הרצת תפריטי בלוריי בקודי 18
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מישהו מצליח להריץ תפריטי בלוריי בגרסה האחרונה של קודי? היא אמורה לתמוך בתפריטי BD-J.
כאשר אני מגדיר בהגדרות->הגדרות נגן->דיסקים->מצב ניגון בלוריי על הצג תפריט בלוריי מתקבלת ההודעה בתמונה.
אמנם תוכנת ה JAVA פועלת כראוי (עד כמה שאפשר לדעת...).
כאשר אני מגדיר בהגדרות->הגדרות נגן->דיסקים->מצב ניגון בלוריי על הצג תפריט בלוריי מתקבלת ההודעה בתמונה.
אמנם תוכנת ה JAVA פועלת כראוי (עד כמה שאפשר לדעת...).
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קודי לא כולל Java מובנית, אתה חייב להוריד Java בנפרד -שי-כ כתב:מישהו מצליח להריץ תפריטי בלוריי בגרסה האחרונה של קודי? היא אמורה לתמוך בתפריטי BD-J.
אמנם תוכנת ה JAVA פועלת כראוי (עד כמה שאפשר לדעת...)....
https://www.java.com/en/download/
בנוסף הגרסה של Java חייבת להתאים לקודי - אם יש לך קודי 32-ביט גם ה-Java חייב להיות 32-ביט ואם יש לך קודי 64-ביט אז גם ה-Java חייב להיות 64-ביט.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי, אתה צריך לבדוק האם קודי שלך הוא 32 או 64 ולהוריד Java תואם. Java 32 לא יעבוד עם קודי 64 ולהיפך.שי-כ כתב:@NegativeIQ
תודה. קודי 18 מאפשר גם 64 ביט. לכן לא צריכה להיות בעיה. הורדתי JAVA מהאתר שלהם....
תסיר את מה שמותקן ותחפש בגוגל java 64 ותוריד ותתקין את מחדש. זה הכי בטוח. אצלי בקודי 18.3 על חלונות 10 רוב התפריטים עובדים טוב. רק דיסקי בדיקה מתקדמים עם הירכיה אינסופית של תתי תפריטים לא עובדים.
אגב בקודי 19 הולך להיות שיפור משמעותי בתמיכה בבלוראיי. ותאמין או לא, שיפור משמעותי בתמיכה בתלת ממד כולל מבלוראי. לך תבין למה נזכרו עכשיו אחרי שתלת ממד מת מזמן...
אגב בקודי 19 הולך להיות שיפור משמעותי בתמיכה בבלוראיי. ותאמין או לא, שיפור משמעותי בתמיכה בתלת ממד כולל מבלוראי. לך תבין למה נזכרו עכשיו אחרי שתלת ממד מת מזמן...
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
@Gad007
תודה
אכן עובד!!!
עד שמצאתי את ה JAVA 64 הזה...
הבעיה שהנגן הפנימי כנראה שונה. לכן כשמריצים את הסרט מהתפריט, הפעולות הרגילות בקודי לא פועלות (הקפצה קדימה/אחורה או הורדת כתוביות תוך צפייה...).
תודה
עד שמצאתי את ה JAVA 64 הזה...
הבעיה שהנגן הפנימי כנראה שונה. לכן כשמריצים את הסרט מהתפריט, הפעולות הרגילות בקודי לא פועלות (הקפצה קדימה/אחורה או הורדת כתוביות תוך צפייה...).
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מעניין הפוסט הזה, איך מיישמים JAVA בסטרימר אנדרואיד?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לדעתי אין תמיכה של קודי ב-BD-J באנדרואיד. זה מוגבל רק למערכות שניתן להתקין בהן Java סטנדרטי (Windows ורוב הפצות לינוקס).razserv2010 כתב:מעניין הפוסט הזה, איך מיישמים JAVA בסטרימר אנדרואיד?...
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

·NegativeIQ כתב:לדעתי אין תמיכה של קודי ב-BD-J באנדרואיד. זה מוגבל רק למערכות שניתן להתקין בהן Java סטנדרטי (Windows ורוב הפצות לינוקס)..........
באסה, הייתה בי טיפה של תקווה
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

@שי-כ
·
ניסיתי לא עובד הוא מראה לי הודעה BD-J
·
ניסיתי לא עובד הוא מראה לי הודעה BD-J