מכונת קפה + מטחנה לעסק (15,000 ש"ח תקציב)

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Danielc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני דניאל, חובב קפה ובדרך לפתיחת קונדיטוריה ביחד עם אשתי.

מחפש מכונת קפה 2 ראשים ומטחנה, לעסק שצפוי להוציא עד כ-250 כוסות קפה ביום (פיק מקס' של בוקר שישי כ-50 כוסות בשעה).

התכונות החשובות לי במכונה לפי סדר הם איכות הקפה, נוחות תפעול, אמינות, נראות, ולבסוף גודל.

מודע לכך התקציב מעט גבולי (15,000 ש"ח), גמיש מעט במקרה ויש הצעות מתאימות, או יד 2.

מצאתי באתר www.coffeeitalia.co.uk שהומלץ פה בפורום, את מכונת הקפה של לליט pl2svh2 ובנוסף מטחנת מאזר סופר ג'ולי (מבוססת טיימר עם דוזר) בכ-13,900 ש"ח כולל מע"מ ומשלוח.

מהנתונים היבשים נשמע שהלליט מכונה מצויינת - ראשי E-61, דוד 10 ל' עם שני מחליפי חום, אוטומטית עם אפשרות לשינוי כמות המנה, מבנה נירוסטה - האם אני מפספס משהו? כי המחיר נשמע זול מדי בשביל הרמה ויש מעט מאוד ביקורות על המכונה.
https://www.coffeeitalia.co.uk/lelit-gi ... 2-new.html

בנוסף, האם נשמע לכם צעד חכם להזמין מכונה בסדר גודל כזה מחו"ל? או עדיף דרך ספק בארץ במקרה ויש בעיות?

אגב, בבית משתמש בלליט pl-41 ומאוד מרוצה ממנה סך הכל, 3 שנים עם אפס בעיות ומעט מאוד תחזוקה.

תודה רבה מראש
דניאל

nadavmm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 614
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #2 

אני לא בטוח אבל ייתכן שבמכס לא ייראו בזה ייבוא אישי ואז אתה נדרש לאישורים ממכון התקנים שיסרבלו מאוד את התהליך הייבוא.

לגבי המכונה, ממליץ לך לפנות לספקים/ייבואנים גדולים ולבקש הצעה. אם תכניס לעיסקה גם התחייבות לקניית פולים בהיקף גדול תקבל מחיר מאוד תחרותי

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

כל עצה שלנו כמשתמשים ביתיים שווה כקליפת השום.
נראה לי גם די חובבני ולא רציני לשאול כאן שאלה כזו.
תשב עם עצמך, תעשה סקר שוק רציני. תבדוק מאיפה אתה מתכוון להזמין את הקפה. הרבה יבואני קפה עושים דילים של המכונה במחיר עלות כתנאי לרכישה של פולים לאיקס זמן...

בקיצור, לא חושב שכאן זה המקום לשאלות כאלה. תעשה סיבוב בבתי קפה ותראה מה יש להם בויטרינה + איזה קפה הם מציעים. ותקח כמוהם.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #4 

יש כל כך הרבה מכונות מקצועיות מעסקים שנסגרו בחצי מהמחיר שאתה רוצה להוציא. חפש בפייס וביד שתיים.

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

@Danielc
·

לפי התיאור שלך נשמע לי שזה מקרה קלאסי להשכיר מכונה לפי תשלום חודשי
עסקים/טכנאי קפה שנותנים שרות כזה למכונות חדשות/משומשות עם או בלי התחייבות לרכישת קפה ולפחות לתחילת העסק זה יכול להיות פתרון פיננסי טוב

אם אתה בכל זאת רוצה לרכוש אז שוק היד 2 מלא במכונות גדולות 2-3 ראשים (ברור שזה תלת פאזי) שנמכרות עקב סגירת בית קפה/שדרוג והתקציב בהחלט מספק (היזהר מנוכלים)
תתחיל בכמה טלפונים, תשאל את השאלות ותתחיל ללמוד איזה דגמים מומלצים וכו' ותתקדם
גם להסתובב בבתי קפה ולראות זה רעיון, רוב האנשים נחמדים (גם בעלים ובריסטות) ששמחים לתת מידע והכוונה

בהצלחה

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

@Danielc
·

אחרי שרשמתי את התגובה נזכרתי -
דבר עם דאדא מהוד השרון הוא יבואן של אקספובר וציאדו וגם קולה קפה
יש לו מכונות חדשות ומשומשות עם אחריות
בנאדם מאוד נחמד מהיכרותי איתו קניתי ממנו מטחנה וגם שמעתי עליו מאנשים אחרים

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #7 

גם היבואן של רנצליו נני עושה עסקאות כאלה. ולא חסרים אחרים
בשיטה הזו מחיר המכונה והקפה מגולם פר כוס ואם מתקלקל מתקנים במקום או מביאים תחליף.
תעשה סבב ותשים פה את ההצעות,
מה שכן חברי הפורום יוכלו לעזור-חלקנו בריסטות בעבר,
לגבי הפיטשרים והמשמעות שלהם לגבי התפעול והחזרתיות.
קפה איכותי יש חשיבות רבה לדיוק ולחזרתיות גם מעבר לאיכות חומרי הגלם.

קוביק
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

נקודה קטנה שעולה אפילו כמשתמש ביתי וצרמה לי
''מהנתונים היבשים נשמע שהלליט מכונה מצויינת - ראשי E-61, דוד 10 ל' עם שני מחליפי חום,''

אין שום הגיון לקחת מכונת מחליף חום לבית קפה, אלא אם כן אתה מתכוון למכור קפה מריר שרוף ורדוד. לא שזה שם אותך במקום בעייתי כי בהרבה (לא רוצה לומר רוב) בתי קפה זה מה שאתה מקבל...
תנאי בסיס לקפה טוב ואיכותי וחזרתי זו מכונה בעלת 2 דודים. בביתי קל לשלוט בעזרת קולינג בטמפ לחליטה אידאלית מה שלא מעשי בבית קפה.
יסכימו איתי חברי הפורום שלאחר התמקצעות מסויימת במכונה ביתית קשה לשתות קפה בחוץ גם בלי להיות מבין גדול באספרסו ולחוש טעמי פריחה עישבונית שוקולדית בחיך העליון... פשוט לקבל קפה הגון ולא דוחה זה הפך רף העליון שאתה מבקש בחוץ.
כמובן יחד עם הקפדה על נקיון פנימי שהזנחתו יוצרת טעמי לואי והחלפה תכופה של כד ההקצפה מידי מס הקצפות יתנו קפה טעים והכי חשוב נקי מטעמי לואי ... בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”