מת על השילד שלי, אבל מעוניין במכשיר שיאפשר גם אוטומציה של הורדות
לפני כמעט 10 שנים היה לי מק מיני ששימש גם כמדיה סנטר, ועליו גם מותקן Transmission שקורא פיד של RSS.
היום יש לי שילד כמדיה סנטר, והמק מיני עדיין משרת אותי לאוטומציה עם CouchPotato ו SickRage .
נמאס לי מהסטאפ הזה של שני מכשירים, והייתי רוצה לדעת האם קיים מכשיר שיאפשר את היציבות שהשילד מציע בכל מה שקשור לתחזוקה נמוכה ויציבה של מערכת הפעלה וכו סביב קודי, קומפקטיות, 4K HDR ופורמטים מתקדמים, ומצד שני מאפשר אוטומציה סביב סרטים וסדרות.
הייתי שמח להיות מסוגל לעשות את כל אלו עם השילד עצמו כמובן, אבל לא מצאתי אפליקציות לאנדרואיד טיוי שמאפשרות את מה שאני מחפש.
היום יש לי שילד כמדיה סנטר, והמק מיני עדיין משרת אותי לאוטומציה עם CouchPotato ו SickRage .
נמאס לי מהסטאפ הזה של שני מכשירים, והייתי רוצה לדעת האם קיים מכשיר שיאפשר את היציבות שהשילד מציע בכל מה שקשור לתחזוקה נמוכה ויציבה של מערכת הפעלה וכו סביב קודי, קומפקטיות, 4K HDR ופורמטים מתקדמים, ומצד שני מאפשר אוטומציה סביב סרטים וסדרות.
הייתי שמח להיות מסוגל לעשות את כל אלו עם השילד עצמו כמובן, אבל לא מצאתי אפליקציות לאנדרואיד טיוי שמאפשרות את מה שאני מחפש.
@ssip96
odroid n2 [s]h2[/s] כסטרימר שתומך בכל מה שציינת, coreelec כמערכת הפעלה/kodi, ותוסף docker תחתיו תוכל להריץ תוכנות לאוטומציה ולהורדת טורנטים שציינת יאפשרו לך את כל זה.
כשraspberry pi 4 יתבגר הוא גם יהיה אופציה.
odroid n2 [s]h2[/s] כסטרימר שתומך בכל מה שציינת, coreelec כמערכת הפעלה/kodi, ותוסף docker תחתיו תוכל להריץ תוכנות לאוטומציה ולהורדת טורנטים שציינת יאפשרו לך את כל זה.
כשraspberry pi 4 יתבגר הוא גם יהיה אופציה.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 20/07/2019 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@evgenetic
·
Odroid H2 זה לוח עם מעבד אינטל. אתה כנראה מתכוון ל-Odroid N2. כן, השמות דיי דומים וקצת מבלבלים.
אך בהחלט, זה כנראה יהיה הפתרון שפותח השרשור מחפש.
·
Odroid H2 זה לוח עם מעבד אינטל. אתה כנראה מתכוון ל-Odroid N2. כן, השמות דיי דומים וקצת מבלבלים.
אך בהחלט, זה כנראה יהיה הפתרון שפותח השרשור מחפש.
קוד: בחירת הכל
CoreELEC-N2:~ # uptime
15:58:53 up 50 days, 14:15, load average: 2.15, 2.11, 2.15תודה לשניכם.
אם כן זו ההמלצה? אני מניח שגם ב openElec יש התעסקויות נוספות כדי לאפשר לו לגשת לכונן רשת למשל (Apple TimeCapsule). ונשמע שדורש להתעסק עם דוקר וגישה מרחוק. קצת מטריד אותי.
האם הוא תומך בכל הפורמטים החדשים? HDR DolbyVision Atmos DTS x וכו?
האם יש אפשרויות נוספות ששווה לשקול?
מהיכן מומלץ להזמין אותו?
אם כן זו ההמלצה? אני מניח שגם ב openElec יש התעסקויות נוספות כדי לאפשר לו לגשת לכונן רשת למשל (Apple TimeCapsule). ונשמע שדורש להתעסק עם דוקר וגישה מרחוק. קצת מטריד אותי.
האם הוא תומך בכל הפורמטים החדשים? HDR DolbyVision Atmos DTS x וכו?
האם יש אפשרויות נוספות ששווה לשקול?
מהיכן מומלץ להזמין אותו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ssip96
·
OpenELEC זו מערכת מתה, אתה יכול לשכוח ממנה.
CoreELEC היא פורק (במקור) של LibreELEC, ואנחנו עדיין מסתנכרנים איתה.
יש תמיכה בכל פורמט אודיו, למעט LPCM.
אין DV וכרגע HDR10+ לא עובד. אבל HDR10 רגיל ו-HLG עובדים.
לא מכיר את הציוד של אפל, לכן אני לא יודע לענות עד כמה מסובך לגשת אליו.
הגדרה של שיתוף NFS או SMB הוא טריוויאלי.
Docker מאפשר לך נוחות מירבית, לאחר ההגדרה וה"התעסקות" הראשונית. בנוסף אתה יכול לשמור קובץ דוקר עם כל ההגדרות שלך, כך שבמקרה ותצטרך להתקין שוב, לא תצטרך להתעסק עם זה יותר מדי.
אני בטוח שאם תחפש באינטרנט תוכל למצוא כבר דוקר פיילז מוכנים לשימוש.
בנוגע להזמנה, הכי פשוט הוא להזמין מהיצרן, הבעיה היחידה איתם היא שהמשלוח שלהם יקר בגלל שהם משתמשים ב-DHL. צריך להזמין גם ספק כוח ואת המארז אם אתה צריך, הם לא יקרים, אבל נמכרים בנפרד.
·
OpenELEC זו מערכת מתה, אתה יכול לשכוח ממנה.
CoreELEC היא פורק (במקור) של LibreELEC, ואנחנו עדיין מסתנכרנים איתה.
יש תמיכה בכל פורמט אודיו, למעט LPCM.
אין DV וכרגע HDR10+ לא עובד. אבל HDR10 רגיל ו-HLG עובדים.
לא מכיר את הציוד של אפל, לכן אני לא יודע לענות עד כמה מסובך לגשת אליו.
הגדרה של שיתוף NFS או SMB הוא טריוויאלי.
Docker מאפשר לך נוחות מירבית, לאחר ההגדרה וה"התעסקות" הראשונית. בנוסף אתה יכול לשמור קובץ דוקר עם כל ההגדרות שלך, כך שבמקרה ותצטרך להתקין שוב, לא תצטרך להתעסק עם זה יותר מדי.
אני בטוח שאם תחפש באינטרנט תוכל למצוא כבר דוקר פיילז מוכנים לשימוש.
בנוגע להזמנה, הכי פשוט הוא להזמין מהיצרן, הבעיה היחידה איתם היא שהמשלוח שלהם יקר בגלל שהם משתמשים ב-DHL. צריך להזמין גם ספק כוח ואת המארז אם אתה צריך, הם לא יקרים, אבל נמכרים בנפרד.