האיש המעופף מפריז ל-ynet: "מרגיש כמו ציפור"

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

הכוכב של יום הבסטיליה שהדהים את מקרון במצעד הצבאי בשאנז אליזה סיפר לאולפן ynet על ההמצאה, שאותה פיתח בעצמו: "זה פשוט נהדר, אני בר מזל"

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 10,00.html

תצפו בווידאו - פשוט מדהים 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

הרי ראינו את המוצרים הקודמים שלו, הבחור מבריק והוא סוג של אילון מאסק חדש.

הרעיון מבריק, זה נראה לי משאלת הנפש של מרבית האנשים. רק חבר לזה טכנולוגיה של זיהוי אובייקטים מתקרבים ב-6 צירים וזמן תעופה של שעה בין תדלוקים. השאלה גם כמה מיומנות נדרשת לסיפור הזה - אם זה כמו אופנוע או כמו מטוס...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב:השאלה גם כמה מיומנות נדרשת לסיפור הזה - אם זה כמו אופנוע או כמו מטוס...
...
·

זה בדיוק מה שקפץ לי לראש. אפילו אם יצליחו לעבור את מכשול הרגולוציה (והמחיר, אני לא רוצה לחשוב כמה זה יעילה), אם זה יצריך קוורדינציה יוצאת דופן ו/או עקומת למידה חדה (ונראה שכך) זה ישאר לא יותר מגימיק.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #4 

ביום שיצליחו להתגבר על כוח המשיכה וליצור כוח משיכה נגדי שדוחה את הקיים(כמו מגנט) אז אפשר לומר להגיד שהגיעו ליעד. שלא נדבר על הסיכון שיש פה במקרה כשל מערכתי.
10 דקות טיסה לא פרקטי, גם שעה לא.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

Huber כתב:
...
...
·

זה בדיוק מה שקפץ לי לראש. אפילו אם יצליחו לעבור את מכשול הרגולוציה (והמחיר, אני לא רוצה לחשוב כמה זה יעילה), אם זה יצריך קוורדינציה יוצאת דופן ו/או עקומת למידה חדה (ונראה שכך) זה ישאר לא יותר מגימיק.
...
·לפי מה שהבנתי הוא לקח פשוט את העיקרון של רחפנים (טכנולוגיה שכבר מבוססת ויציבה) ופשוט מימש אותה עם 4 מנועי סילון מיניאטורים.

יש כמה הדגמות ברשת שלו כשהוא רק התחיל (דיברנו על זה גם אז בפורומים). בזמנו נגמרו לו הבטריות של המחשב לפני דלק הסילון והוא נפל כמו אבן. ההדגמה היתה מעל אגם אז לא היתה בעיה לחלץ אותו...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”