חיבור VGA
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שלא ממש הבנת אותי....
השאלה שלי היא האם ליציאת VGA הזאת עם ה- 15 פינים הכחולה תומכת גם ברוזולוציה של הפרדה גבוהה??
אם למשל אני מחבר אותה לפלזמה תומכת 1080i/p, האם המחשב יוכל לשדר לכזאת רוזולוציה??
בעיקרון אני רוצה לנגן סרטי 720p ו-1080p....
תודה רבה
השאלה שלי היא האם ליציאת VGA הזאת עם ה- 15 פינים הכחולה תומכת גם ברוזולוציה של הפרדה גבוהה??
אם למשל אני מחבר אותה לפלזמה תומכת 1080i/p, האם המחשב יוכל לשדר לכזאת רוזולוציה??
בעיקרון אני רוצה לנגן סרטי 720p ו-1080p....
תודה רבה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בקלות. תגדיר במחשב את הרזולוציה המדויקת של הפלאזמה, כך תקבל את התמונה הכי טובה.
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי, תגדיר במחשב בדיוק את אותה הרזולוציה שיש לך בפלאזמה. אם אין תמונה, זה אומר שהמסך לא יודע לקבל את הרזולוציה דרך ה-VGA. המחבר עצמו מעביר HD בלי בעיה.
אהלן.
ממליץ בחום שתקרא את המדריך המצ"ב שנותן הסבר מצוין אודות חיבורי הוידאו ששאלת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=824
ממליץ בחום שתקרא את המדריך המצ"ב שנותן הסבר מצוין אודות חיבורי הוידאו ששאלת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=824
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ido0109,
אני לא חושב שאתה מבין. לא משנה רק במה הפלאזמה תומכת, משנה גם במה המחבר תומך. כלומר, האם ה-VGA יודע להעביר 1080P, ומה הרזולוציה המדויקת שהוא יודע להעביר ב-1080P (בכלל לא שקיף ש-1920x1080). בקיצור, הכי טוב שתגדיר את הרזולוציה המדויקת של הפלאזמה שלך על המסך. אלא אם זאת פלאזמה עם פיקסלים מלבניים שעושה פיצוי על היחס לרוחב.
אני לא חושב שאתה מבין. לא משנה רק במה הפלאזמה תומכת, משנה גם במה המחבר תומך. כלומר, האם ה-VGA יודע להעביר 1080P, ומה הרזולוציה המדויקת שהוא יודע להעביר ב-1080P (בכלל לא שקיף ש-1920x1080). בקיצור, הכי טוב שתגדיר את הרזולוציה המדויקת של הפלאזמה שלך על המסך. אלא אם זאת פלאזמה עם פיקסלים מלבניים שעושה פיצוי על היחס לרוחב.
אוקי לאחר קריאת המדריך אני מתחיל להבין קצת איך זה עובד (הרבה יותר מורכב ממה שחשבתיMetalliJoe כתב:ido0109,
אני לא חושב שאתה מבין. לא משנה רק במה הפלאזמה תומכת, משנה גם במה המחבר תומך. כלומר, האם ה-VGA יודע להעביר 1080P, ומה הרזולוציה המדויקת שהוא יודע להעביר ב-1080P (בכלל לא שקיף ש-1920x1080). בקיצור, הכי טוב שתגדיר את הרזולוציה המדויקת של הפלאזמה שלך על המסך. אלא אם זאת פלזמה עם פיקסלים מלבניים שעושה פיצוי על היחס לרוחב....
VGA זה לא פורמט אלא רק כבל שמעביר במקרה שלי אות RGB אנאלוגי. אות זה יכול לנשוא מידע של Full HD, אבל עדיף תמיד חיבור דיגטלי בגלל שהוא יכול להכיל יותר מידע (מה שנחוץ ב-Full HD).
תודה לכולם!