האם מישהו מחובר לנקסט טיוי (Next TV) של הוט ויכול לספר איך החוויה?
אפליקציה שעובדת בטלפון וגם בסטרימר אנדרואיד טיוי כמו שיאומי.
אפשר גם לצפות באתר נקסט במחשב.
האפליקציה לטלפון מצוינת. אין בה ערוצי לייב.
האפליקציה לסטרימר איטית ועדיין נראית בפיתוח עם המון מגבלות. כוללת ערוצי לייב מהמבחר של הוט (ערוצי עידן, ערוצי דיסקברי, ערוצי מוסיקה, חדשות ועוד).
סדרות ישראליות רבות ומגוונות.
כנ"ל סדרות מחו"ל.
סרטים בעיקר ישנים ומבחר דל יחסית.
רק בטלפון ובמחשב 29 ש"ח בחודש.
עם סטרימר 99 ש"ח בחודש.
אפשר עם *כל אשראי* להתחיל בשלושה חודשים חינם:
https://www.htzone.co.il/hz/next_tv.php
אפשר גם לצפות באתר נקסט במחשב.
האפליקציה לטלפון מצוינת. אין בה ערוצי לייב.
האפליקציה לסטרימר איטית ועדיין נראית בפיתוח עם המון מגבלות. כוללת ערוצי לייב מהמבחר של הוט (ערוצי עידן, ערוצי דיסקברי, ערוצי מוסיקה, חדשות ועוד).
סדרות ישראליות רבות ומגוונות.
כנ"ל סדרות מחו"ל.
סרטים בעיקר ישנים ומבחר דל יחסית.
רק בטלפון ובמחשב 29 ש"ח בחודש.
עם סטרימר 99 ש"ח בחודש.
אפשר עם *כל אשראי* להתחיל בשלושה חודשים חינם:
https://www.htzone.co.il/hz/next_tv.php
- NaorBenHamo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אפליקציה סבירה ביותר, באנדרואיד TV עובדת קצת יותר טוב מבWEBOS
הVOD כמו בהוט, אותם תכנים, אין את כל הערוצים של הוט יש ערוצים בסיסיים ביותר, לא שווה את ה99 שקל לדעתי אבל בגלל שזה עדיין די בהרצה כל השירות הזה אז אם אתה מגיש בקשה להתנתק בגלל שהאפליקציה *** אז אתה יכול להוציא הנחה או חודש חודשיים חינם. לפי מה ששמעתי האפליקציה הרשמית של הוט הרבה הרבה יותר טובה, היא באותו סטייל אבל יותר זריזה ופתרה הרבה בעיות, ויש את כל התוכן שיש להוט בממירים. כרגע זה פיילוט אבל האפליקציה עצמה די בשלה, כנראה השרתים עוד לא בנויים לכלכך הרבה לקוחות.
הVOD כמו בהוט, אותם תכנים, אין את כל הערוצים של הוט יש ערוצים בסיסיים ביותר, לא שווה את ה99 שקל לדעתי אבל בגלל שזה עדיין די בהרצה כל השירות הזה אז אם אתה מגיש בקשה להתנתק בגלל שהאפליקציה *** אז אתה יכול להוציא הנחה או חודש חודשיים חינם. לפי מה ששמעתי האפליקציה הרשמית של הוט הרבה הרבה יותר טובה, היא באותו סטייל אבל יותר זריזה ופתרה הרבה בעיות, ויש את כל התוכן שיש להוט בממירים. כרגע זה פיילוט אבל האפליקציה עצמה די בשלה, כנראה השרתים עוד לא בנויים לכלכך הרבה לקוחות.
- Helsusyyb
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Eli Hatamof
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נקסט טי וי הם על הפרצוף
הצטרפתי אצלם למסלול שכולל כביכול נטפליקס
הם גם חייבו אותי על התקנה שהובטח לי שלא אשלם עליה
וגם כשרציתי להתנתק הם חייבו אותי 25₪ זמן יחסי על שבוע שהייתי מחובר לחבילה שלהם, חבילה הכוללת נטפליקס-בזמן שאני לא קיבלתי כלל את חשבון הנטפליקס שרציתי
וגם כשרציתי להתנתק הם חייבו אותי 25₪ זמן יחסי על שבוע שהייתי מחובר לחבילה שלהם, חבילה הכוללת נטפליקס-בזמן שאני לא קיבלתי כלל את חשבון הנטפליקס שרציתי
כפרה עליך מאיפה באת עם התגובה אחרי ארבע שנים פתאום13/06/2023 13:05Helsusyyb כתב: נקסט טי וי הם על הפרצוף
וגם כשרציתי להתנתק הם חייבו אותי 25₪ זמן יחסי על שבוע שהייתי מחובר לחבילה שלהם, חבילה הכוללת נטפליקס-בזמן שאני לא קיבלתי כלל את חשבון הנטפליקס שרציתי...