סאונדבר לטלוויזיה סמסונג RU7400 - סיבוב שני

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
acker16 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

למי שפספס את הסיבוב הראשון: https://www.hometheater.co.il/vt325726.html

הפעם החלטתי להשקיע קצת יותר כסף וקניתי סאונדבר של סמסונג HWN-450 שזה הדגם הזול ביותר מסדרת 2018 (אין עדיין 2019, אולי ב2020 יגיע).

עוד לא בדקתי אית איכות הסאונד כמו שצריך מכיוון שאני לא מצליח לARC לעבוד כמו שצריך.
חיברתי את יציאת HDMI3(ARC בטלוויזיה לשקע ה TV out (ARC בסאונדבר והפעלתי בהגדרות את ה CEC
הממיר של הוט מחובר לסאונדבר ב HDMI in

לטלוויזיה יש אשף הגדרות נוח ופשוט והגדרתי ממיר של הוט דרך מערכת אודיו ואכן מקבלים סאונד והשלט שולט גם על הווליום וגם על הכבלים.
הבעיה שברגע שעוברים לנטפליקס או לספוטיפיי המכשיר לא עובר לARC ואין סאונד.
הסאונדבר גם לא נכבה ביחד עם הטלוויזיה שזה מרגיז כי הסאונד ממשיך גם אחרי כיבוי הטלוויזיה.
הם כן נדלקים ביחד אבל הסאונדבר נדלק על מצב אופטי וצריך להעביר לHDMI שגם זה מרגיז.
גם מרגיז שהוא לא תומך בדולבי ואין אפשרות לתלות אותו על הקיר, אבל זה אשמתי שלא שמתי לב לפני הקנייה

ברור לי שעם כבל אופטי הסאונד יעבוד אבל זה לא מה שאני רוצה וגם מהמדריך של המכשיר ברור שזה אמור לעבוד.
האם מישהו הצליח לגרום לסאונדבר לתפקד בARC?

acker16 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

מעדכן שוויתרתי ואני משתמש בכבל אופטי במקום בHDMI, לאור העובדה שזה רמקולים בגרוש בלי אפילו דולבי דיגיטל כנראה שאין כאן הפסד. אני שומר לעצמי את הזכות להתלונן לסמליין בעתיד על זה שפיצ'ר מרכזי אינו עובד בכלל.

לגבי הסאונד, הוא משמעותית טוב מהרמקולים של הטלוויזיה וגם מזה שנתן הסאונדבר הסיני.
מבהיר שמדובר ברמקולים באיכות נמוכה מאוד, גם הסנטר וגם הסאב (שאינו באמת סאב כי אינו מוגבל רק לנמוכים) אבל עדיין מאוד שיפרו את אכות הצליל והעוצמה שלו.

האם אני ממליץ עליהם? רק במבצע ורק לחדרים של צפייה קזואלית כמו מטבח, חדר ילדים וכאלו.
לצפות למעט ולא להתאכזב.
בהחלט עדיפים על האלטרנטיבה הסינית, גם במחיר כפול.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”