טרנסקודר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ilanb0,
TRANSCODER אינו משפר איכות תמונה. הוא רק משנה פורמט של וידאו.
נגיד ויש לך מקור וידאו RGB שאתה צריך אותו בקומפוננט - TRANSCODER יעשה לך את העבודה.
עכשיו, ממיר של יס שמוציא SCART RGB, בשביל לשמר את האיכות האופטימלית, אם המסך שלך לא מסוגל לקבל SCART RGB אלא יודע רק קומפוננט - TRANSCODER יתרגם מאחד לשני תוך כדי שמירה על איכות וידאו אופטימלית.
נגיד ויש לך מקור וידאו RGB שאתה צריך אותו בקומפוננט - TRANSCODER יעשה לך את העבודה.
עכשיו, ממיר של יס שמוציא SCART RGB, בשביל לשמר את האיכות האופטימלית, אם המסך שלך לא מסוגל לקבל SCART RGB אלא יודע רק קומפוננט - TRANSCODER יתרגם מאחד לשני תוך כדי שמירה על איכות וידאו אופטימלית.
המסך יהיה ככל הנראה Q91 של סמסונג. מה מצבי במקרה זה?oferlaor כתב:ilanb0,
עכשיו, ממיר של יס שמוציא SCART RGB, בשביל לשמר את האיכות האופטימלית, אם המסך שלך לא מסוגל לקבל SCART RGB אלא יודע רק קומפוננט - TRANSCODER יתרגם מאחד לשני תוך כדי שמירה על איכות וידאו אופטימלית....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ilanb0,
פשוט תברר אם יש לך חיבור SCART או RGBcvS ולפי זה תדע מה מצבך...
פשוט תברר אם יש לך חיבור SCART או RGBcvS ולפי זה תדע מה מצבך...
להלן החיבורים, אפשר עזרה? (ותודה ל - offirs).oferlaor כתב:ilanb0,
פשוט תברר אם יש לך חיבור SCART או RGBcvS ולפי זה תדע מה מצבך......
http://www.samsung.com/me/products/tv/p ... ifications
ממרחק קרוב ראיתי הבדל!!ilanb0 כתב:הבדל משמעותי?reuveney כתב:אני משתמש עם טראנסקודר בQ91....
אישית ראיתי הבדל בין SVIDEO לחיבור RGB{עם טראנסקודר}......
אם המרחק שלך מעל 3 מטר לא נראה לי שתשים לב....
בכל אופן קח בחשבון שטראנסקודר היום עולה 320 ש'ח....אז בסך הכל זה דיי משתלם לדעתי.
אני רואה שקיבלת מחיר טוב מיוסי...reuveney כתב:ממרחק קרוב ראיתי הבדל!!ilanb0 כתב:הבדל משמעותי?reuveney כתב:אני משתמש עם טראנסקודר בQ91....
בכל אופן קח בחשבון שטראנסקודר היום עולה 320 ש'ח....אז בסך הכל זה דיי משתלם לדעתי....
בינתיים עוד הספקתי להיות אצלו. שמעתי שפגש אותך על גשר ראשון...
איפה ראית טרנסקודר ב 320 שקל? אני ראיתי ב- 520 הכי זול..?reuveney כתב:ממרחק קרוב ראיתי הבדל!!ilanb0 כתב:הבדל משמעותי?reuveney כתב:אני משתמש עם טראנסקודר בQ91....
בכל אופן קח בחשבון שטראנסקודר היום עולה 320 ש'ח....אז בסך הכל זה דיי משתלם לדעתי....