אנא עזרתכם לתיקון SETTE 270
-
avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
רק לפני כשבוע כתבתי כאן שאני מרוצה מאוד ממטחנת הקפה שלי --- SETTE 270 והנה אני זקוק לעזרת הפורום לתיקונה....
יש לי אותה כ14 חודשים והייתי מרוצה מאוד... לפני כמה ימים, תוך כדי טחינה, פסק המנוע לפעול והאור בתצוגה כבה.
הייתי מבקש לקבל הדרכה לתיקון או אם מישהו מכיר מעבדה המטפלת במטחנות הללו.
אני מצרף מייל ששלחתי לשרות הלקוחות של ברזטה בעניין.
July 18 2019
good day...
I own the grinder SETTE 270 for year or so. I bought it from Duismanncoffee in the Holland (The Netherlands) . I need help with a problem I have. During grinding the motor stopped in the middle of operation and the lights went off. The peculiar thing about it was that the touching the 220 plug, produced a spark every time I did that – meaning pluging the plug to the wall – taking out and touching it even after few minutes.
I did not disassemble the machine yet only cleaned the grinding mechanizem.
Since I have electric enginiring experience and have tools I would appreciate your help directing me at what I should do to remedy the problem.
Thanks in advance
יש לי אותה כ14 חודשים והייתי מרוצה מאוד... לפני כמה ימים, תוך כדי טחינה, פסק המנוע לפעול והאור בתצוגה כבה.
הייתי מבקש לקבל הדרכה לתיקון או אם מישהו מכיר מעבדה המטפלת במטחנות הללו.
אני מצרף מייל ששלחתי לשרות הלקוחות של ברזטה בעניין.
July 18 2019
good day...
I own the grinder SETTE 270 for year or so. I bought it from Duismanncoffee in the Holland (The Netherlands) . I need help with a problem I have. During grinding the motor stopped in the middle of operation and the lights went off. The peculiar thing about it was that the touching the 220 plug, produced a spark every time I did that – meaning pluging the plug to the wall – taking out and touching it even after few minutes.
I did not disassemble the machine yet only cleaned the grinding mechanizem.
Since I have electric enginiring experience and have tools I would appreciate your help directing me at what I should do to remedy the problem.
Thanks in advance
Artificial Intelligence is better then NONE...
@avramm
·
לא כל כך הבנתי מהתיאור - האם זה מרגיש כמו נתק לאורך ההכבל ואז כשאתה מזיז את הכבל המטחנה נדלקת?
אם כן -
האם ניסית שקע אחר?
אם היא מתעוררת בפיק רק כשאתה מזיז את הכבל אז נראה שיש בעיה בכבל - תתחיל לבדוק החל מהתקע שהחוטים מהודקים לפעמים לאורך הכבל יש נתק - קרה לי פעמיים במוצר שתפקד טוב לאורך שנים ועם הזמן ההולכה נשחקה (הזוי לחלוטין) וכהחלפתי כבל זה נפתר או שבחיבור של הכבל למטחנה יש בעיה
יש אפשרות גם באחד החיבורים בכרטיס רגיש לתזוזה
הקיצר תתחיל לנענע את המטחנה ותנסה לאפיין
·
לא כל כך הבנתי מהתיאור - האם זה מרגיש כמו נתק לאורך ההכבל ואז כשאתה מזיז את הכבל המטחנה נדלקת?
אם כן -
האם ניסית שקע אחר?
אם היא מתעוררת בפיק רק כשאתה מזיז את הכבל אז נראה שיש בעיה בכבל - תתחיל לבדוק החל מהתקע שהחוטים מהודקים לפעמים לאורך הכבל יש נתק - קרה לי פעמיים במוצר שתפקד טוב לאורך שנים ועם הזמן ההולכה נשחקה (הזוי לחלוטין) וכהחלפתי כבל זה נפתר או שבחיבור של הכבל למטחנה יש בעיה
יש אפשרות גם באחד החיבורים בכרטיס רגיש לתזוזה
הקיצר תתחיל לנענע את המטחנה ותנסה לאפיין
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מחזק את מה שנכתב מעליי.
הייתה לי תקלה דומה. המטחנה הפסיקה לעבוד, הסתבר שאחד השנאים בספק הכח הלכו. אחרי החלפה היא חזרה לעבוד
הייתה לי תקלה דומה. המטחנה הפסיקה לעבוד, הסתבר שאחד השנאים בספק הכח הלכו. אחרי החלפה היא חזרה לעבוד
-
avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
משה... הלוואי וזו הייתה הבעיה. תאר לעצמך שכאלקטרונאי-חשמלאי לא הייתי נופל כך.
אברמוב, על איזה מטחנה אתה מדבר? איזה שנאי ומי החליף אותו אנא ממך פרטים..... תודה
אברמוב, על איזה מטחנה אתה מדבר? איזה שנאי ומי החליף אותו אנא ממך פרטים..... תודה
Artificial Intelligence is better then NONE...
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
על סטה 270w
אם תפרק את המכסה מנוע של המטחנה אתה תראה שיש רכיבים אלקטרוניים ליד הכניסה של הכבל מתח. אחד מהם היה שנאי שהתרופף כנראה בגלל הוויברציות.
חבר תיקן לי את העניין. אני לא מספיק עדין לעבודות אלקטרוניקה כאלה. אבל יש סיכוי שזה המקרה אצלך. אם יש לך דרך לבדוק זה יכול להיות תיקון זול
אם תפרק את המכסה מנוע של המטחנה אתה תראה שיש רכיבים אלקטרוניים ליד הכניסה של הכבל מתח. אחד מהם היה שנאי שהתרופף כנראה בגלל הוויברציות.
חבר תיקן לי את העניין. אני לא מספיק עדין לעבודות אלקטרוניקה כאלה. אבל יש סיכוי שזה המקרה אצלך. אם יש לך דרך לבדוק זה יכול להיות תיקון זול
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
יכול להיות שזה רק מחייב החלפה של הפיוז. תבדוק.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
ממליץ גם לבדוק את הפיוז.
לי היה מקרה כמו שלך. החלפתי את הלוח החשמלי( עלה כמה שקלים נcoffehit( והיא חזרה לעבוד כמו גדולה.
תנסה למדוד מתח על הכרטיס ולראות אם אכן אחד הסלילים עושה בעיות. נראה שזו תקלה שחוזרת על עצמה
לי היה מקרה כמו שלך. החלפתי את הלוח החשמלי( עלה כמה שקלים נcoffehit( והיא חזרה לעבוד כמו גדולה.
תנסה למדוד מתח על הכרטיס ולראות אם אכן אחד הסלילים עושה בעיות. נראה שזו תקלה שחוזרת על עצמה