הזמנת מעבד מ newegg
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג יש לי את החומרה שאני רוצה רק צריך לקנות אבל ראיתי שישתלם לי יותר להביא מכבד i7 9700k מחול מאשר בארץ
1500 בחול לעומת 1800 בארץ שווה לקנות מחול? מבחינת זה שאין אחריות? המחיר שהיה משוקלל זה כולל מיסים ומשלוח (לפי האתר כן אבל אשמח לגעת אם יש בהמשך עוד קאטץ של כסף
הנה המעבד המדובר אשמח שתגידו לי אם המחיר הסופי הוא אכן 1550 ובלי הוספות מיותרות
https://www.newegg.com/global/il-en/cor ... 6819117958
ועוד משהו אם אקנה מחשב גיימינג ואקנה מהם הכל לוץ ממעבד זה יהיה אפשרי להגיד להם שהם מרכיבים את המחשב שירכיבו גם את המעבד שקניתי שזה לא מהם?
1500 בחול לעומת 1800 בארץ שווה לקנות מחול? מבחינת זה שאין אחריות? המחיר שהיה משוקלל זה כולל מיסים ומשלוח (לפי האתר כן אבל אשמח לגעת אם יש בהמשך עוד קאטץ של כסף
הנה המעבד המדובר אשמח שתגידו לי אם המחיר הסופי הוא אכן 1550 ובלי הוספות מיותרות
https://www.newegg.com/global/il-en/cor ... 6819117958
ועוד משהו אם אקנה מחשב גיימינג ואקנה מהם הכל לוץ ממעבד זה יהיה אפשרי להגיד להם שהם מרכיבים את המחשב שירכיבו גם את המעבד שקניתי שזה לא מהם?
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני מניח שיקחו ממך תוספת מחיר על המעבד שתביא להם להרכיב
בשביל 200 שקל הפרש אני באופן אישי הייתי מעדיף לקנות בארץ וגם לקבל את האחריות מהחנות אם אתה במילא מרכיב דרכה
בשביל 200 שקל הפרש אני באופן אישי הייתי מעדיף לקנות בארץ וגם לקבל את האחריות מהחנות אם אתה במילא מרכיב דרכה
חתימה חתימתית !
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
·mosheamsalem56 כתב:אני מניח שיקחו ממך תוספת מחיר על המעבד שתביא להם להרכיב
בשביל 200 שקל הפרש אני באופן אישי הייתי מעדיף לקנות בארץ וגם לקבל את האחריות מהחנות אם אתה במילא מרכיב דרכה...
נראה לך שאפשר להוציא הנחות מהרשתות כמו ksp/ivory/tns? המחשב שלי יצא בערך 6.5 נראה לך אפשרי להתמקח איתם על המחיר או שהם פחות מורידים? ואם כן באיזה רשת יש יותר סיכוי?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בכל אחת מהחנויות יש מדיניות לגבי מחיר הרכבת מחשב וחלקים, חפש באתרים..
למשל הרכבת מחשב עם x חלקים עולה 150 שח אבל בקנייה מעל y ההרכבה חינם..
(דוגמה)
אתה יכול להרים להם טלפון ולשאול אם קיבלת מעבד מתנה האם ניתן להרכיב אצלהם מחשב גיימינג כולל המעבד שלך...
למשל הרכבת מחשב עם x חלקים עולה 150 שח אבל בקנייה מעל y ההרכבה חינם..
(דוגמה)
אתה יכול להרים להם טלפון ולשאול אם קיבלת מעבד מתנה האם ניתן להרכיב אצלהם מחשב גיימינג כולל המעבד שלך...