטרוניקס פרו) הוא אותו אחד של סמסונג. כך שלא בטוח תקבל שרות טוב בהרבה.
שנית, UK6300 היא טלויזיה הכי בסיסית של LG, לכן לא תקבל ממנה הרבה מבחינת איכות.
מה גם, שכל מסכי LG מבוססים על פאנלי IPS (פרט ל-OLED), לכן תקבל איכות צפיה פחות טובה מאשר ממסכי VA (כמו הסוני שהזכרת, או למשל מסכי סמסונג).
לגבי הסוני, למקרה שאתה לא יודע, ה-XE זה בכלל דגם משנת 2017.
אם אתה מתעקש לקנות רק LG, בגלל האחריות - שזה לגיטימי לחלוטין.
אני ממליץ לך על דגם SK8500 שמתומחר עכשיו מאוד אטרקטיבית בגלל שהוא משנת 2018.
דגם באיכות צפיה מאוד טובה, (טוב בהרבה מה-UK6300) שעולה כ-3,500 לגודל ״55 וכ-5,300 לגודל ״65:
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... ce&noidx=1
כמו כן, הייתי ממליץ לך על הדגם הבסיסי של LG ה-UM7300 שיצא השנה, על פני UK6300 מהשנה שעברה, היות ובמבחני הביצועים הוא עולה עליו בהרבה:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
למקרה שאתה כן נותן סיכוי לסמסונג וסוני:
אז ה-X9005F של סוני הוא דגם מצוין.
וכך גם סדרת ה-X9...G שתצא השנה.
לסמסונג יש את סדרת ה-QLED, שהדגמים שיצאו השנה, מ-Q70R ומעלה, הם דגמים מצוינים.
ואם אתה מחפש קצת יותר זול, אז אפשר גם NU8000 או Q6FN מהשנה שעברה.
·
קודם כל נותן השירות של סוני (אלקטרוניקס פרו) הוא אותו אחד של סמסונג. כך שלא בטוח תקבל שרות טוב בהרבה.
שנית, UK6300 היא טלויזיה הכי בסיסית של LG, לכן לא תקבל ממנה הרבה מבחינת איכות.
מה גם, שכל מסכי LG מבוססים על פאנלי IPS (פרט ל-OLED), לכן תקבל איכות צפיה פחות טובה מאשר ממסכי VA (כמו הסוני שהזכרת, או למשל מסכי סמסונג).
לגבי הסוני, למקרה שאתה לא יודע, ה-XE זה בכלל דגם משנת 2017.
אם אתה מתעקש לקנות רק LG, בגלל האחריות - שזה לגיטימי לחלוטין.
אני ממליץ לך על דגם SK8500 שמתומחר עכשיו מאוד אטרקטיבית בגלל שהוא משנת 2018.
דגם באיכות צפיה מאוד טובה, (טוב בהרבה מה-UK6300) שעולה כ-3,500 לגודל ״55 וכ-5,300 לגודל ״65:
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e ... ce&noidx=1
כמו כן, הייתי ממליץ לך על הדגם הבסיסי של LG ה-UM7300 שיצא השנה, על פני UK6300 מהשנה שעברה, היות ובמבחני הביצועים הוא עולה עליו בהרבה:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
למקרה שאתה כן נותן סיכוי לסמסונג וסוני:
אז ה-X9005F של סוני הוא דגם מצוין.
וכך גם סדרת ה-X9...G שתצא השנה.
לסמסונג יש את סדרת ה-QLED, שהדגמים שיצאו השנה, מ-Q70R ומעלה, הם דגמים מצוינים.
ואם אתה מחפש קצת יותר זול, אז אפשר גם NU8000 או Q6FN מהשנה שעברה.
-
Matanmatan
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·תודה על העזרה וההסבר המקצועי
האם יש דגם חדש ומומלץ של סמסונג בתקציב של כ4 k ?
בנוסף ישנו דגם של סוני 65XF7096BAEP במחיר אטרקטיבי של כ4.300 יבואן רשמי אחריות שלוש שנים
מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת?
·תודה על העזרה וההסבר המקצועי
האם יש דגם חדש ומומלץ של סמסונג בתקציב של כ4 k ?
בנוסף ישנו דגם של סוני 65XF7096BAEP במחיר אטרקטיבי של כ4.300 יבואן רשמי אחריות שלוש שנים
מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת?
@Matanmatan
·
א. אם ב״דגם חדש״ אתה מתכוון משנת 2019 - אז לא שאני מכיר.
אבל עוד לא כל הדגמים יצאו לשוק השנה.
בכל מקרה דגמי סמסונג 2019 לא טובים יותר מדגמי 2018 (לפי הביקורות), ואף טובים פחות.
לכן לא רואה כל כך טעם להשקיע יותר כסף בדגם חדש יותר.
ב. מומלצים בתקציב הזה יש לך NU8000 או Q6FN בגודל ״55 או NU7100/NU7400 בגודל ״65.
רק שים לב שאצל סמסונג יש הרבה יבוא מקביל, כך שהמחירים הזולים הם תמיד ליבוא מקביל.
וליבואן רשמי עלול לעלות הרבה יותר.
ג. XF7096 הוא דגם הכי בסיסי של סוני לשנת 2018.
מבחינת ביצועים קצת יותר טוב מ-UK6300 של LG, אבל פחות טוב מ-UM7300 של LG או NU7100 של סמסונג למשל.
·
א. אם ב״דגם חדש״ אתה מתכוון משנת 2019 - אז לא שאני מכיר.
אבל עוד לא כל הדגמים יצאו לשוק השנה.
בכל מקרה דגמי סמסונג 2019 לא טובים יותר מדגמי 2018 (לפי הביקורות), ואף טובים פחות.
לכן לא רואה כל כך טעם להשקיע יותר כסף בדגם חדש יותר.
ב. מומלצים בתקציב הזה יש לך NU8000 או Q6FN בגודל ״55 או NU7100/NU7400 בגודל ״65.
רק שים לב שאצל סמסונג יש הרבה יבוא מקביל, כך שהמחירים הזולים הם תמיד ליבוא מקביל.
וליבואן רשמי עלול לעלות הרבה יותר.
ג. XF7096 הוא דגם הכי בסיסי של סוני לשנת 2018.
מבחינת ביצועים קצת יותר טוב מ-UK6300 של LG, אבל פחות טוב מ-UM7300 של LG או NU7100 של סמסונג למשל.
-
Matanmatan
-
- חבר שרק התחיל

אני חושב שאלך על הסמסונג 7100 למיטב הבנתי הפאנל שלהם טוב יותר מips של lg האם הבנתי נכון? בrting יש חוות דעת מאוד טובה
האם מישהו רכש את הטלוזיה ויכול להמליץ?
יש הבדל בן יבואן רשמי ליבוא מקביל?שניהם נותנים אחריות של שנה ויש הפרש של כ500 שח בינהם
אודה לעוזרים
האם מישהו רכש את הטלוזיה ויכול להמליץ?
יש הבדל בן יבואן רשמי ליבוא מקביל?שניהם נותנים אחריות של שנה ויש הפרש של כ500 שח בינהם
אודה לעוזרים
@Matanmatan
·
היו כמה וכמה ביקורות עליה פה בפורום - אתה מוזמן לחפש.
בגדול מסך בסיסי ביותר, אמנם טוב יותר מ-IPS בסיסי, אבל אין מה להשוות למסכים היותר מתקדמים מבחינת האיכות.
בניגוד לכל שאר מסכי סמסונג: אין לו תמיכה ב-BT, ויש לו שלט רגיל.
ההבדל בין יבואן רשמי ומקביל הוא הדגם והאחריות.
ביבואן מקביל אתה יכול לקבל דגם שלא תומך בעידן+ או בעדכוני תוכמה אוטומטיים (מוזמן לחפש על זה פה בפורום).
והשירות שאתה מקבל הוא מהיבואן המקביל.
·
היו כמה וכמה ביקורות עליה פה בפורום - אתה מוזמן לחפש.
בגדול מסך בסיסי ביותר, אמנם טוב יותר מ-IPS בסיסי, אבל אין מה להשוות למסכים היותר מתקדמים מבחינת האיכות.
בניגוד לכל שאר מסכי סמסונג: אין לו תמיכה ב-BT, ויש לו שלט רגיל.
ההבדל בין יבואן רשמי ומקביל הוא הדגם והאחריות.
ביבואן מקביל אתה יכול לקבל דגם שלא תומך בעידן+ או בעדכוני תוכמה אוטומטיים (מוזמן לחפש על זה פה בפורום).
והשירות שאתה מקבל הוא מהיבואן המקביל.
בכבעלים גם של Sony xf7096 וגם סמסונג 7100....
@Matanmatan
·
אני הייתי מציע לך לראות את שתיהן ולא להסתמך כל סוג הפאנל.
יש לי את שתיהן בשני חדרים בגודל 43 ואני חייב לומר שדווקא הסוני מציגה תמונה יפה יותר. למרות שהפאנל שלה הוא IPS אין ביניהן כמעט הבדל בשחורים והצבעים הרבה יותר יפים בסוני.
נגן המדיה הפנימי בסוני תומך בכל הפורמטים של הסאונד בעוד הסמסונג לא יתמוך בשום פפורמט סאונד DTS ומעלה.
זוויות הצפייה משמעותית טובות יותר בסוני אולם אם סמארט חשוב לך, בסוני חוץ מנטפליקס, יוטיוב, אמאזון פריים ודפדפן, אין כלום וגם חנות האפליקציות הוסרה בגרסא החדשה.
מקווה שעזרתי
·
אני הייתי מציע לך לראות את שתיהן ולא להסתמך כל סוג הפאנל.
יש לי את שתיהן בשני חדרים בגודל 43 ואני חייב לומר שדווקא הסוני מציגה תמונה יפה יותר. למרות שהפאנל שלה הוא IPS אין ביניהן כמעט הבדל בשחורים והצבעים הרבה יותר יפים בסוני.
נגן המדיה הפנימי בסוני תומך בכל הפורמטים של הסאונד בעוד הסמסונג לא יתמוך בשום פפורמט סאונד DTS ומעלה.
זוויות הצפייה משמעותית טובות יותר בסוני אולם אם סמארט חשוב לך, בסוני חוץ מנטפליקס, יוטיוב, אמאזון פריים ודפדפן, אין כלום וגם חנות האפליקציות הוסרה בגרסא החדשה.
מקווה שעזרתי