מחפש להשלים את המערכת שלי לקולנוע בייתית
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
יש לי שני רמקולים קידמיים ומגבר סטריאו שאני לא מעוניין להחליף. אני צריך להוסיף עוד רסיבר קולנוע בייתי עם ככניסת preout, שני אחוריים, סאב וסנטר. בחנות אחת הציעו לי השלמה של החסר ב 13000 ש"ח. אני הייתי מעדיף בסכום הזה גם להכניס HTPC ככה שישאיר לי 8000-10000 לרמקולים ולרסיבר. לאיזה חנויות, במרכז, כדאי לי ללכת כדי לשמוע מערכות בסדר גודל המחירים האלו?
תודה מראש
יש לי שני רמקולים קידמיים ומגבר סטריאו שאני לא מעוניין להחליף. אני צריך להוסיף עוד רסיבר קולנוע בייתי עם ככניסת preout, שני אחוריים, סאב וסנטר. בחנות אחת הציעו לי השלמה של החסר ב 13000 ש"ח. אני הייתי מעדיף בסכום הזה גם להכניס HTPC ככה שישאיר לי 8000-10000 לרמקולים ולרסיבר. לאיזה חנויות, במרכז, כדאי לי ללכת כדי לשמוע מערכות בסדר גודל המחירים האלו?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אני בטוח שדיברנו על מה יש לי כבר בעבר אבל בגלל שאתה עונה פה לכל מי שזז, אני אגיד שוב 
יש לי AMP ו PREAMP של אדקום ושני רמקולים של אנרג'י ( 3+2, דגם ישן). בתקציב אני רוצה:
רסיבר קולנוע בייתי עם פרה אאוט, סאב, סנטר, שני אחוריים ו HTPC שיזיז סרטי HD מכווצים עם 264.
תודה
יש לי AMP ו PREAMP של אדקום ושני רמקולים של אנרג'י ( 3+2, דגם ישן). בתקציב אני רוצה:
רסיבר קולנוע בייתי עם פרה אאוט, סאב, סנטר, שני אחוריים ו HTPC שיזיז סרטי HD מכווצים עם 264.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התקציב נראה לי לחוץ משהו, אבל נסה איזה רסיבר מדרגת כניסה באזור ה-2000 ש"ח, HTPC שיינגן מה שאתה רוצה, יכול לעלות החל מכ-2500-3000 ש"ח ועד אין סוף. תלוי במארז, כמה הוא שקט, נפח וכו'.
אין לי מושג כמה סנטר תואם עולה, תצטרך לבדוק.
אחוריים - אפשר להתפשר על משהו באזור ה-500 ש"ח.
מה שנשאר על סאב....
זה פחות או יותר איך שהייתי מחלק את התקציב.
אין לי מושג כמה סנטר תואם עולה, תצטרך לבדוק.
אחוריים - אפשר להתפשר על משהו באזור ה-500 ש"ח.
מה שנשאר על סאב....
זה פחות או יותר איך שהייתי מחלק את התקציב.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, בסה"כ ניסיתי לכווצ'ץ' את התקציב. יכול להיות שמה שהציעו לי זה באמת המינימום כדי להישאר בקו אחד עם מערכת הסטריאו שלי. דרך אגב, זאת ההצעה שקיבלתי ב 13000 ש"ח:
2 רמקולים אחוריים ביפולאריים של אנרג'י דגם CR-100
רמקול סנטר של אנרג'י C-C100
סאבוופר של SUNFIRE D-10
ורסיבר של ימאהה RX-V659
שמעו בזה ממש טוב. פשוט רציתי לדעת אם אפשר לשמוע טוב גם ב 8000-10000 ש"ח ואז גם להכניס מדיה סנטר לתקציב.
תודה
2 רמקולים אחוריים ביפולאריים של אנרג'י דגם CR-100
רמקול סנטר של אנרג'י C-C100
סאבוופר של SUNFIRE D-10
ורסיבר של ימאהה RX-V659
שמעו בזה ממש טוב. פשוט רציתי לדעת אם אפשר לשמוע טוב גם ב 8000-10000 ש"ח ואז גם להכניס מדיה סנטר לתקציב.
תודה