רסיבר AVR-X3500H Denon - לא מצליח להתחבר ל-BlueTooth
היי לכולם, התחדשתי לראשונה ברסיבר קולנוע ביתי. החיבור כרגע הוא די בסיסי והשאלות בהתאם.
מחוברים לרסיבר סטרימר וכבלים ב-HDMI ומהרסיבר HDMI לטלוויזיה.
הרסיבר הוא AVR-X3500H Denon והשאלות שלי הן:
1. אני שומע סאונד ברמקולים שמחוברים לרסיבר אבל לא ברמקולים של הטלוויזיה עצמה. לא ברור לי למה זה כי וידאו רואים כמובן אז הגיוני שגם סאונד אמור לעבור. צריך להגדיר משהו עבור זה ברסיבר ?
2. יש אפשרות של passtrougth כשהרסיבר כבוי ? כלומר לראות תמונה ולשמוע דרך אחד מהמקורות שמחוברים ל-HDMI ?
3. הצלחתי לחבר את הרסיבר לאינטרנט בלי בעיה, אבל לא מצליח לחבר ל-bluetooth. במצב ה-pairing אני לא רואה בטלפון את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים. זה ממש דבר בסיסי בחיבור אז אני חושש שיש בעיה ברסיבר.
תודה מראש לעוזרים !!
מחוברים לרסיבר סטרימר וכבלים ב-HDMI ומהרסיבר HDMI לטלוויזיה.
הרסיבר הוא AVR-X3500H Denon והשאלות שלי הן:
1. אני שומע סאונד ברמקולים שמחוברים לרסיבר אבל לא ברמקולים של הטלוויזיה עצמה. לא ברור לי למה זה כי וידאו רואים כמובן אז הגיוני שגם סאונד אמור לעבור. צריך להגדיר משהו עבור זה ברסיבר ?
2. יש אפשרות של passtrougth כשהרסיבר כבוי ? כלומר לראות תמונה ולשמוע דרך אחד מהמקורות שמחוברים ל-HDMI ?
3. הצלחתי לחבר את הרסיבר לאינטרנט בלי בעיה, אבל לא מצליח לחבר ל-bluetooth. במצב ה-pairing אני לא רואה בטלפון את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים. זה ממש דבר בסיסי בחיבור אז אני חושש שיש בעיה ברסיבר.
תודה מראש לעוזרים !!
נערך לאחרונה על ידי tamirl ב 21/07/2019 10:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה בדיוק מה שאני עושה, אז זה נכנס למצב של paring mode - ומציג הודעה על מסך הטלוויזיה שצריך לבחור בטלפון את הרסיבר מרשימת המכשירים הזמינים. אבל בטלפון הרסיבר לא מופיע ברשימת המכשירים הזמינים.beltar כתב:לגבי השאלה על Bluetooth: תלחץ על כפתור ה-Bluetooth בשלט של הרסיבר, ואז הוא יופיע....
אני ממש חושש שמשהו לא בסדר ברסיבר, אבל מקווה שאני מפספס משהו.
האנטנות מחוברות חזק. לפי הבנתי האנטנות משמשות עבור וויפי וגם בלוטוס - וויפי עובד מצויין, בלוטוס לא. ממש מבאס, קיבלתי את הרסיבר אתמול וזה אחד הפיצ'רים שהכי חשובים לי, לא ציפיתי לשום בעיה בנושא כזה פשוט.
עדכון לגבי שתי השאלות האחרות שלי:
- הצלחתי להגדיר passtrougth כשהרסיבר כבוי - בהגדרות של HDMI, עובד אחלה.
- לגבי סאונד מהטלוזיה בנוסף לרמקולים, מצאתי בהגדרות HDMI אופציה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה או דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר - אבל לא משניהם ביחד. אשמח לעזרה אם למישהו יש פתרון.
עדכון לגבי שתי השאלות האחרות שלי:
- הצלחתי להגדיר passtrougth כשהרסיבר כבוי - בהגדרות של HDMI, עובד אחלה.
- לגבי סאונד מהטלוזיה בנוסף לרמקולים, מצאתי בהגדרות HDMI אופציה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה או דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר - אבל לא משניהם ביחד. אשמח לעזרה אם למישהו יש פתרון.
אין טעם להשמיע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים. יש הבדלי זמן בין הפיענוחים, ותקבל אפקט של אקו שרק יפריע. האופצייה שמצאת בתפריט HDMI זו השליטה היחידה שיש לך על העניין.
אם אתה ממש מתעקש, תוכל לחבר את המקור שלך דרך מפצל HDMI לרסיבר ולטלוויזיה. אבל זה כמו לגרד את התחת של מישהו אחר, דרך החלון
כשבכלל לא מגרד לו...
לגבי הבלוטות', כשאתה בתוך הסורס של הבלוטות' ברסיבר, לחץ על OPTION בשלט, > Bluetooth ואז pairing mode.
אם אתה ממש מתעקש, תוכל לחבר את המקור שלך דרך מפצל HDMI לרסיבר ולטלוויזיה. אבל זה כמו לגרד את התחת של מישהו אחר, דרך החלון
לגבי הבלוטות', כשאתה בתוך הסורס של הבלוטות' ברסיבר, לחץ על OPTION בשלט, > Bluetooth ואז pairing mode.
..
תודה ! אני מניח שאצטרך להתרגל לרעיון ששומעים רק דרך הרמקולים. פשוט נראה לי חבל לא להשתמש בעוד מקור של סאונד.
לגבי הבלוטוס - לא מסתדר
אני מגיע ל - paring mode , אבל בטלפון לא רואה את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים - מצרף תמונת מסך.
לגבי הבלוטוס - לא מסתדר
אני מגיע ל - paring mode , אבל בטלפון לא רואה את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים - מצרף תמונת מסך.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסית עם טלפון אחר?
ניסיתי עם טלפון אחר - ואכן זה עובד איתו.
הטלפון שמצליח להתחבר הוא הטלפון הישן שלי - samsung galaxy s4.
עם הטלפון הנוכחי שלי - samsung galaxy s7 - לא מצליח.
למישהו יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הסיבה ? זה ממש מוזר כי אני מצליח להתחבר עם ה-S7 להרבה מכשירים ורק כאן זה לא עובד.
כמו שתיארתי למעלה, פשוט לא רואים את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים.
הטלפון שמצליח להתחבר הוא הטלפון הישן שלי - samsung galaxy s4.
עם הטלפון הנוכחי שלי - samsung galaxy s7 - לא מצליח.
למישהו יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הסיבה ? זה ממש מוזר כי אני מצליח להתחבר עם ה-S7 להרבה מכשירים ורק כאן זה לא עובד.
כמו שתיארתי למעלה, פשוט לא רואים את הרסיבר ברשימת המכשירים הזמינים.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
עידכון FIRMWARE ביצעת?tamirl כתב: למישהו יש עוד רעיונות...
- oris74
- חבר במועדון HT

כתוב במנואל של הרסיבר (בחלק של BT):
To operate the Bluetooth device with the remote control of this unit, the Bluetooth device needs to support the AVRCP profile.
חיפוש קצר בגוגל מראה שכנראה לטלפון שלך יש בעיות עם הפרופיל הזה. שווה לנסות כמה דברים כמו זה:
https://visser.io/2017/05/resolve-bluet ... 7-s7-flat/
To operate the Bluetooth device with the remote control of this unit, the Bluetooth device needs to support the AVRCP profile.
חיפוש קצר בגוגל מראה שכנראה לטלפון שלך יש בעיות עם הפרופיל הזה. שווה לנסות כמה דברים כמו זה:
https://visser.io/2017/05/resolve-bluet ... 7-s7-flat/
המון תודה חברים על העזרה - אבל לצערי שום דבר לא עוזר, ניסיתי את כל האופציות בקישור ועוד כמה דברים.
בעקרון הטלפון הזה עובד ועבד עם מכשירי בלוטוס רבים, לא חוויתי אף פעם בעיה כזו.
בדקתי גם עם מכשיר נוסף - טאבלט galsxy tab s1 - גם איתו יש את אותה הבעיה בדיוק, הרסיבר לא מופיע ברשימת המכשירים הזמינים.
אני די מיואש ומבואס.
בעקרון הטלפון הזה עובד ועבד עם מכשירי בלוטוס רבים, לא חוויתי אף פעם בעיה כזו.
בדקתי גם עם מכשיר נוסף - טאבלט galsxy tab s1 - גם איתו יש את אותה הבעיה בדיוק, הרסיבר לא מופיע ברשימת המכשירים הזמינים.
אני די מיואש ומבואס.
- oris74
- חבר במועדון HT

סתם שאלה - למה זה כל כך חשוב לך? אני מניח שאתה רוצה להזרים שירים מהטלפון לרסיבר נכון?
אתה יכול פשוט לעשות את זה דרך האפליקציה שאיתה אתה מנגן את השירים. למשל בספוטיפיי אתה פשוט בוחר להזרים לרסיבר והוא עושה את זה על הרשת הביתית
אתה יכול פשוט לעשות את זה דרך האפליקציה שאיתה אתה מנגן את השירים. למשל בספוטיפיי אתה פשוט בוחר להזרים לרסיבר והוא עושה את זה על הרשת הביתית
בדיוק. דרך HEOS בטלפון אתה יכול לנגן את כל המוזיקה שעליו בWIFI.
ככה גם אפשר להשתמש בו לשיחות טלפון באותו זמן בלי להפריע למוזיקה.
יש לי רסיבר עם בלוטות' כבר כמה שנים, ואף פעם לא התחברתי אליו כך, כי הוא כבר מחובר בWIFI.
ככה גם אפשר להשתמש בו לשיחות טלפון באותו זמן בלי להפריע למוזיקה.
יש לי רסיבר עם בלוטות' כבר כמה שנים, ואף פעם לא התחברתי אליו כך, כי הוא כבר מחובר בWIFI.
..
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9048
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
רק אם יש לך מנוי פרימיום בתשלום.oris74 כתב:למשל בספוטיפיי אתה פשוט בוחר להזרים לרסיבר והוא עושה את זה על הרשת הביתית...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
יש לי המון מוזיקה ב-MP3 על הטלפון וזו הדרך הכי טובה לנגן את זה.
בנוסף יש לי בן זוג פחות טכנולוגי (עם טלפון זהה), שימוש בבלוטוס הוא הכי פשוט עבורו.
אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לספר שאצלו קונפיגורציה דומה עובדת / לא עובדת.
בנוסף יש לי בן זוג פחות טכנולוגי (עם טלפון זהה), שימוש בבלוטוס הוא הכי פשוט עבורו.
אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לספר שאצלו קונפיגורציה דומה עובדת / לא עובדת.